Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neeed help

Telefon z mp3 prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Zenek Śliwka
masz racje. nie znasz sie ;) se sa zdecydowanie lepsze jako tel multimedialne. masz za to absoulutna racje co do czasoumilacza ! :D to jest coś :)

Gość gitarowa_pioseneczka
muzycznie nie przemawia do mnie ani nokia ani se. mam moto u9 i pod wzgledem nie tylko odtwarzacza ale i wygladu - przede wszystkim jakosc dzwieku jest naprawde zblizona do zwyklego odtwarzacza a w dodatku komorka jest w ladnym fioletowym kolorze i takimi graficznymi baerami ze creative mojej siostry wyglada nieco cheesy

Gość tylko se
zgadzam sie nokia straciła duzo na jakosci kiedys nokia 3310 była nie zniszczalna teraz te wszystkie telefony które robi koncern nokii pozostawiaja wiele do zyczenia...;/wiem cos o tym .dla mnie dobre telefonu to sony ericssony maja tylko jedna wade psuja sie w nich joystick-i chociaz ja swoejgo sony ericssona mam dwa lata i jeszcze nic w nim sie nie zepsołop mam model k800i http://www.allegro.pl/show_item.php?future_item_id=25031535 taki jak ten i według mnie wszystkie potrzebne fuknkcje ma ten telefon ma aprat lampe błyskowa mozna robic zdjecia noca ,muzyka ma czysty dzwiek nie słychac jakis nie potrzebnych szumow i szmerów ,ja dokupiłam jeszcze takie cienkie słuchawki do tego za 12 zł i naprawde glosno gra:) ogolnie polecam ten tel :) zycze udanego zakupu:)