Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość difficult

zakochana w geju...

Polecane posty

Gość =do autorki=
Ja Ciebie rozumiem...niedawno mnie to spotkało,więc do tych którzy są zdziwieni-- ''nigdy nie mów.... nigdy''. Musieliśmy oboje całkowicie zerwać wszelkie kontakty,ponieważ zaczynało się robć conajmniej dziwnie... Kto tego nie przeżył, nigdy nie zrozumie.

Gość buahahhhahhaa
fajny temat :D:D:D:D:D:D teraz wiem czemu jestem sam :D:D

Gość terefere kuku
wiecie co Wam powiem? żeby zrozumieć te osoby, które miały problem, bo się zakochały w osobie homoseksualnej, trzeba być w takie samej sytuacji...ja jeszcze nie dawno też pewnie wyśmiałabym taką osobę czy coś...ale tak naprawdę kiedy podoba Ci się ktoś i jest fajnie i wgl a w pewnym momencie ta osoba oznajmia Ci że jest innej orientacji, to wcale nie jest miłe...człowiek chce być nadal przy tej osobie, wspierać ją, bo życie osoby homoseksualnej w Polsce nie jest takie łatwe...no i poza tym jest to dla Was ktoś bardzo ważny...a powiem Wam jeszcze że jeszcze gorzej żyje się ze świadomością, iż ta osoba homoseksualna w której się zakochaliśmy chce mieć takiego partnera jak my, bo podobamy się jej...nie wiem mam nadzieję,że mnie zrozumiecie...i to taka przestroga na przyszłość dla każdego z nas...bo każdy może mieć podobną sytuację...pozdrawiam:)

Gość sxcg468q3i2qwel.drtgv 542789
Dziewczyny , a moze troszke logiki ? Rozkochac Geja to jak swinie nauczyc latac. Uda sie ? NIE! dajcie sobie spokoj z Gejami .maja swoje zycie inaczej kochaja i tyle, Nikt tego jeszcze nie zmienil.Marnujesz czas a ktos moze jest Toba zainteresowany?

Gość Geejj
A skąd wiesz czy taki gej też nie kocha którejś ze swoich bliskich przyjaciółek...jak nie masz pojęcia o temacie to się nie wypowiadaj.

Gość V.
Ja mam porównanie z własnego doświadczenia i muszę powiedzieć-homo kochają głębiej są bardziej romantyczni i idealni jak w historycznych rycerskich legendac, wszystko albo nic, natomiast hetero totakie byle co, i wszystko jest takie proste i nudne, bo wbite w normy i akceptowalne społecznie,jak kochają to tak jak w filmach,do upadłego i do zajebania.

Gość zycie jest trudne
Witam wszyskich, czytalam wszyskie historie i komentarze .Jest mi strasznie przykro i wszystkim kobietom , ktore zalokowaly swoje uczucia w osobie o innych skonnosciach sexualnych bardzo wspolczuje .Ja juz od bardzo dawna nie mieszkam w Polsce, a w miescu w jakim mieszkam teraz , to jest wiecej gejow anizeli heterosekulanych osob . Nie jestem zaskoczona ,ze zakochujemy sie w mezczyznach , ktorzy sami nawet nie wiedza/ czy nie sa pewni czy sa gejami czy tez nie ...ja mam wielu znajomych o innych orentacjach . Tutaj sie nikt nie kryje czy tez jest gejem . Kazdy to wie zanim zaczniesz nawet rozmowe ,czy ta osboba jest gej czy nie. Jeda rade jaka mam to do wszyskich kobiet -nie zawracajcje sobie glowy gejami, dajcie sobie spokoj .Fajnie to brzmi o mam najlepszego przyjaciela geja ... jak w hollywoodzkich filmach , mamy bliskich przyjaciol ktorzy sa gejami , ale to jest bardzo niebezpeiczne . Jesli jestes heterosexualna po co wychodisz to clubow gejowskich , one sa dla gejow .Nie spotkasz tam heterosexualanch facetow ...przyjaznie pomiedzy innymi rasami, orjentacami potrafia byc fantastyczne i prawdziwe . Jesli nie masz faceta i brakuje ci go, nie zanjdziesz go w swoim przyjacielu geju .Strata czasu , strata zycia, wiec uciekajcie jak mozecie , dystansujcie sie i konczcie z takimi znajmosciami. Ja nie zakochalam sie CHYBA...,ale mam sklonnosci azeby byc przyajciolka wszyskich gejow. Poznalm duza ilosc osob i jeden z nich utkna w mojej pamieci , bo bardzo mi pomogl w moim zyciu , a nawet mnie nie znal wtedy dobrze . jest fantastycznym facetem , bardzo spokojnym, delikatnym , dobrym .Ma zlote serce i ja go uwielbiam i pomimo ,ze wiem ze jest gejem , jest atrakcyjny na swoj wiek , jest duzo straszy ode mnie i boje sie ... definitywnie jestem zauroczona ta osoba ...no i co z tego ? i co dalej .... bede mu zawracala glowe , spotykajmy sie czesciej , czmu nie chcesz byc moim blizszy przyjacielem ...?nagle obrazam i sie na ta osobe non stop , ze nie chce byc czescia mojego zycia ...i problem sie zaczyna , on nie jest w stanie nic mi zaoferowac ... on kocha facetow,kocha kutasy i tylko je ! ,za duza roznica wiekowa . zaczynam wyobrazac sobie ,ze ja jestem ta piekna i jedyna kobieta ktora spowoduje ,ze mu stanie ze mna i tylko ze mna . na jakiej kurwa planecie ja zyje ...?przeciez moj rozsodek mowi mi , no jak on jest GEJEM i sprawa powina byc skonczona... a co ja robie rozmyslalm o nim , marze ,ze go spotkam o czym bede z nim rozmawiala itd zeby wyjsc z tego WARJACTWA i nie skonczyc w szpitalu dla bardzo chorych , JA WYBIERAM WOLNOSC , MOJE SZCZESCIE , NIE JEGO , BEDE EGOISTKA PO RAZ PIERWSZY W MOIM ZYCIU , POSTANAWIAM , ZE MNIE TO NIE OBCHODZI CO ON ROBI , czym sie zajmuje , czy mnie potrzebuje , co mnie to obchodzi?!!!JA JESTEM NAJWAZNJESZA NIE ON ! on sie mna nie interesuje , jak wiedzial ze sie bardzo zle czulam nic nie zrobil, nie skontaktowal sie ze mna , nie -przyszedl ..jego nie bylo , JA SAMA MUSIALAM PODNIESC SIE I WZIASC SIE W KARBY I PRZETRWALAM I TERAZ TEZ PRZETRWAM BEZ JEGO POMOCY I BEZ NIEGO W MOIM ZYCIU , KONCZE TEN CZAPTER , W MIEJSCA W KTORYCH WIEM,ZE GO SPOTKAM NIE CHODZE TAM , NUMERY TELEFONOW WYRZUCONE ,EMAIL WYRZUCONY , ZERO KONTAKTU I ZERO WSPOMNIEN , WSZYSKO WYKRESLAM I WYMAZUJE Z PAMIECI , ZMIENIE ADRES, ZAMIESZKANIE I NIGDY SIE NIE ZOBACZYMY , JUZ NIGDY SIE NIE ZOBACZYMY W TYM ZYCIU . ON JEST STARSZY PEWNIE UMRZE ZA 10 LATMOZE WCZESJEJ MOZE POZNIEJ , NAWET NIE BEDE O TYM WIEDZIALA ... KONIEC TEGO CZApteru , BO TA KSIAZKA , TO OPIS MOJEGO ZYCIA I SZCESCIA A on byl tylko "malutkim" charakterem /osoba w moim zyciu ...

Gość taka jedna N.
do zycie jest trudne Y nie czytałam jeszcze całego wątku..tylko twoj post Nie mam pojeciam skąd to sie bierze ale odkad pamietam mam jakąś słabośc do gejów, miałam też przyjaciela homo'' lecz to nie dla mnie... za bardzo mi sie podobal.

Gość zycie jest trudne
do taka jedna N. Wiem , co masz na mysli , ja tez mam ta slabosc , zawsze tez ja mialam i walcze z tym . Homo faceci nie moga byc moimi bardzo dobrymi kuplami, bo wiem ,ze sie sie to zle skonczy dla mnie , pozdrawiam ;-)

Gość taka jedna N.
do zycie jest trudne j z czystej ciekawości..chciałam spytac jeżeli mozesz odpisz..w jakim kraju mieszkasz? Jak pewnie wiesz w Pl geje maja prze..... ;) a moi znajomi (homo) wyjechali stad między innymi właśnie z tego powodu.. Rowniez pozdrawiam. :)

Gość zycie jest trudne
do taka jedna N. Mieszkam od lat w USA.:)

Gość profoundly normal
Ja nie zakochałam sie w geju, ale mam super przyjaciela, który zyje w związku gejowskim. Mają śliczny dom w Palm Springs, CA. Mark jest najsympatyczniejsza osobą, jaką można sobie wyobrazić, wykształcony, z poczuciem humoru, które sprawia, że można się posikac ze śmiechu, fantastyczne poczucie gustu: szkoda, że nie mam zdjęć choinek udekorowanych przez niego, och! Wyobraźcie sobie:biało- błękitna z masą suszonych kwiatów baby breath. Nieważne zresztą... Oni nadają się na cudownych przyjaciół, ale romantyczne zaangażowanie skończą się tylko łzami. Natomiast przykro mi, ale nie trawie lesbijek, nigdy nie spotkałam takiej, którą darzyłam sympatią. To robienie z siebie facetów na siłę, oh, for crying out loud! Faceci przynajmniej celebruja męskość, a te durne cioty próbują z siebie robić męskopodobne stwory. Córka mojej szwagierki (tajemnica poliszynela, że jest lesbija, żałosne) ubiera tylko ciuchy typowo męskie, wygląda ohydnie, kreując się na faceta. Nie mogę głupiej krowy zaakceptować, tego fałszu i negacji kobiecości, obrzydliwe!

Gość Do profoundly normal
ty takze oc zywiscie nie zyjesz w pl?. \\\\D:D////

Gość Do profoundly normal
oczywiscie * ?

Gość Wyślij wypowiedź Pseudonim:
zwiazki homoseksualne ktore chca adoptowac dzieci to juz lekka przesada :P

Też jestem zakochana w geju.... przyjaźniliśmy się przez 2 lata, rozmawialiśmy o wszystkim, powiem szczerze, że jest jedyną osobą na świecie, której tak naprawdę ufam. Jest dla mnie wszystkim, stał się moją ucieczką od zabijającego mnie świata. Kocham go ponad wszystko i nie potrafię poradzić sobie z myślą że on jest gejem :/ Nic nie wskazywało na to, że jest homoseksualistą, w prawdzie różnił się od mężczyzn, których dotąd poznałam, ale to sprawiało,że uważałam go za kogoś na kogo czekałam całe swoje życie. Niedawno wyznał mi, że jest gejem, coś we mnie pękło,nie wiem co mam robić.... przyjaźnimy się nadal, twierdzi, że jestem jego najlepszą przyjaciółką, często mówi mi, że mnie kocha i prawie codziennie zwierza mi się z problemów związanych z homoseksualizmem ..... a ja nie potrafię sobie z tym poradzić, chcę być przy nim, chcę mu pomagać w trudnych chwilach, ale nie potrafię poradzić sobie z tym, ze on nigdy nie będzie mógł odwzajemnić moich uczuć.... zabija mnie to...... :/

Gość gość
kiedys mi sie podobal jeden gej piosenkarz

Gość gość
Mi ogolnie najczesciej podobaja sie geje.

Gość gość
kiedys tez podobal mi sie gej.ale nie wiedzialam .ze jest gejem.

Gość gość
@gość 2014.08.09 Też miałam taki okres:P . Był to Bill Kaulitz z Tokio Hotel :D

Gość gość aga
tez zakochalam sie kiedys w geju. znalismy sie krotko, to nie byla gleboka przyjazn. zaprosilam go do teatru, bo akurat kolezanka, z ktora mialam isc, zrezygnowala. ucieszyl sie. powiedzial ze bardzo chetnie. przed teatrem poszlismy do restauracji i wtedy powiedzial mi, ze jest gejem. plakalam podczas calego spektaklu, a potem bylam dluzszy czas w rozpaczy. nadal sie z nim kumplowalam, na jakiejs imprezie poprosil mnie do tanca. zrobil to w tak zmyslowy i wyzywajacy sposob, jak nie gej! zlapal za pas moich spodni i przyciagnal mnie do siebie tak namietnie. ale to byly tortury. odbilo mi do tego stopnia, ze myslalam udawac chlopaka, udawac, ze mam brata blizniaka, zeby on sie we mnie zakochal :D

Gość gość
Interesujący temat. Zabawne, ale kiedyś, jakieś 2-3 lata temu łączyło mnie ''co nieco'' z pewnym gejem z kafeterii.... (nie jest to inaccessible89... żeby było jasne) :P Wydawało mi się nawet że go kocham :P Może kiedyś opiszę jak mi się zechce.

Gość gość
ja bym nie chciala geja

Gość gość
opiszcie, mnie to interesuje

Gość gość
Kobiety są jednak popieprzone nie mniej niż ci geje którzy je zaliczyli. Jak nam moje odczucia, był to wpływ alkoholu.

Gość gość
gej jak gej ale najgorzej jest z biseksami

Gość gość
2015.04.16 ja tez bylam kiedys bylam takim jednym zauorczona moze to ten sam :D

Gość gość
Jak to czemu, sam najlepiej powinieneś wiedzieć.