Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalie w zielonym szkle

Naturalność i sztuczność...

Polecane posty

Jak daleko posuniętą ingerencję w wygląd zewnętrzny uważacie za dopuszczalną? Nie ma chyba żadnej dziewczyny na tym forum, która n i c zupełnie nie robi w celu poprawienia urody... a może się mylę? Gdzie leży granica, której nie przekroczyłybyście w dążeniu do ideału? I dlaczego? Operacja plastyczna? Jesteście w stanie zaakceptować wszystkie ich typy? Może tylko niektóre? A może nic takiego nie wchodzi w grę? Jesli o mnie chodzi, czasem wydaje mi się, że mogłabym zrobić prawie wszystko, jak bohaterki "Chce być piękna"... A z drugiej strony wcale nie podoba mi się "plastikowy" wygląd wielu gwiazd i gwiazdek... Miałam dwie operacje plastyczne, zrobiłabym kolejną, gdyby nie strach przed uzależnieniem od noża, bo nigdy nie będę chyba wyglądać dokladnie tak jak bym chciała i zawsze coś bedzie mozna poprawić, a ile w końcu moze znieść skóra... I jeszcze jedno... dlaczego najwięcej chyba emocji budzą operacje piersi... czy dlatego, że to jedne z najczęstszych naszych kompleksów?

Gość a możesz
powiedzieć jakiego typu były te operacje? pytam z czystej ciekawości. wiele mówi sie o tego typu zabiegach ale rzadko ktoś sie otwarcie do nich przyznaje.

Miałam korektę nosa i podniesienie piersi (nie powiększenie ;) )

Dla mnie granicą już jest mocniejszy makijaż i buty na wysokim obcasie Na codzień zero makijażu, fryzjerem jest mi mama lub koleżanka. Wystarczy mi dbać o higienę.

Gość a możesz
mhm :D

Gość czarna inez21
dla mnie sztuczność to skalpel.rozumiem kosmetyki upiększające,zabiegi u kosmetyczki,ale tym poprawiamy to co mamy,a operacją całkowicie zmieniamy coś,dlatego nie jestem za operacjami.czułabym że mam właśnie coś sztucznego,pomimo że byłoby mnie stać nigdy się nie zdecyduje. a piersi to już całkiem odpada ich powiększenie.mam powiększyć żeby jacyś śliniący się faceci na nie patrzyli,albo mam sobie znaleźć partnera"na cycki".już nie wspomnę że zawsze widać że są sztuczne,widać to nawet w programie chcę byc piękna,że są powiększone,nie naturalne

Gość czarna inez21
buty na wysokim obcasie?-co w tym sztucznego?:)

a ja mam 23 lata >>>> czyli należysz do szczęściarzy w pełni zadowolonych z siebie? Czy też po prostu pogodziłaś się z ewentualnymi niedoskonałościami? Ja też nie lubię mocnego makijażu ;)

Gość martynika dzika
do >>>> Konwalii... interesuje mnie podniesienie piersi. Szuka i czytam w necie na ten temat. Czy mozesz cos "z zycia" powiedziec o tym gdzie robilas, jakie to koszty, i czy jestes zadowolona? Jak dlugo trwalo gojenie? Z gory dzieki:)

czarna inez21>>>> O.K., mówisz o wszczepieniu czegoś w pierś, a odwrotnie? Zabieg zmniejszenia biustu, poprawa kształtu? I trochę prowokacyjne pytanie - jaka jest róznica między implantem zęba a piersi? I to i to jest ciałem obcym...

Nie miałam na myśli tego, że to jest sztuczne w ogóle ale dla mnie. Dla mnie to przebieranka :) Czuję się naturalnie (czyt. sobą) w płaskich sandałkach :) i najczesciej nieumalowana, conajwyżej delikatnie.

konwalio (moge tak skrocic), nie jestem doskonała, mam mały biust (bo jestem szczupła) i krzywy nos :) jak byłam młodsza to się przejmowałam, ale teraz to raczej dodaje mi egzotycznosci :P choc pięknością nie jestem Mimo to nigdy bym się nie odwazyła na operacje, nawet gdybym miała siana jak lodu :)

Gość te konwalia tak sie nie robi
..... zakladac temat i znikac....

Gość fria
ja nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym ale bez przesady a sztucznosc to dla mnie jednoznaczne z tandetą czyli sztuczne są te wszystkie tlenione lale lub spalone od solarki wiesniary ktore ubierają tandetne rozowe ciuszki i szpilki do jeansow od wietkongow a na dodatek pełno pudru na twarzy w upalny dzien

Przepraszam za nieobecność :) Jesli chodzi o podniesienie biustu, nie robiłam zabiegu w Polsce, w moim przypadku gojenie trwało około miesiąca, szwy miałam zdejmowane po dokładnie12 dniach, blizny zbladły mi po jakiś 7 miesiacach, w tej chwili widac je tylko jak się wie, gdzie szukać i czego. Jestem zadowolona z efektu, jak na razie (tfu, tfu) wszystko jest na swoim miejscu ;)