Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata20

nie potępiajcie Radia Maryja,ja odnalazłam się w życiu dzięki Radiu Maryja !

Polecane posty

Gość SylwuSka319
Tez Słucham Radia Maryja i wierze w Pana Boga!! I WCALE SIE TEGO NIE WSTYDZE... A WRECZ PRZECIWNIE!! Mimo, ze mam 19 lat - nie 70 albo i wiecej... slucham Radia Maryja i nie przestane... I tak samo jak Zalozcielka tego tematu jestem po stronie PIS i Braci Kaczynskich... Moze Was to bawic... ale zdania nie zmienie...!! Kazdy ma prawo by miec swoje wlasne zdanie wiec Wy rowniez... Ale kiedys....Tam...Po tej drugiej stronie Wszyscy sie spotkamy... i nie jeden z Was bedzie tego zalowal... Pozdrawiam;*

Gość do weta
vinyl- skad to wytrzasnąłes ?? :D:D:D oplułam monitor :D:D haha :D

Gość Ana Mara
ja tez słucham rozmów niedokończonych w Radiu Maryja.... i zdania nie zmienię! ...lepsza rozrywkę zapewnia tylko kabaret Neonówka :D

Jesteś świetna! Bardzo podoba mi się, co napisałaś. Popieram cię w 100%. I podziwiam za odwagę. W świecie, gdzie "katole" są szykanowani za archaizm, a ogół nie widzi nic wstecznego w horoskopach i przesądach, miałaś moralną odwagę napisać prawdę. Mimo że z miejsca zostałaś wyśmiana. Nie jesteś jedyna w swoich poglądach, nie daj się, oby tak dalej :). Ja tez byłam strasznie uprzedzona do Radia Maryja, aż do pewnych wakacji, gdzie z nudów - dla zlewki postanowiłam ich sobie posłuchać. I wiesz co? Ani razu nie trafiłam na Rydzyka, którego tak się spodziewałam. Nie powiem, żebym stała się fanką, ani że radio to odmieniło moje życie, ale nie mogę powiedzieć o nim ani jednego złego słowa. Młodzi ludzie prowadzą ciekawe audycje, a muzyka jest "o niebo lepsza" niż w sztampowych RMF'ach, czy innych Zetkach. Nie wolno niczego osądzać bezmyślnie tylko dlatego, że wszyscy wokół tak robią. To jest dopiero głupie!