Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gina2

Jestem brzydka bez makijazu

Polecane posty

dja spokój! nie przejmuj się i nie smuć:) nie chcialam Cię urazić :) winko było pyszne 👄

to Cię zdziwię - to na pewno nie primi - nie chcę uzasadniać dlaczego to nie może być on - poprostu zapewniam, że to nie on. malutka - za 1 chce podziekować - uzmysłowiłaś mi, że choć mam prawo do swojego podejścia do wiadomego tematu i prawo do decydowania jak chciałabym to przeżyć - ale żeczywiście sposób w jaki to powiedziałam mógł urazić niejedną matkę... muszę teraz uciekac... bedę za 2 godz gdybyś chciała zamienić pare słów w przyjemniejszej atmosferze niż ostatno...

jesli tak, to jego teoria również i to co piszesz :D gorrąca jesli chodzi o tamto to ja tak samo, na priv Ci powiedziałam , Twoja sprawa jak to ocenisz, nie musisz mi wierzyć, to że to nie Ty to wiedziałam Ty nie zajmujesz sie takimi pierdołami, zresztą jak wiesz tylko słaby używa pięsci:) mnie to nie uraziło:) buuuuźka

nie myślalam o primim!!! zwariowałas???????:D ktoś taki jak primi i to???:D o nicku dwuczłonowym pomysłalam z takiego prostego powodu, że taka mowa nie piewrszy już raz heheheh

cholera w takim razie wszyscy się w to widzę bawią:D DD? też nie on, nie jego metody - też by w twarz powiedział gdyby coś. tak jak mówisz - siłowe rozwiązanie jest najłatwiejsze - my nie idziemy na łatwiznę, co nie? :P

oj nie wiem Słonko :D przeczytaj na tęsknocie;) nawet gdyby to wiesz co? rozumiem go doskonale, nie gniewam się, chemia czasem odbiera rozumek, coś o tym wiem;) jak lubi i tak mu dobrze niech się w to bawi dla mnie to forum i tak to traktuję :)

gdzie mam poczytac? nie widzę nic takiego:( cieszę się, że dla Ciebie też forum to .... forum;)

nie chce wklejać bo to się źle kończy, wieszkto, e tam nieważne, tak jak pisalam, fajnie się z Toba gada, niektorzy się spinają w sobie, umoralniają:D normalnie rechot, buźka pa

malutka - ze wszystkimi da sie pogadac - nawet jesli mają zupełnie odmienne charakteru i poglądy - wystarczy odrobina dobrej woli, pogody ducha i dystansu do siebie i innych:)