Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaa

Wasze ulubione perfumy

Polecane posty

Gość gość
Moje ulubione to Lancome-La Vie et Belle oraz Versace-Bright Crystal. Oba są rewelacyjne, a że nie lubię przepłacać znalazłam dobre odpowiedniki. Na zapachowiec.pl są trwałe perfumy w atrakcyjnych cenach. Przetestowałam już kilka damskich i męskich i nigdy się nie zawiodłam :)

Gość gość
moje ulubione perfumy- Giorgio Armani- Si oczywiście ze strony zapachowiec.pl :)

Gość gość
moje ulubione perfumy YSL- black opium zamawiane ze strony zapachowiec.pl perfumy są trwałe, długo się utrzymują

Gość gość
Na moim podium wśród perfum na pewno znajdą się: nr1-Versace Crystal Noir nr2-Carolina Herrera-Good Girl nr3-Christan Dior-Hypnotic Poison. Sięgam po te oraz wiele innych, bo lubię mieć wybór :D, na zapachowiec.pl i są świetne ;)

Gość cukierek24
Ja uwielbiam Euphorię Calvina Kleina. Używam jej już od ponad trzech lat i raczej nieprędko ją zmienię :)

Gość gość
Pytacie o moje ulubione perfumki?? Oczywiście polecam YSL- Black Opium.. zakochałam się w nich perfumy są słodkie lecz nie bardzo.. są one wytrzymałe jedno pryśnięcie starczy :) Oczywiście zamawiam je ze strony zapachowiec.pl na prawdę można trafić na fajne promocje :)

Gość gość
Tylko i wyłącznie Kenzo "Jungle" polecam zamowic ze strony zapachowiec.pl maja czesto promocja a perumy pachna cudownie!

Gość gość
Najlepsze z najlepszych to Carolina Herrera - Good Girl, cudowne i bardzo kobiece. Zamawiam je z zapachowiec.pl

Gość ewelkaz892
Powiem szczerze, że ja na dzień dzisiejszy nie mam żadnych ulubionych perfum. Każde jakoś mi się znudziły i nic mi się nie podoba. Chciałabym skorzystać z jakiś i chyba zamówię sobie 2 próbki ze strony https://mania-perfum.pl/pl/28-probki aby sprawdzić, co mi się bardziej spodoba.

Gość gość
Mam wiele ulubionych zapachów, to zależy od okazji i pory roku. Najczęściej jednak zamawiam Cacharel-Amor Amor, ale Addict też się pojawia na mojej toaletce.

Gość gość
Mój nr 1 to Versace - Bright Crystal Nr 2 Hugo Boss - Intense Nr 3 Paco Rabanne - Olympea Wszystkie perfumy kupuję na zapachowiec.pl gdzie jest możliwość zamówienia różnej pojemności flakoników, a to jest świetne rozwiązanie zwłaszcza jeśli chce się mieć coś do podróży czy na przetestowanie zapachu.

Gość gość

Bardzo często kupuję nowe zapachy w /parfumstore.pl, bo porównaniu cen wychodzi mi u nich najtaniej. Do tego mają nowości z 2018 od najlepszych marek. Ciągle coś ciekawego wprowadzają i o dziwo konkretne opisane zapachy, że można nieco lepiej dopasować pod siebie. Próbki ewentualnie w drogerii uzyskasz, a u nich taniej sobie kupisz. Tak robię i to opłacalne podejście.