Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 takaa

Wasze ulubione perfumy

Polecane posty

Go艣膰 Kathrina ...
Hmm ... pole膰cie co艣 dla mnie ... po艂udniowa uroda ... ciemna karnacja, prawie czarne oczy, ciemne kr臋cone w艂osy .... Ci膮gle u偶ywam amora ...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kathrina ...
co my艣licie o devotion? Z opisu mam wra偶enie, 偶e do mnie pasuj膮... Trudno ju偶 dost臋pne, ale nie niemo偶liwe ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala222
Saga - Oriflame Giordani White Gold - Oriflame kochammmmm!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kathrina ...
Te white gold dosta艂am na balu ... hmm ... bez wyrazu ... i nie ta p贸艂ka ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksa lala
jak dla mnie to te : Naomi Cambel Cat Deluxe / At Night

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moschinofuny
MOSCHINO FUNY. Najlepsze na 艣wiecie!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska wanilii
od lat jestem wierna jil sander sensation - bardzo ciep艂y, otulaj膮cy zapach wanilii z mlekiem :) poza tym lolita lempicka lolita - fio艂ki i wanilia burberry brit - pi臋kny zapach, ci臋偶ko opisa膰 ale na pewno czu膰 w nim wanili臋 ostatnio kupi艂am sobie jesus del pozo in black - wi艣nie i wanilia :) kole偶anka z pracy okre艣li艂a zapach tak: suka w bia艂ej koszuli i krawacie :D wychodzi na to, 偶e mam 艣wira na puncie wanilii :)

Udost臋pnij ten post

SEPHORA MYSTERIEUSE VANILLA CARAMEL- jak dla mnie zapach super, szkoda tylko, ze nie bardzo trwa艂y. Zapach jak w nazwie; wanilia i karmel, s艂odki ale nie dusz膮cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefertari88
Cudowne s膮 Lollita Lempicka- ''Fleur Defendue'', obecnie m贸j numer 1. Poza tym CK-''Escape'' i Moschino- ''I LOVE LOVE'' oraz REPLAY for her! A z ta艅szych to lubi臋 C-THRU- ''Pearl Garden'' i nowe z AVONu- ''Brazil Beat''. Najgorsze to chyba debiutancki zapach Maraih Carey i Gucci :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gracja66
Jesli chodzi o mnie to ja gustuje w mocnych zapachach,nawte powiedzia艂abym ze te wieczorowe u偶ywam na dzie艅 i zupe艂nie nie przeszkadza mi to ze sa z tych ci臋偶szych. A ostatnio pokocha艂am ten zapach http://www.mtv.pl/mini/loud/

Udost臋pnij ten post

Carolina Herrera 2012 Calvin Klein Euphoria Pacco Rabanne Ultraviolet Lancome Miracle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a1b2
Armani Code

Udost臋pnij ten post

KENZO - JUNGLE mro偶n膮 zim膮. Lolita Lempicka na prze艂omie zimy i wiosny, DK New York na lato, na randki odrobina olejku pi偶mowego w strategiczne miejsca pini膮dze to nie wszystko, ale wszystko bez pini臋dzy to cz艂onek pini膮dze to nie wszystko, ale wszystko bez pini臋dzy to cz艂onek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 we321
loose for men numer2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona30......
viventy sabatini she tristano onofri a meskie carolina herrera 121

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ck calvin klain 4you

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kira_L
Powiem Ci tak, nie ma bata na Arabian Oud. Ostatnimi czasy wykorzystuj臋 zapach Nagham i naprawd臋 jestem bardzo zadowolona. Szczeg贸艂owe informacje znajdziesz na www.arabianoud.pl , jednak偶e nie ma najmniejszych powod贸w, 偶eby si臋 jakkolwiek ba膰 wyboru tych zapach贸w. Z serca polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ci臋偶ko zdecydowa膰 mi si臋 na jeden, mam kilka ulubionych: Lancome - La Vie est Belle, Calvin Klein - Euphoria oraz Hugo Intense. Jak zawsze zamawiam z goia.pl bo s膮 rewelacyjne ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to zale偶y jakie kto zapachy lubi, ale ja swoje serce odda艂am Hugo Boss - Orange albo Lacoste - Pour Femme (z艂ota), i tak jak kole偶anka wcze艣niej - nie kupuje perfum w drogich drogeriach, zamawiam na zapachowiec.pl, s膮 rewelacyjne! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kenzo - Amour to jeden z zapach贸w wybranych na jesie艅 tego roku. Jak wszystkie perfumy kupuj臋 na zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chanel - Mademoiselle to zapach, kt贸ry towarzyszy mi od dawna i nie zamieni臋 go na 偶aden inny. Kupuj臋 na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze zamawiam na zapachowiec.pl, ale nie bardzo lubi臋 zmienia膰 zapachy. Ale.. ostatnio stwierdzi艂am, 偶e najwy偶sza pora zmieni膰, i tak zrobi艂am - postanowi艂am wypr贸bowa膰 Gucci - Rush 2 i jestem zachwycona, s膮 kwiatowe, a zarazem baaardzo 艣wie偶e :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwielbiam Armani - Acqua Di Gio ze strony goia.pl, ka偶da okazja jest dobra 偶eby nimi pachnie膰, zdecydowanie m贸j ulubiony, 艣wie偶y kwiatowo-owocowy zapach <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bardzo lubi臋 Versace - Bright Crystal, i tak jak kto艣 ju偶 wcze艣niej pisa艂, najbardziej si臋 op艂aca na zapachowiec.pl, bo jako艣 perfum w zasadzie si臋 nie r贸偶ni :) Polecam :)

Udost臋pnij ten post