Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaa

Wasze ulubione perfumy

Polecane posty

Gość Kathrina ...
Hmm ... polećcie coś dla mnie ... południowa uroda ... ciemna karnacja, prawie czarne oczy, ciemne kręcone włosy .... Ciągle używam amora ...

Gość Kathrina ...
co myślicie o devotion? Z opisu mam wrażenie, że do mnie pasują... Trudno już dostępne, ale nie niemożliwe ...

Gość mala222
Saga - Oriflame Giordani White Gold - Oriflame kochammmmm!

Gość Kathrina ...
Te white gold dostałam na balu ... hmm ... bez wyrazu ... i nie ta półka ...

Gość beksa lala
jak dla mnie to te : Naomi Cambel Cat Deluxe / At Night

Gość moschinofuny
MOSCHINO FUNY. Najlepsze na świecie!!!!

Gość laska wanilii
od lat jestem wierna jil sander sensation - bardzo ciepły, otulający zapach wanilii z mlekiem :) poza tym lolita lempicka lolita - fiołki i wanilia burberry brit - piękny zapach, ciężko opisać ale na pewno czuć w nim wanilię ostatnio kupiłam sobie jesus del pozo in black - wiśnie i wanilia :) koleżanka z pracy określiła zapach tak: suka w białej koszuli i krawacie :D wychodzi na to, że mam świra na puncie wanilii :)

SEPHORA MYSTERIEUSE VANILLA CARAMEL- jak dla mnie zapach super, szkoda tylko, ze nie bardzo trwały. Zapach jak w nazwie; wanilia i karmel, słodki ale nie duszący

Gość Nefertari88
Cudowne są Lollita Lempicka- ''Fleur Defendue'', obecnie mój numer 1. Poza tym CK-''Escape'' i Moschino- ''I LOVE LOVE'' oraz REPLAY for her! A z tańszych to lubię C-THRU- ''Pearl Garden'' i nowe z AVONu- ''Brazil Beat''. Najgorsze to chyba debiutancki zapach Maraih Carey i Gucci :P

Gość gracja66
Jesli chodzi o mnie to ja gustuje w mocnych zapachach,nawte powiedziałabym ze te wieczorowe używam na dzień i zupełnie nie przeszkadza mi to ze sa z tych cięższych. A ostatnio pokochałam ten zapach http://www.mtv.pl/mini/loud/

Carolina Herrera 2012 Calvin Klein Euphoria Pacco Rabanne Ultraviolet Lancome Miracle

Gość a1b2
Armani Code

KENZO - JUNGLE mrożną zimą. Lolita Lempicka na przełomie zimy i wiosny, DK New York na lato, na randki odrobina olejku piżmowego w strategiczne miejsca piniądze to nie wszystko, ale wszystko bez piniędzy to członek piniądze to nie wszystko, ale wszystko bez piniędzy to członek

Gość we321
loose for men numer2

Gość ona30......
viventy sabatini she tristano onofri a meskie carolina herrera 121

Gość gość
ck calvin klain 4you

Gość Kira_L
Powiem Ci tak, nie ma bata na Arabian Oud. Ostatnimi czasy wykorzystuję zapach Nagham i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Szczegółowe informacje znajdziesz na www.arabianoud.pl , jednakże nie ma najmniejszych powodów, żeby się jakkolwiek bać wyboru tych zapachów. Z serca polecam.

Gość gość
Ciężko zdecydować mi się na jeden, mam kilka ulubionych: Lancome - La Vie est Belle, Calvin Klein - Euphoria oraz Hugo Intense. Jak zawsze zamawiam z goia.pl bo są rewelacyjne ;)

Gość gość
to zależy jakie kto zapachy lubi, ale ja swoje serce oddałam Hugo Boss - Orange albo Lacoste - Pour Femme (złota), i tak jak koleżanka wcześniej - nie kupuje perfum w drogich drogeriach, zamawiam na zapachowiec.pl, są rewelacyjne! :)

Gość gość
Kenzo - Amour to jeden z zapachów wybranych na jesień tego roku. Jak wszystkie perfumy kupuję na zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Chanel - Mademoiselle to zapach, który towarzyszy mi od dawna i nie zamienię go na żaden inny. Kupuję na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Zawsze zamawiam na zapachowiec.pl, ale nie bardzo lubię zmieniać zapachy. Ale.. ostatnio stwierdziłam, że najwyższa pora zmienić, i tak zrobiłam - postanowiłam wypróbować Gucci - Rush 2 i jestem zachwycona, są kwiatowe, a zarazem baaardzo świeże :)

Gość gość
Ja uwielbiam Armani - Acqua Di Gio ze strony goia.pl, każda okazja jest dobra żeby nimi pachnieć, zdecydowanie mój ulubiony, świeży kwiatowo-owocowy zapach <3

Gość gość
ja bardzo lubię Versace - Bright Crystal, i tak jak ktoś już wcześniej pisał, najbardziej się opłaca na zapachowiec.pl, bo jakoś perfum w zasadzie się nie różni :) Polecam :)