Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaa

Wasze ulubione perfumy

Polecane posty

Dzisiaj znowu poczułam na kimś moje ukochane Gucci - Rush, a po moich została tylko pusta buteleczka. Trzeba kupić nową, bo zapach jest cudny, no i facetom się podoba ;)

Gość NARIARI
naomi campbel- mystery, chanel no 5 amor amor dolce vita

A ja uwielbiam i zawsze wracam do D&G light blue Oraz uzywam Stelli McCartney -Stella(tez ładne takie swieze) oraz Dior Addict2..

Gość miss_smile
A moje ulubione to Issey Miyake

Gość anuuuula
A moj ulubiony zapach to bączur z tylka mojego ukochanego :) Pozdrawiam cieplutko :)

givenchy - extravagance cerrutti 1881 (klasyczne - różowe)

1. Burberry of London (cudne :) ) 2. Hugo Boss Woman 3. Addict Dior (moim zdaniem ciezkie ale maja w sobie cos obok czego nie moge przejsc obojetnie) A z tanszych wod toaletowych uwielbiam, po prostu kocham Diesla Plus... moge sie nim psikac bez opamietania:)

Gość JA TEŻŻŻ
MUSK SENSATION CABARET uhhh

moschino i love love rozwe bruno banani- boskie! hugo boss deep red gucci rush II

moj nr 1 to ultravioler paco rabanne :-) inne to Armaniego - Sensi wczoraj kupilam calvin klein - escape (mocno, lekko slodki ale wyrazisty zapach) poza tym givenchy verry irrestible tez przesliczne lubie rowniez coco chanell mademoisel jednak jest to mocny zapach, nie wszystkie kobiety taki lubia. a i jeszcze polecam burberry pachna rowniez slodko ale nie mdlaca, wyraziste i przyciagaja uwage :P

Lacoste - Pour Femme - zdecydowanie moj faworyt, a faceci je uwielbiaja.

Gość gizerrezi
Lidka, tez je kiedys uzywalam, ale teraz wole slodsze zapachy typu love love :D a w netowych sklepach szukalas? np: http://www.perfumeria.pl/x_C_I__P_7014242-7010001.html a co do tematu to ja ostatnio TYLKO hot pink i sensual heaven love trap chupa !!! te dwa zapachy mnie rozwalaja, faceci za nimi przepadaja i na dodatek bardzo do mnie pasuja ;)

Gość ktotupuka
Ja uzywam chupa chups Divine Paradise. Aktualnie sa też moimi ulubionymi, dowiedziałam sie o nich ze strony http://lovetrap.pl/home/. Mam 16 lat i wydaje mi sie, ze bardzo do mnie pasuja, maja taki rzeski zapach:)

Gość dsfsfsdfsdfsdfsdf
Angel - Mugler Indian Summer - Presley Kenzo Jungle Elephant Ale jeśli szukasz tańszych, to np. z Avonu Perceive. Osobiście kocham mgłę do ciała o zapachu wanilii z Avonu - czuć ją bardzo długo, nawet następnego dnia.. Ewentualnie możesz kupić dobre podróbki, które tyle samo co oryginały utrzymują się na skórze. Osobiście polecam na allegro faceta o nicku Loboperfum - kiedyś u niego kupiłam kilka perfum (tych o zwiększonym koncentracie zapachowym) i zapach trzymał 24 godziny. Ludzie następnego dnia po wykropieniu pytali mnie jakie mam perfumy.

Gość pauline_b
Jestem zwolenniczną perfum trwałych, kobiecych i mocnych Chanel - Chance (na dzień jak i na wieczór) Boss - femme (jak wyżej) Armani - Code (jw.) Givenchy - Ange ou Demon (na wieczór) Dior - Adict (na wieczór ale ostroznie, zapach może wydać sie duszący)

moje ulubione, ktorych uzywam od lat na zmianę gucci - envy me hugo boss - woman elizabeth arden - 5th avenue escada - sunset heat

Gość hfiahf h
KENZO Amour uwielbiam

Gość asiasiasia
Yves Saint Laurent - in love again DKNY - delicious Clinique happy Kenzo KenzoKi Sensuel w avonie jest tylko jedna piękna perfuma i długo sie trzyma do tego intensywna INCANDESSENCE kocham kocham kocham pięknie pachnieć :*:*:* !!

Gość mój numer 1 to
ESCAPE (C.Klein)

Gość gorzka27
Code - Armani (na wieczór) XX - H. Boss (na dzień)

Gość fiooooołekk
CK \"one\" Tylko i wyłącznie ;)