Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zarezerwowałam

przyłapałam brata na...

Polecane posty

Gość hahahihihhehehohohofull
ha ha..... podszywaczu,dobre z ta dziwka, robisz sobie reklama na moim dowciopie i inteligencji...i widzisz, peteleczka, jak na forum podac jakiekolwiek namiary:(

dziwi mnie wasza postawa ja byłam zszokowana tym widokiem, że ktoś z kim spędziałm pod jednym dachem tyle lat... trochę nienaturalnie wygoądał, taki czerwony na twarzy był a że o jego grymasie w pierwszej chwili nie wspomnę ej dziewczyny mogę go teraz sznatażować przed rodzicami, że jak czegoś nie zrobi to wygadam go ;-) co wy na to? :-) chociaż z drugiej strony dobrze mi sie chyba trafiło bo mogłam zobaczyc członek pierwszy raz na żywo i to jeszcze stojący! nigdy nie przypuszczałam że zobacze najpierw u brata;-)

dziecko...ile ty masz lat? powaznie...

wolno, wolno....tylko to wiele tlumaczy. daj se spokoj z bratem... powaznie....zdrowy, mlody jest...a ty naucz sie pukac, gdy wchodzisz do jego pokoju.

drzwi były uchylone (może sie nie zpodziewał, że wcześniej wrócę) myślicie że on to często robi? może mu jakoś pomóc, porozmawiać z nim, by przestał?

Gość M A U P
obciagnij mu.....:P

Gość a mów
zostaw sprawy tak jak zastałaś, lepiej sie nie wtrącaj, bo moze byc jeszcze gorzej, szantażować brata też nie polecam, bo znienawidzi cie.

Gość rakotwórcza
a ja brata już pare razy przyłapałam :D a na dodatek ciągle napotykam jego kręcone włosy...fuu

Gość na bisy
połapałam sie ze swoim jak go przyłapałam dwa razy. on to robi wieczorem, gdzies tak co 2 dni. czasdem słychac jak skrzypi łóżko. potem biegnie do ubikacji. już sie nauczyłam wyczuwać co jest w domu grane;-)

Gość peteleczka
aa dziewczyna mowi powaznie a wy co ...:P

Gość peteleczka
::):):):):):):)):):):):):)

Gość peteleczka
jak wyszlo ??:P

Gość peteleczka
yy to sobie reklamowke do tylka przyczep;d iiii bedziesz mial nieco wygodnie :) no no kitasek z wysypka ..... niech szarym mydlem wypucuje;d

Gość a ja wam powiem ze
peteleczka ---> osmieszasz sie skarbie :O sie nie dziwie ze tego numeru gg ani skype nie dostalas bo ja tez bym nie dala takiemu dzieciakowi :O

Gość peteleczka
czasami widuję batmana nad miastem :O