Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu wybrac

Najlepsza antykoncepcja ?

Polecane posty

Gość i co tu wybrac

Mam mały problem, ponieważ nie wiem, co wybrać czy tabletki czy globulki a moze cos innego ? Moja ierwsza wizyta u ginekologa wygladala dosc dziwnie lekarz spytal tylko czy to moje pierwsze tableki, nawet mnie nie zbadał tylko jakies przepisal i dowidzenia wiecej tamm nie poszlam . Pozatym boje sie ze przytyje, z drugiej strony z tego co czytalam globulki nie sa wcale takie fajne jak myslalam i co teraz wybrac ? dodajac ze nie chce uzywac prezerwatywy

Gość agniesia84
globulki sie pienia ble a tabletki coz dziwne ze nie zrobil ci badan ale chyba jednak sa naljepsze

Gość O.N.A.512
Zdecydowanie tabletki są najlepsze....z pewnością najbardziej skutecznie w zapobieganiu ciąży! Jeśli chodzi o globułki to owszem uzywałam ale tylko i wyłącznie w połaczeniu z prezerwatywą..osobiście ich nie polecam bo są ....jak dla mnie bardzo krępujące po pierwsze nalezy ich uzyć gdzieś 10 min przed stosunkiem i tu trzeba przerywac pieszcoty i sie zaaplikować! a pozaty na globulka sie rozplywa...i wyplywa z ciebie niczym lawa( ja tego nie nawidze ) trzeba uwazac zeby czegos nie zachchlapać!

Gość moim zdaniem najepsze
plastry

Gość moim zdaniem najepsze
plastry

Gość Silwana
Tabletki są wg mnie najlepsze. Po plastrach utyłam 9 kg:( A prezerwatywom nie ufam:)

Gość kinga22
jesli widzisz sie czesto z facetem to pigułki sa najlepsze bez stresu .

Gość Brzeska
dla mnie też tabletki są the best:) Oczywiscie, muszą być dobrze dobrane, ale i tak są najwygodniejsze.