Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nerwa

mam wrażenie, że on nie chce zapomnieć o swojej byłej

Polecane posty

Gość mama nerwa

jesteśmy razem od 1,5 roku, pól roku przede mną zakończył burzliwie swój niemal 7-letni związek (ona zaręczyła się z kimś innym) - dopiero niedawno po awanturze wyjął jej zdjęcie z portfela, dwa miesięca temu pożyczył jej kasę; dobrze chociaż, że na co dzięn nie ma jej w Polsce, siedzi z tym swoim narzeczonym czy kimś w Niemczech i zawraca dupę mojemu facetowi... on mówi, że nic do niej nie czuje, że zrobiła mu zbyt wilkę krzywdę, a jednak jak ona potrzebuje jego pomocy to biegnie

Gość wim
a ile czasu minęło od ich rozstania zanim wy zaczęliście się spotykać?

Gość jopi
musisz sie pogodzic z rola tej 2 jestes jego substytutem ......ja nawet nie probowalem szukac 2 bo i po co? po co grac komus na uczuciach? wez sie dziewczyno w garsc i szukaj nowego faceta, no chyba ze sie juz pogodzilas z rola tej 2

Uwazaj na niego... Ja kiedys tez spotykałam sie z facetem po kilkuletnim związku i tez mówił mi ze nie zalezy mu juz na niej bo za bardzo go skrzywdziła. Było super do momentu az ta eks nie kiwnęła do niego palcem i on jak na skrzydłach do niej wrócił. Uważaj zebys nie była dla niego \"poczekalnią\"... Na takich facetów naprawde trzeba uważać. Z tego co piszesz ona ciągle siedzi mu w głowie i nie wiem czy masz powód do radości dlatego ze ona jest w Niemczech. A co jak wróci? Co jak rozstanie sie z obecnym? Nie chce Cie straszyć, ale ja to juz przerabiałam:( Zresztą poszukaj sobie topików na podobny temat a przekonasz sie ile tego samego doswiadczyło co ja

Gość mama nerwa
ostatnio ten łach wyprzedał całą moją garderobę, by wysłać kase tej lafiryndzie swojej byłej😭 nawet moje intymne rzeczy wyprzedał, moją ulubioną bieliznę... nawet kulki analne i plastikowego kutasa:O co za cham:O co mam robić, dać mu kolejną szanse??