Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ich 85

Koblenz

Polecane posty

Gość pati***
hey dziewczynki ja od tyg jestem w polsce.. pogoda do dupki ciagle pada i jest mrozno.. na dodatek maluka nie chce mi za bardzo pic mleczka chyba zmiana klimatu:( a tak po za tym to wszystko oki;) pozdrawiam was kochane

Gość czika88
hej:) dziewczynki i chlopaku:) no i nie zabralam z soba klauna, szkoda heh zle mnie zrozumialas Gosiu albo ja niejasno napisalam. My mamy ciagle ta sama nauczycielke, ale mowilam ze rozmawialam z inna dziewczyna z innej stuffy, ze oni zmieniali juz 3 razy nauczyciela bo im sie nie podobal.. a ja wczoraj powiedzialam naszej nauczycielce, ze taka jest prawda ze gramatyke znam perfect, zawsze z testow mam maxymalna ilosc punktow, pisac potrafie, a niech spojrzy jak ja mowie, ze meine sprache ist scheisse hehe tylko dlatego ze za malo cwiczymy, nie rozmawiamy.. no i chyba sie przestraszyla troche i od wczoraj juz wiecej mowimy. poskutkowalo:D:D Iza do szkoly chodze od konca sierpnia, zaraz konczymy druga schritte.. buzka

Gość goniakoblenz81
hej, iza, to skoro masz c2 to znasz jezyk chyba super i nie masz sie czym stresowac :) zycze ci powodzenia w czasie pierwszych dni na uniwerku :) yoku, trudno mi powiedziec jak to jest z tymi ich usmiechami, wiem, ze do konca szczere to nie jest...przekonalam sie juz o tym w wielu przypadkach... jade jutro d polski i ciesze sie na snieg (!!!!!), bo zima u nas podobno niezle zaatakowala... papa gosia

Gość czika88
ja jade tez do polski dzisiaj w nocy!!!!

Witajcie i jak tam u Was po weekendzie??? Gonia jeszcze w Polsce?? czika chyba juz w domku,chyba ze zostala w polsce( autko widzialam ;) ) ja po pracy.zaraz ide jeszcze na spacerek,na zakupy i do domku sprzatac,i gotowac,wieczorem mamy gosci.... papapa

Gość czika88
tak ja juz jestem, zreszta dzisiaj sie widzialysmy Julka:) urlopik mily ale krotki.. nawet do ksiegarni nie zdazylam zajsc po forest gumpa.. a szkoda. Od jutra znowu do pracy i sie nie chce, bo za bardzo sie rozleniwilam;) a Wy zyjecie?

Gość czika88
coz za cisza nastala.. jak tam dziewczyny wrocilyscie juz z Polski? Ja sie w sumie ucieszylam ze wrocilam do ko, teraz juz moge powiedziec ze dobrze sie tu czuje,nawet sie troche stesknilam:) Yoku moze chociaz Ty tu jestes? podro

Gość czika88
ja jestem caly czas na swoim miejscu :P

Gość natunia
I ja Rowniez!!:))pozdrawiam wszystkich!

Gość czika88
hihi czyli wszyscy sa, tylko nikt nic nie napisze..ok jak chccie to bedziemy tak po jedym zdaniu pisac :P eh nie nie, mowcie co u was, w sumie z Ola i Natalia to jestem na bierzaco w temacie, ale jak z reszta? he? u mnie nic nowego, chorowalam-wyzdrowialam, juz myslalam ze dostalam od kolegi z lawki w gratisie swinska grype, ale jedna to bylo zwykle przeziebienie:)) pozdrawiam wszystkich!

Gość goniakoblenz81
hej, ja tez jakos ucichlam, chociaz juz dawno chcialam cos napisac...hmmm u nas tez grozba swinskiej grypy..idziecie sie szczepic?? ja chyba nie... tak to nie wiem co napisac....ponuro cos na dworze i nic sienie chce... co polecacie na dlugie wieczory?? poprosze o jakies tipps :) gosia

a no to moze ja tez cos napisze:)) a wiec... zaczely sie studia i jak do tej pory wszystko jest ok, z jezykiem jeszcze troche problemow ale nie ma tragedii... tylko najbardziej mi szkoda ze do tej pory nie spotkalam zadnej polki na uni:(....fajnie by bylo...tak bardziej swojsko:) ok koniec moich wywodow:) warcajac do watku swinskiej grypy to na uni tez pare osob sie nia zarazilo.. miejcie sie na bacznosci bo podobno zarazonym znieksztalcaja sie nosy i wyrastaja ogonki:))) pozdrawiam i zycze wam milego i zdrowego weekendu:)

Gość czika88
aj tam z ta swinska grypa, to jest normalna grypa tyle ze teraz najsilniejsza i to tyle, od zwyklej grypy tez od dawna ludzie umierali.. no i weekend sie zaczyna, sobota wypad do miasta, poluje na szare dlugie rekawiczki:) niedziela rano do kosciloka a wieczorem moze schischabar.. a co do tippow to sama nie wiem.. dziewczyny jak macie ochote mozemy razem np do schischa sie wybrac i poznac, glosujmy kto jest za:D

witajcie wszyscy coz za piekna pogoda dzis! jestesmy na spacerku,a pozniej do domku i dalej remont mieszkania.... a jutro do pracy na rano.Czika nie zapomnij jutro na 13.. Natalia dzis robimy kuchnie dalej:) sypialnia gotowa.mielismy miec juz to wczesniej zrobione,ale ja 2 dni nie bylam w domu:( ja tez jestem za spotkaniem..Yoku a co z toba??? milego dnia i korzystajcie ze slonca pozrowienia

Gość czika88
Ola a Ty nie zapomnij o jutrzejszej party:) no to co, moze nastepny weekend sie zapoznamy? na kawke w miescie mozna pojsc? jak tam Iza studia?

Gość iza201
Hej:) jezeli o mnie chodzi to weekend jak najbardziej mi pasuje:) bardzo chetnie bym was poznala:) a jezeli chodzi o moje studia to jakos leci... nie chce zapeszac i mowic ze jest ok. Dopiero po pierwszych egzaminach bede mogla sie okreslic.. to bedzie moja chwila prawdy;) w ogole jakos strasznie szybko leca mi te tygodnie, jestem w szoku ze do swiat zostal tylko miesiac. nie macie tez takiego wrazenia ze czas wam ucieka???(ale refleksje mi sie nasuwaja hehe) pozdrawiam was serdecznie

Witajcie Zycze Wam Wszystkim Zdrowych Wesolych Swiat i szczsliwego nowego Roku!!! :) ja spedzam swieta w Polsce..a co u was???w Polsce,czy nie??co slychac wogole nowego?? pozdrawiam

Gość czika88
hej Ola, pisalam do ciebie na niemiecka komorke!! wlacz ja:)) ja rowniez zycze wszystkim WESOLYCH SWIAT i szampanskiego sylwestra hihi:) jak kto woli, nie musi byc szampan, moze byc cos mocniejszego hehhe pozdrawiam!

Gość goniakoblenz81
hej, co tu tak ucichlo?????? wszyscy pewnie zajeci...iza, jak tam studia? dziewczyny, ja tam kurs i w ogole zycie? yoku, co u ciebie dobrego? pozdrawiam zimowo :)

Gość Yok
Witaj cieplutko goniakoblenz81:) Jak milo że i mnie jeszcze pamiętasz... Pytasz co u mnie dobrego,a więc dość już mam skrobania szyb co rano w aucie...wbijania się w kurtki swetry czy bluzy...aury niczym świątecznej ,a jakże spóźnionej...i wiesz najgorsze jest to...że nie ma widoku na lepsze...rozmawiałem z Panem mrozem tudzież Frostem i tak mu sie spodobało że ani myśli jak na razie stąd sie wynieść,powiada ze podmucha jeszcze tu i tam i roześmiany w swej sile nie ubywa...chociaż gdy sie już tak rozgadał fest,to chciał gestykulować bardzo, lecz wstać nie mógł, i wiesz Gosiu co myślę...że mu tyłek przymarzł i tu mamy właśnie najprędszą przyczynę jego długotrwałego przesiadywania...choć sie przyznać nie chce...:) Gosiu a u Ciebie ?co słychać?

Gość goniakoblenz81
hej, dri yoku, opdowada mi twoja teoria :) chyba mu po prostu tylek przymarzl i dlatego sie nie zabiera ;) co do skrobania samochodu to ostatnio tak moj przysypalo, ze po prostu wsiadlam do srodka (bez skrobania) i wlaczylam ogrzewanie z nadzieja, ze kiedys stopnieje..polecam wszystkim, ktorzy maja rano troche czasu... u mnie dobrze, praca, szkolenia i tyle... jakie plany na weekend? u mnie szkolenie w bawarii prawie... papa

Gość Yok
Witaski goniakoblenz81 No wiesz ale na to tak jak piszesz trzeba mieć czas:) tak sobie siedzieć i czekać...aż wszystko odtaje...hihihi Piszesz że u Ciebie dobrze...praca szkolenia i tyle...no wiesz a kino,rozrywka..taniec...jakie jest Twoje ulubione zajęcie przy którym sie odprężasz?...na czym byłaś ostatnio w kinie...?co czytałaś? ...uciekam bo jutro do pracy...wrrrrrrr... pozdrawiam cieplutko gonia:)

Witajcie no wkoncu sie ktos odezwal....ja wlasnie po pracy,zmeczona,ale jutro wolne.....milego weekendu paa

witajcie no i nokogo znowu nie widac,nie slychac....:( jak po weekendzie..Czika zdrowa?? bawicie sie na karnawal?? papa

Gość Dox
hej dziewczyny ;) jestem nowa w Koblenz i nie znam tutaj zadnych Polakow jeszcze ..:( moze robicie czasami cos razem i mialybyscie ochote sie spotkac ;) ? pozdrawiam i milego weekendu ;)

Gość czika88
czesc wam:) ajajajaj dlugo mnie nie bylo, ale zyje jeszcze:D:D co u was? u mnie alles ok:) Dox jak masz na imie? ja z Julita czesto sie spotykamy, mialam w planach tak jak poprzedniej wiosny i lata pojezdzic z nia na rowerach, ale teraz musze cierpliwie czekac az kupi nowy rower heheh bidula juz drugi stracila heh uroki naszych koblenckich dzielnic :D:D