Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ich 85

Koblenz

Polecane posty

Gość iza201
hej! ja tez strasznie dlugo tutaj nie zagladalam...az wstyd:) u mnie tez wszystko ok. na szczescie zdalam egzaminy i pierwszy semestr juz za mna! teraz leniuchuje sobie na feriach;) a co tam u Was?? P.s. czyzby Julita mieszkala na ltzel??;)

hey dziewczyny witaj Dox napisz cos wiecej o sobie?dlugo juz tu??co porabiasz......... skad wiesz Iza ;) jeden ukradli spod dumu drugi spod sklepu :( ejj co wogole porabiacie dziewczyny...wiosna wkoncu cieplej sie zrobilo...a tu na forum jakos nic sie nie dzieje..

Gość iza201
hejka!:D a wiem bo tez mieszkam w ltzel;) co prawda mnie jeszcze zadno nieszczescie tutaj nie spotkalo ale juz troszke slyszalam czego sie mozna spodziewac;) ja juz zaliczylam dzisiaj pierwszy wiosenny spacerek!:) wczoraj bylo troszke za zimno. od jutra mam zamiar biegac....trzeba dojsc do siebie po zimowym leniuchowaniu;) no ale faktycznie cos tu na forum cicho strasznie...chyba jeszcze nie wszyscy sie przebudzili z zimowego snu;)) pozdrawiam!

Gość czika88
aa IZA IZA ja tez chce zaczac biegac ale nie mam z kim:):) gdzie chcesz biegac? ja mieszkam na neuendorf i biegalam zawsze nad renem, masz ochote razem??? :)

Gość iza201
właśnie też myslałam żeby biegać nad renem:) fajnie by było biegać razem bo samej to tak łyso;) tylko że pogoda coś nam się spsuła:( a jaka pora dnia by ci najbardziej pasowała??

Gość czika88
hey:) napewno popoludniami mi pasuje a do godziny to sie moge dostosowac. Jestes na nk? moze daj mi na siebie namiar, latwiej sie umowimy:):) pozdrowienia dla wszystkich!!!

Gość Dox
hej dziewczyny :) nazywam sie dorota, jestem w koblenz dopiero od stycznia. skonczylam studia w innym miescie, a w koblenz znalazlam prace, wiec tak tu wyladowalam :) fajnie miasto naprawde. Czekam tylko na ocieplenie, wiec na pewno bedzie jeszcze ladniej :) z jakich dzielnic koblenz jestescie? ja mieszkam w centrum. do uslyszonka i milego tygodnia :)

Gość iza201
hej! sorki asia ze tak sie ociagalam z tym odpisywaniem. jestem na nk i na facebooku. nie wiem ktorej strony lepiej ci uzywac:) mysle ze cie chyba wlasnie na nk znalazlam...zaraz ci wysle zaproszenie- mam nadzieje ze akceptujesz hehe;) witaj dorota:) fajnie, ze znalazlas nasze forum:) koblenz teraz jest dosc ponure, ale latem jest naprawde fajnie. pozdrawiam:)

Gość czika88
czesc dziewczyny:) tak ostatnie dni znowu zrobily sie zimne i nie jest zbyt przyjemnie, ale napewno niedlugo znowu sie ociepli, pootwieraja ogrodki piwne, kwiatki zakwitna i bedzie gii:) ja jak juz pisalam mieszkam na neuendorf i jak sie okazalo niedaleko Izy:) a Ty Dorota gdzie pracujesz? pozdr

Gość Dox
hejka ;) ja pracuje w firmie logistycznej niedaleko Ikei. Nie znam jeszcze zbyt dobrze koblenz i nazw dzielnic tutaj ;/ robicie cos razem czasami? jakies babskie wypady na kawke albo piwko ;)?? pozdrawiam ;)

hey my z czika czesto sie spotykamy.na kawe,spacery,czasem piwko na miescie,albo w domku;) jak tylko jest czas i ochota..moze dziewczyny macie ochote na weekend sie spotkac...na kawke albo piwko???

Gość Dox
hej Julka, jak byscie cos robily to ja sie z checia na sobote pisze ;) piatek u mnie odpada, bo bede dlugo siedziec w pracy :( do zobaczenia, mam nadzieje niedlugo ;)

Gość czika88
ok na piwko w sobote tez jestem za:)

Gość Dox
no to suuuper :) to umawiamy sie jakos ? :-)

Gość Dox
jakos tu ucichlo ;) z tym wspolnym spotkaniem. moze jakos w ten weekend ;)? pozdrawiam

hej:) mozna sie przylaczyc? tylko cichutko cos u was-pisze ktos tu jeszcze?

Witajcie Witaj saskiana.pewnie ze mozesz;) mnie juz tu dawno nie bylo ... takze Dox pominelam twoja pierwsza propozycje na spotkanie...ale jestem za:) moze w czwartek??jest wolny dzien..albo wniedziele mi pasuje..bo w sobote pracuje do 21..

Gość Dox
hej Saskiana! Oczywiscie chetnie mozesz sie dolaczyc:). Ja tez nie wiem czemu tak cicho na forum sie zrobilo ;) Ja w sumie wyjezdzam i bede w koblenz dopiero na poczatku czerwca spowrotem, ale wtedy mozemy cos razem zorganizowac. A Ty jak dlugo jetses w Koblenz? Co tu porabiasz ? Pozdrawiam

Gość Dox
Hej Julka ;) nie zauwazylam Twojego wpisu dzis ;) ja bardzo chetnie, ale w sumie jutro wyjezdzam i bede w srode spowrotem. Wiec mi by sroda pasowala wieczorem, bo czwartek wieczorem jade juz dalej do Frankfurtu .. Moze sroda wieczorkiem, czy odpada u Ciebie? Bo ja pozniej bede dopiero okolo 9.06 mogla .. Milego tygodnia ..;)

hey ja w srode pracuje.do 20.30.ale po pracy bym mogla odrazu,w czwartek jest przeciez wolne..;) nie wiem czy to dla ciebie nie za pozno..daj znac .. pozdrowienia

Gość Dox
hej Julka, Pewnie mi pasuje jak najbardziej, ja bede tez dopiero okolo 19 w koblenz, napisz o ktorej mozesz i gdzei dokladnie mam sie zjawic to bede :-) fajnie, ciesze sie juz na spotkanie :-)

hey Dox ja wychodze z pracy okolo 20.30.moze byc 5 minut wczesniej albo i pozniej :) spotkajmy sie wtedy moze na Lhrstrasse kolo Deichmana. jak mnie rozpoznasz....hehe :nosze okulary,ciemne wlosy,dzis mam ubrany fioletowy plaszczyk.. ja dzis tu wiecej nie bede zagladac,na 14 ide do pracy..takze widzimy sie wieczorkiem(mam nadzieje ;) ) do wieczora papap

hej:) jak milo,ze sie odezwalyscie:) widze,ze sie szykuje spotkanie-zycze milego wieczorku. moze troche o sobie-ja wlasciwie nie jestem z Koblenz,mieszkam w FFM. mam synka 7 tygodniowego:) no to chyba na tyle. pozdrawiam was cieplutko:)

Gość natahlia
Cześć dziewczyny! Pewnie dobrze znacie to uczucie samotności na emigracji...i mnie właśnie to uczucie przywiodło do Was, do Waszego forum. Fajnie ze piszecie do siebie, i to kawał czasu już. super! W Niemczech jestem rok i nigdy ie przypuszczałam ze mnie tu przyniesie los. mieszkam w Lahnstein auf der Hhe- Ferien PArk. śmieje ,ze mieszkam na szczycie góry , jak księżniczka w wierzy. wokół tylko lasy i pola. moja rodzina ma tu restauracje i serwisreanigung. W Polsce skończyłam studia, niestety tutaj to na razie nie ma znaczenia. Wszystko byłoby prostsze gdyby moj niemiecki był lepszy. .. a jest taki sobie. tzn funkcjonuje samodzielnie:lekarz, sklep, bank.Szykuje się na jesień do szkoły językowej, tylko nie wiem która jest najlepsza. podpowiedzcie proszę!!mój poziom miedzy B1 a B2. Jesli chodzi o forum, naprawdę odniosłam bardzo miłe wrażenie. teraz lato, wakacje, pewnie dlatego taka pustka tutaj. ale wierze,że wrócicie i sie odezwiecie :) pozdrawiam Was. Natalia

Gość YOK
...no pora wstawać odezwiecie się leniuchy? a może już wszystkie do Polski wróciłyście? noooooooo opowiadajcie gdzie na wakacjach byłyście,co robiłyście,kogo poznałyście,czy całe noce hulałyście?może jakieś zauroczenia ,flirty....a może piękne krajobrazy i widoki,brązowa opalenizna,zapach morza.... no ciekawym niezmiernie... pozd. YOK

Gość karolakab
witam:) przyprowadził mnie tu trop Au-pair. niestety ja nie jestem z okolic Koblenz. a całkiem inne strony, bo w Bayern. Jest tu może ktoś z moich stron??;] powiedzcie czy tez macie taki mętlikm w głowie jak ja???? kurcze chcę w przyszłym roku zacząć studia - tutaj w niemczech. Niestety rodzinka mi troszkę podcina skrzydła.... co mam zorbioć?? ;/

Gość Shoei
witam.. to jest forum tylko i wylocznie dla kobiet?! ;) narka damian

Gość dario.k
hej