Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omegga20

dlaczego mam plamienie?...

Polecane posty

Gość omegga20

biore tabletki JASMIN juz od prawie roku..wszystko bylo w porzadku do czasu , kiedy zaczely wystepowac dziwne objawy u mnie. Juz od pierwszej tabletki z opakowania zaczelam plamic przezroczystko-brazowa wydzielina. Nigdy nie mialam takich objawów. Teraz koncze brac ten listek...do konca zostaly mi 2 tabletki, ale boje sie , ze moglo mi sie cos stac, poniewaz nigdy nie plamilam zminioną kolorystycznie wydzieliną. Prosze o pomoc

Gość omegga20
Pomóżcie !!!!!!!

Gość sama sobie pomóż
niezaradna cipko! idź do lekarza a nie tu wypisujesz te obrzydliwości :P

Gość omegga20
nie wypisuj na mnie takich rzeczy....potrzebuje pomocnej reki, a nie twoich wyzwisk...nie musisz tego czytac?//!!!!ani o odpisywanie nikt cie nie prosi!!!

Gość omegga20
Pomózcie mi..pliss

My ci nie pomożemy,zadna z nas nie jest lekarzem i nie bedzie wiedziała na 100%. Ja ze swojej strony moge napisać,że takie plamienie może wystąpic jak tabletki są za słóabe dla ciebie,być może po takim czasie potrzebujesz mocniejszych tabletek,znaczy z wieksza ilościa hormonów.Po drugie może miałaś jakies opóżnienie w przyjmowaniu tabsów i wtedy też mogło wystąpic plamienie.Nie ma co się zamartwiać bez sensu,idz do lekarza:) p[ozdrtawiam

hej, zapewne wiesz już dlaczego miałas to dziwne plamienie:) bo teraz skoro sama to już przeszłaś możesz pomuc innym;) dokładniej mnie:( 8 opakowanie,17 tabletka i dziwne brazowe plamienie:( myśle ze to za słabe tabletki:(

Gość mimimimimimi
słoneczna spójrz co napisałaś nieco wyżej :) DO LEKARZA !!!!!

no gdybym mogła to bym poszła,niestety wyjezdzam na wakacje,sporo pieniazków poszło na ten cel,moja lekarz nie rpzyjmie mnie bez rejestracji,a juz jutro wyjeżdzam,płącić za wizyte nie mogę,bo nie mam pieniażków:( Poztaym,plamienie sie rozkreciło,mam okres:/ tylko ze zostało mi jeszcze 4 tableteczki:/ i tu jest rpoblem,chyba mam za słabe tableteczki:/ ech,same problemy:(

Gość omegga20
wiem co bylo nie tak! tabletki przyjmuje sie zawsze o tej samej porze..ja zawsze bralam je o 19.30 a potem zaczelam brac wczesniej o 7,5 h , tj.o 12 bralam tabletki. W kazdym badz razie nie mozna przesuwac sobie samemu godziny brania tabletek...najlepiej brac tabletki juz wieczorem , kiedy za chwile idziesz spac..miedz 20-23,,ja wrocilam do swojej stalej pory , czyli do godz19.30 , na razie nic sie nie dzieje..:)