Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joyo

Czy ktoś zna zespół PRIMA BAND???

Polecane posty

Chciałabym poznać opinie jakis osób co były na weselu gdzie grał ten zespół. Zamówiśmy go na nasze wesele ale trochę pochopnie. Dlatego szukam jakiś komentarzy od osób które słyszały na żywo ten zespół.

Gość lukasz824
Ja znam ten zespół. To są sami profesjonaliści. Jeżeli ktoś skończył wydział jazzu i muzyki rozrywkowej w krakowie i gra w tym zespole, to zabawa musi byc udana. Gwarantuję, że będziecie zadowoleni! A przy okazji zapraszam na www.oprawaslubu.cba.pl

Gość lukasz824
Wydział jazzu i muzyki rozrywkowej w Kratowicach a nie w Krakowie:)

Gość Maksband
Z tego co słyszę to umieją grać, i to nawet nieźle więc polecam. Przy okazji pozwolę sobie zaprezentować nasz zespół - MaksBand - www.maksband.pl. Zapraszam serdecznie! Z tego krótkiego fragmentu na YouTube mogę powiedzieć że Prima Band jest dobrym wyborem. Chłopaki bardzo stylowo frazują. Pozdrawiam!

Gość Maksband
No tak, prezencja to osobny temat...

Zwlaszcza maksband powinien sie wypowiadac na temat prezencji.Przciez wy sami nie potraficie zadbac o higiene przed wystepem.Bylam na 2 weselach gdzie graliscie, zawsze te same przepocone koszule.Zrobcie cos z tym bo naprawde czeka was tylke granie na remizach.Nie mowie tego zlosliwie,ale naprawde wy chyba tego nie widzicie,ale wierzcie mi,inni to czuja... Pozdrawiam serdecznie

Gość lowik
Grają rewelacyjnie. Polecam w 100 %. Bawi się mały i duży. Super!!!!