Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

Czy do sandałków można nosić rajstopy?

Polecane posty

Gość wcale nie jest za zimno
- można chodzic z gołymi nogami :)

Gość Zoska samośka
No Iwonce to jabardziej pasowałyby nieśmiertelne czarne mokasyny, które można założyć na każda okazję, i do biura i do Kościoła. Ona w swoim grajdole, poziomem poza takie buty i rajstopy nie wyskoczy. I nie trzeba od niej tego wymagać.

Gość a o co chodzi
z ta Iwonka?

Gość to nie Iwonka
zalozyla topik!!! Cos wam sie pomylilo;)

Gość przeczytałam to wiem
no Iwonka topiku nie założyła, Iwonka takich dylematów nie ma, bi Iwonka odkrytych pantofli na szpilce tez nie posiada.Bo dla niej eleganckie buty, to muszą być zabudowane ciżmy. A sandały to kojarza się jej jedynie zjtzw. jezuskami, no bo Iwonka tro Iwonka.

Gość Liliannnaa23
Ja kupiłam sobie teraz pantofle na 10 cm obcasie, z zamszowej skóry, i maja odkryte palce, a zakrytą pietę, i prawde mówiąc nie wyobrażam sobie zakładać je na wieczór czy nawet w dzień na gołe nogi. Czułabym sie mało komfortowo. Konieczne są rajstopy, bądz ponczochy.

Liliannnaa: Mysle tak samo jak Ty. Przeciez zalozyc takie pantofelki na wieczor bez rajstop/ponczoch to meczarnia. Co innego sandalki podobne do tych podanych w drugim linku na pierwszej stronie.

Gość mam dylemat
Dziekuje wszystkim,ktorzy potraktowali moj problem powaznie i nie powyzywali mnie od wiesniar. Ciekawe, czy wy zawsze tak bezblednie wiecie,co do czego zalozyc...

Gość bezze
Nigdy w życiu nie można do sandałek założyc rajstop, kup juz lepiej te balerinki, ale błagam nie rajstopy, nawet bez wzmocnień na palcach. Takie rajstopy szyje sie do głęboko wyciętych pantoflo, żeby to zgrubienie nie wystawało.

Gość droga beze
Rajstop się nie szyje!!!!!!!Czy ty wiesz o czym piszesz ?Czy ty widziałaś w swoim życiu chociaż raz rajstopy bezszwowe, bo albo ja ciebie nie rozumiem, albo ty ich w życiu nie widziałaś cyt. "Takie rajstopy szyje sie do głęboko wyciętych pantoflo, żeby to zgrubienie nie wystawało." O co ci w tej wypowiedzi chodzi?

Gość chodzi o takie rajstopy
ktore nie maja tego takiego ciemnego wzmocnienia na palcach.

Gość No ja wiemmmm
Dla mnie idea tych rajstop jest prosta , są produkowane do eleganckich odkrytych pantofli, do popołudniowych i wieczorowych odkrytych kreacji, gdzie niestosownie byłoby do deliokatnych odkrytych sukienek założyć ciężkie zakryte pantofle, jak tez niestosowne byłoby paradowanie z gołymi nogami. I na takie okazję są cieniutkie 7dm rajstopy bez szwów na palcach. Dl a mnie to proste, ja nie rozumiem tylko o co chodzi BEZZE? No właśnie po to te rajstopy sie produkuje, do takich odkrytch pantofli, nie do zakrytych mokasynów.

Gość mam dylemat
Hmmm no wiec widze,ze jednak zdania sa podzielone. Niektorzy jednak twierdza,ze do niektorych kreacji i na niektore okazje wrecz NALEZY zalozyc do sandalow rajstopy bezszwowe.... A tak mnie wyszydzili co niektorzy. I badz tu czlowieku madry...

Gość Annnn_
Zakładam pończochy do sandałków na szpilce. Wrzynające się w stope paseczki nie wydają mi się ponętną wizją. Rajstopy zawsze trochę chronią przed obtarciami. Oczywiście wybieram takie bez wzmocnień na palcach.

Gość no ja nie wiem
nie wiem

Gość bezze
Rzygac sie chce na te wasze pomysły.

Gość nie mozna
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jedno z najciezszych przewinien wobec mody !!!!!!!

Gość no ja nie wiem
oj bezze, moze troche kulturalniej,co?

Gość a ja mam w dupie
mode, nie bede niczyja niewolnica. Nosze to,co mi sie podoba i w czym mi jest wygodnie. Smieszy mnie takie slepe i bezwarunkowe podazanie za moda. Ze ktos sobie cos wymyslil,to nie znaczy,ze ja musze jak bezmyslne ciele za tym podazac.

Gość nie mozna
padlo pytanie a ja odpowiedzialam. szczerze mowiac kij mnie obchodzi co kto nosi i jak :O

Gość beze kochana
ale to powiedz w takim razie jakie buty nosisz latem do spodniczki i rajstop?

Gość nie mozna
latem nie nosze rajstop

Gość nie mozna
a jesli bym nosila to buty z zakrytymi palcami a golymi pietami

Gość nawet jak jest zimno
? Rozumiem,ze wtedy zakladasz spodnie? Cholrea,chyba tez tak bede musiala robic :(

Gość nie mozna
spodnie labo buty z krytymi palcami, jak jest zimno to na sandaly tez jest za zimno

Gość no w sumie racja

Gość bezze
Jak jest ciepło nosze sandałki do gołych nóg, jak jest chłodno spodnie, proste, prawda? Japonki też zakładam na gołe stopy, nie na rajstopy bezszwowe, jak by pewnie niektóre z was zrobiły. W końcu sandałki i japonki to typowo letnie obuwie.

Gość hahaha haha
hahaha bezze troche mnie rozbawilas. Sprobuj zalozyc japonki na rajtuzy, zobaczymy,czy ci wyjdzie? :D Boze, jakim genialnym trzeba byc,zeby wpasc na cos takiego :D

Gość bezze
tak samo genialnym trzeba byc, żeby zakładac rajstopy do sandałek