Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

Czy do sandałków można nosić rajstopy?

Polecane posty

Gość kayka
BŁAGAM !!!!!!! Jakie rajstopy ?!?! Sandalki sa obuwiem letnim ! Po kiego diabla rajstopy !!!! I cudny szef na palcach !! Rewelka !

Gość hahaha haha
szef? Nastepna genialna :)

Gość hahaha haha
Poza tym beze chodzilo mi o to,ze nie ma TECHNICZNYCH przeszkod by zalozyc rajstopy do sandalkow. Natomiast ta sama operacja z japonkami jest z przyczyn technicznych niewykonalna.

Gość hahaha haha
kayka i wlasnie dlatego mowimy o rajstopach bezszwowych, bez cemnych wzmocnien na palcach.

Gość hahaha haha
kayka i wlasnie dlatego mowimy o rajstopach bezszwowych, bez ciemnych wzmocnien na palcach.

Gość ***********
Sandalki na szpileczce nie sa tylko obuwiem letnim. Nigdy na sylwestra czy inne okazje nie zakladalyscie takich sandalkow? I co, wtedy tez bez rajstop?:o A tak przy okazji: http://e-lady.pl/index.php?d=show&cid=18&off=6 Zobaczcie i przeczytajcie sobie o tych ostatnich.

Gość ProximC
Ja bym zawsze zakładał rajstopy do szpilek, a jeszcze bardziej do sandałek czy klapek bez palców. Wygląda to bardzo sexownie. Faceci to bardzo lubią.

Gość Heniek69
jeśli mieszkasz na wsi i idziesz akurat doić krowę w tych sandałkach to rajstopki owszem - bardzo pasują.