Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszykarka

MÓWI OKROPNE RZECZY O SWOJEJ DZIEWCZYNIE

Polecane posty

Gość koszykarka

ja jestem jego byłą, rozstaliśmy się 5 lat tmu ale się przyjaznimy mówi o niej np: co z tego że ładna skoro głupia dlaczego to robi?

Gość chtaaa
bo ją do ciebie przyrównuje, pewnie byłaś mądrzejsza.....ale brzydsza, widocznie woli mądre a nie ładne tylko za pózno się zorientował!

pewnie daje Ci do zrozumienia\" nie to , co Ty\" , chyba ma cos do Ciebie,ale szkoda,ze nie ma szacunku do tej aktualnej laski

Gość ciekawe tylko dlaczego
z nią jest???? bo ładna???? aż strach pomyśleć jak będzie mu wstyd gdy ona faktycznie się odezwie i palnie głupotę w towarzystwie myślę, że żałuje że nie jesteście razem

Gość nie uważasz że ON
jednak woli ciebie i delikatnie daje ci to do zrozumienia? to jasne

Gość barney
Robi to, bo nie wie, że się byłych partnerów/ek do aktualnego nie porównuje, nie obgaduje i nie krytykuje. A jeśli się z Tobą rozstanie, to bedzie do następnej mówił okropne rzeczy o Tobie... :o

Gość nie uważasz że ON
coś niedoczytałaś barney...

Gość barney
faktycznie, sory, niedoczytAŁEM

Gość Michał Soroka
powiem tak: skoro mówi to TOBIE, to znaczy że żałuje że ona nie jest TOBĄ poprostu TY lepiej mu pasowałaś

Gość zaklopotana Zdzisia
bo to zly mezczyzna jest...

Gość koszykarka
proponowalam mu taki uklad , ze ze mna niech bedzie po to by pogadac grac ze mna w szachy pieniadze pozyczyc jak mu zabraknie na randke z tamta. a z nia niech tylko sex uprawia.

Gość koszykarka
juz wle taki uklad niz samotnosc tak to przynajmniej mi pozwoli od czasu do czasu nacieszyc sie jego " malym'

Gość KAROLA JANIAK
dwa poprzednie wpisy ignoruję on chce ci przez to powiedzieć, że ty jednak więcej dla niego znaczyłaś, nie sądzisz?

Gość BKWD
bo pewno jeszcze coś do ciebie czuje, albo ty byłaś poprostu dla niego najlepsza

Gość tak se pisze
może chce ci się przypodobać w sobie wiadomym celu, przy okazji robiąc "z gęby śmietnik" i popisując się nielojalnością, brakiem szacunku dla innych, płytkością itd i nie możesz nawet się domyślić co on opowiada o tobie swojej aktualnej dziewczynie, może nawet dokładnie to samo, i co o was obu swoim kumplom itd ja bym się trzymała z dala od takiego człowieka, to jakiś toksyczny związek

Gość tak se pisze
może chce ci się przypodobać w sobie wiadomym celu, przy okazji robiąc "z gęby śmietnik" i popisując się nielojalnością, brakiem szacunku dla innych, płytkością itd i nie możesz nawet się domyślić co on opowiada o tobie swojej aktualnej dziewczynie, może nawet dokładnie to samo, i co o was obu swoim kumplom itd ja bym się trzymała z dala od takiego człowieka, to jakiś toksyczny układ

Gość tak se pisze
sorry za dubel