Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kami83

cudownych rodziców mam- proszę o radę

Polecane posty

Gość kami83

Witam. Mam dylemat i proszę o radę. Chodzi o podziękowania dla rodziców a właściwie o tę piosenkę. Jak dla mnie to oklepane, beznadziejne i śmieszne - rodzice tańczący w kółeczku za rączki i kapela grająca ten utwór, ale.... Moja mama uważa, że podziękowania to piękna tradycja, wiem że byłoby jej i tacie miło, z drugiej strony rodzice narzeczonego są po rozwodzie, nie widzieli sie 7 lat (wesele hmmm dobra okazja) i nie bardzo widzę ich obok siebie (każde bedzie z nowym partnerem). Mam dylemat i nie wiem co robić.

My podziękujemy rodzicom a potem po prostu ja zatańcze z moim tatą a mój narzeczony ze swoją mamą. Bez tańczenia w kółeczku, bo mi sie to nie podoba... :)

Gość Marysia II
Zrezygnuj.Nam zespol zaproponowal zadedykowac piosenke dla rodzicow i tak zostalo.W Waszym przypaku to tez dobre rozwiazanie.

Gość kami83
Dzięki. Postaram sie przeforsować pomysł z dedykacją:-)

kami możesz im zadedykować osobne piosenki jedną dla mam twojej i narzeczonego drugą dla tatów mam parę utworków nadających się, jeśli chcesz to napisz do mnie maila to ci wyślę tytuły

Ja się dołączę do tematu. Również mam problem z podziękowaniami dla rodziców. To znaczy z moimi nie ma problemu, ale teściowa jest nie do zniesienia, a na dodatek podejrzewam że jest chora psychicznie :( Mój ukochany ma przez nią piekło w domu i marzę o dniu, kiedy sie od niej wyprowadzi.... Gdy kiedyś o tym myślałam to wpadłam nawet na pomysł że mogłabym sama zaśpiewać tę piosenkę dla rodziców, no ale od razu dotarło do mnie że przecież to się będzie odnosić też do rodziców mojego chłopaka... no i nie wyobrażam sobie żeby on się miał z tym identyfikować... Ja zresztą też bym się źle czuła... No i co tu zrobić żeby nie stworzyć niezręcznej sytuacji, ale jednocześnie nie pominąć moich kochanych rodziców??? A może przed ślubem podziękować rodzicom - dać im jakiś prezent albo pójść na wspólną kolację - tak bez świadków, prywatnie (no i bez teściów...)?

Kiedy ja brałam ślub to moi rodizce byli w trakcie spraw rozwodowych.Więc ja zatańczyłam z moim tatą,mój mąż ze swoją mamą a moja mama z moim teściem i było super

Gość ale dałam ciała
kami ,czy jestes z kujawsko -pomorskiego