Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betina sid

Poglądy na seks oralny i analny?

Polecane posty

Gość Betina sid
KURWA! To ja! Betina sid. Niech mi ktoś powie jak się zaciemnia nick, bo mi ktoś tu brzydkie jaja robi:(

Gość Betina sid
A więc opinia na temat anala to taka ze bardzo mi sie on podoba a w szczególnosci jak mój facet przyprowadzi kolege i jada mnie w odbyt na dwa baty a na koniec biore ich dwa baty do buzi i obciagam az sie spuszcza mi do gardła.MMMMMMM przyjemność niesamowita, nie to co z jednym kutaskiem w odbycie ale jak kolegi nie ma to trudno.Acha dodam tez że próbowałam nawet na cztery kutaski , czyli jeden w buźce drugi w cipce i dwa w dupce ale był odjazd a raczej mała orgietka ale nie zapomne jej do końca zycia.

Gość Betina Sid sid
Kogo bawi takie podszywanie:( Na domiar złego ktoś UKRADŁ mi nick, i ja teraz już na własny nick nie mogę wejść:((, bo mi go ktoś zachasłował:(((

Gość Betina sid prawdziwa
Nie jestem żadnym zbokiem!!!!! Poprostu każdy robi co lubi . Kurcze znów jakiś podszywacz skubnoł mi nicka:(

moja mama w dziecinstwie biła mnie psim siusiakiem po głowie i wyzywała od smierdzacej kurwy w rózowym dresie,to chyba jest głowna przyczyna moich dosyć "kurewskich" poglądów na zycie

Gość a co to
jest minetka?????

Dodam że mam bardzo dobrze wyćwiczony odbyt gdyż w młodych latach mój brat posuwał mnie ostro w dupcie a to dlatego aby ojciec nie poznał ze juz nie jestem dziewicą.

Gość to jest taka
mała minka

No i jestem ja>>założycielka topicu:) Ale musialam nick zmienić, i go zaciemnić, bo mi cały topic rozbili, a ja nie jestem jakaś wcale wichnięta;)

Gość oburzona
Naprade jesteś zboczona betina!!! jak mozna z bratem w tyłek od najmłodszych lat????/ To patologia!!!!!Albo dwa kutasy w dobycie bleeeeeeeeeeeeee kobiety ty masz dupe jak wiadro!!!!!A moze jeszcze obciagasz swojemu psu??/ Jak dla Ciebie to wszystko takie normalne??/

No ale faktycznie uważasz,że ludzie uprawiajacy seks oralny sa zboczenii? Zboczenie to odchylenie od normy,a to że dwoje ludzi którzy się kochają, i za obopulna zgodą się tak pieszczą chyba nie jest zboczeniem>> zwlaszcza,że wielu ludzi to robi;)

Gość odpowiadaczka
no oral był przezyła ale te dwa kutasy w dobycie to chyba przesada betina co???/

Gość odpowiadaczka
w odbycie chciałam napisać a po drugie to nie bierz nigdy kutasa do gęby po analu bo sie zarazisz jakimś paskudctwem

Gość LOOLIITTA
Przestańcie się czepoiac wypowiedzi podszywaczy! Nie...Żadne głosy mi nie karzą. Głupiutki jesteś spadaj zboku, gadając takie rzeczy w ogóle. Ale OK:)

Gość LOOLIITTA
Na mój topic też się uwziołeś i Betina ma racje,że tacy ludzie dużo w zyciu tracą. Ale co im tam. Oni tego nie wiedzą:p

Gość LOOLIITTA
Ale wiesz betina kręci mnie anal i próbowałam z jednym penisem w pupci i było bardzi cięzko ale nie wyobrazam sobie jak mozna wsadzic dwa????? Może podasz mi jakieś cenne wskazuwki????

Ajaj:( Powtarzam: Tak czytam..Czytam...I aż jmi przykro. Dlaczego gdy ktoś zagaduje o seks oralny, albo analny to wybycha taka fala niemiłych komentarzy? (I jeszcze Ci rozbijaja temat:(, podszywając się, i robiąc z Ciebie jakiś psycholi:/ ).Aż w głowie się nie mieści,że wciąz tyle ludzi tak mocno trzyma się stereotypó. NP Dlaczego tyle ludzi uwarza,że popularnie zwane\"robienie loda\", jest uwłaczające dla kobiety? Też tak uważacie? I dlaczego jak ktoś zagaduje o seks analny to większość traktuje go za dewianta? Też macie takie poglądy na miłość francuską i anal?

Nie jesteś dewiantką, jeśli to chcesz usłyszeć. Powodzenia w dyskusji. ;-)

Nie uważam się wcale za dewiantkę:d! Co to to nie;) Ale smuci mnie głupota ludzi, ale... nawrócić to chyba nikogo nie nawróce;)

Nawet nie próbuj! Jeśli Tobie to sprawia przyjemność, a Twój partner przynajmniej to akceptuje, to czuj się w czepku urodzona i niechaj trwa to jak najdłużej ;-)

Gość Adamowa
Ja uwielbiam i jedną, i drugą formę miłości. Przy seksie analnym mam okrutnie fantastyczne orgazmy:D Co do seksu oralnego - uważam to za zupełnie zwyczajny sposób prowadzenia gry wstępnej (choć na tej grze moze się też zakonczyć, hihi;) ),zarówno kochanie mężczyzny ustami, jak i przyjmowanie tego typu pieszczot odeń uważam zarzecz piękną iw pełni naturalną. Pozdrawiam!:)

Gość zboczeniec indywidualista
tu też odświeżę :classic_cool: oralno-analne igraszki ;)

Gość uppppppppppppppppppppppppp
podnosze

Gość szalona osiemnastka
moim zdaniem jezeli mocno kocha sie faceta to robi sie wszystko by sprawic mu przyjemnosc , ja osobiscie nie zdecydowała bym sie na sex analny z wielu względów. na seks oralny mój facet musiał mnie długo namawiac poniewaz zle mi sie to kojażyło, nawet nie bałam sie tego wziąść do buzi, tylko problem tkwił w mojej psychice i poprostu czułam sie na poczatku jak szmata, pozniej jednak widzac jaka mu to sprawia przyjemnosc przełamałam swe opory i równiez mnie to satysfakcjonuje;) troszke ananasków i nawet smaczne;P

Gość szalona osiemnastka
jak bym to robiła z chłopakiem którego nie kocham to tak bym sie własnie czuła ale wiem ze on mniebardzo szanuje i tak sie nie czuje:P

zatem kiedy bedziesz 36-latką i już będziesz znudzona swoim misiem, będziesz mu obciągać (już wcale nie z połykiem) ... to kim wtedy będziesz? ech... dzieci moje zachłyśnięte mechaniką seksualną ;) rozgrzeszam Was a priori - bo i tak to nic nie zmieni :D