Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betina sid

Poglądy na seks oralny i analny?

Polecane posty

Gość szalona osiemnastka
moze i uwazasz ze jestem kolejna głupią małolata która ma chłopaka 3 miesiace i mu obciąga ale tu sie mylisz jestesmy ze soba 3 lata i jak na swój wiek uwazam sie za dojrzała osobe i wiem ze on mi sie nigdy nie znudzi , jest opiekunczy, wyrozumiały i wogóle to ze chce mu zrobic przyjemnosc chyba nie jest niczym złym ?

ależ rób mu przyjemności jak najwięcej i W OGÓLE ... ;) będzie Ci to zaliczone na poczet chwały niebiańskiej :classic_cool: Królowa Jadwiga miała 14 lat zostając żoną, więc faktycznie dojrzała jesteś :) ech... naiwności święta, oczy pobożnie ku cię wznoszę łagalnie machając rzęsami :classic_cool: są tu jakieś mężatki z 20-letnim stażem? może choć 10-letnim? może oświecicie szaloną? ;)

Gość szalona osiemnastka
a co ty jakis ksiadz jestes ze kazania mi tu robisz? wiesz srednia wieku rozpoczeciea wspołzycia w Polsce to ok 18 lat - kazdy musi kiedys zacząć ;) wiesz wole to robiz chłopakiem niz robic to gdzies z jakims nieznajomym w dyskotece w jakims obskurnym kiblu;/;/ jak bym taka była to rozumiałabym twoje oburzenie ale ja nie wiem w czym ty widzisz jakis problem cały czas?

A lubie oralny, analny mniej. Wogle nie wiem o co te cale halo. A temat byl juz wiele razy...odsylam. Poza tym czuje sie dobrze i nic mi sie zle nie kojazy. PS: Stazu 10letniego nie mam ale oswiecenie chetnie przyjme i w dlugie letnie wieczory na pradzie pooszczedzam.

Gość a ja mam odwrotnie
analny lubie bardziej niż analny nie mam pojęcia z czego to wynika

Gość Ojeciec Dyrektoriusz
odwrotnie, czyli jak? :classic_cool: bo nie bardzo rozumiem czy to tak ja z kapitalizmem i komunizmem? w pierwszym był wyzysk człowieka przez człowieka, w tym drugim odwrotnie :classic_cool:

Gość nie_ na_kazda_ okazje_25
Uwielbiam piescic swojego meza przez otwarty rozporek, zwlaszcza w takich miejscach gdzie moglby nas ktos przylapac :p w domu rowniez. Uwielbiamy sie kochac w pozycji 69 daje nam satyswakcje nawet bez penetracji. Jesli chodzi o seks analny to musimy miec na to specjalna ochote lub kiedy mam okres. Bardzo lubimy oboje, czesto tez pieszcze meza jezyczkiem w tych okolicach :)

odwrotnie znaczy tyle co podczas stania na glowie. Czyli lepszy analny niz analny podcas cwiczen bo wtedy uszkodzic sie latwo.

Gość tak sobie czytam
Ojcze, a spocznij se trochę. ;) Cały dzień tak latasz i latasz ... tylko kiecka Ci fruwa. Nichcący pewnie coś się odsłoniło! :P

Gość nie było tak źle
Ojcze, to tak to się nazywa? :classic_cool: Oświeć mnie proszę niebogę, jak tego się używa? ;)

Gość powiem szczerze
że na początku bałam się sexu analnego, ale... jeśli facet jest naprawdę delikatny to nie m aobawy. Nie boli, a nawet jest ok. Za to sex oralny- ZAWSZE I O KAŻDEJ PORZE!!! ;) :p

Gość oral- tak anal- NIE

Gość chanelka
spoko sprawa z tym oralkiem i analkiem.mm miodzio,pozdro

Gość mareko2
szukam chetnej

Poczułem się urażony :-O Mimo wieku Twojego, stwierdzam, że niegrzeczna jesteś i to wcale nie w tym przyjemnym znaczeniu :( Skąd tyle w Tobie nietolerancji i frustracji?

Frustracji we we mnie zero :-) jestem zadowolona z zycia:-) tolerancyjna tez jestem ,do pewnego stopnia jak kazdy :-) a to,ze uwazam ,ze seks analny jest dla idiotów i idiotek to tak myśle i myślec nie przestane.OrAnVag !Ty chyba odwiedziłes na forum Zdrowie i Uroda temat \"sex analny przyjemność czy zboczenie\" to powinieneś znać moje podejscie do tego rodzaju seksu ...Bye

Odwiedziłem. I co z tego? Uważasz się za tak wybitną, że mam w obowiązku pamiętać Twoje wypowiedzi? Poczytaj swoje wypowiedzi ;) Aż żal dupę ściska! I to nie z obawy przed penetracją analną :( bye 🖐️ - ozięble :classic_cool:

E tam..ja sie nie uwazam z wybitna znawczynie seksu ,wrecz przeciwnie,ciemna masa ze mnie w tym temacie.Stara,zdewociała i niereformowalana .Nie znam sie na tym co dobre a co nie ..a poza tym ,jezeli zakładane sa takie tematy to trezeba sie liczyc z tym ,ze ktos ,kogos w jakis sposob obrazi.Co chceta to robta ,ale nie chwalta sie tym ,bo nie mata czym :-)

Nie wnikam w tej chwili w Twe osobiste doświadcznia, ale fakt, że trafiłaś na nieokrzesanego IDIOTĘ nie powinien powodować aż takich radykalnych uogólnień :-O Zastanów się nad tym, czy nie byłabyś piewczynią peanów analnych, gdybyś przez przypadek trafiła na kogoś innego? Sama też się chwalisz - Tobie wolno? I jest czym? :classic_cool:

O przepraszam,nie wtrafiłam na nieokrzesanego idiote jak próbowałam analu,wręcz przeciwnie.Nie jestem i nie będę nigdy zachwalała anal seksu bo to czy anal spodoba sie kobiecie nie zalezy wyłacznie od męzczyzny...Kobiety ktore lubia anal po prostu lubia bol a wiekszosc robi to aby przypodobac sie mezczyźnie.A facet ,ktory lubi anal ma niestety nie za duzego ...:-)

Na własnym przykładzie stwierdzić mogę, że albo nie masz racji, albo jestem wyjątkiem :D