Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naprawde

POCZTA GŁOSOWA, pytanie.

Polecane posty

Moze wydawac sie idiotyczne,ostrzegam ;) Czy komunikat poczty glosowej w komorce zapisuje sie telefonie ? Tzn czy jesli zmienie karte to czy ta sama informacja bedzie nagrana? Czy ten komunikat jest tylko przypisany konkretnemu numerowi ?

Gość jak zmienisz karte
to nie będziesz miała tych wiadomości

Gość Odpowiadam konkretnie
Nie będzie zapisana na telefonie żadna wiadomośc głosowa, natomiast tekstowa może być.. :)

Chodzi mi o ten komunikat wiecie w stylu \" czesc to ja zostaw wiadomosc\" czy to zostaje w komorce po zmianie karty?

Kochana, nie zostaje :):):) uwierz mi prosze ;)

A tak jeszcze mysle czy da sie w jakis sposob zlokalizowac do kogo nalezy dany nr ? Musze komus wyslac smsa, ale za nic w swiecie nie chce aby wiedzial od kogo ten sms jest :P Czy ten ktos moze w jakis sposob to sprawdzic ?

I jeszcze jak bym wyslala esa z netu to czy po tym moze mnie jakos zlokalizowac ;) ?

Już Ci odpowiadam :):):) A tak jeszcze mysle czy da sie w jakis sposob zlokalizowac do kogo nalezy dany nr ? Tak. I jeszcze jak bym wyslala esa z netu to czy po tym moze mnie jakos zlokalizowac Tak. Ale z tym musiałby udać się na policje, innego sposobu chyba nie ma. Jeśli chcesz wysłać tego smsa to wyslij z jakiejś niepłatnej bramki i najlepiej nie swojego komputera ;)

Ale to nie beda grozby ;), wiec chyba nie bedzie mial powodu zeby udac sie na policje ;) , chce aby o czyms wiedzial ... ale anonimowo :) Czy jesli wysle sms z telefonu na karte , to on naprawde moze w jakis sposob sie dowiedziec kim jestem ? Myslalam ze tylko komorki abonamentowe mozna jakos sprawdzic...?!

Wybacz, przestaje rozumieć :D super to wszystko piszesz... coś czuje, że tu chodzi o uczucie ;) 🌻 Jeśli ma to służyć na kilka razy to poradze Ci coś; kup karte z heyah za 5 zł, nie rejestruj jej (!) i wysyłaj do woli smsy :)

Hehe :) Mam juz taka karte \"na kilka razy\" tylko nie z Heyah :) . Mam tylko stracha, ze jakos dowie sie ze ja to ja ;) , a nie chce tego przynajmniej na razie ;). Dzieki za pomoc 🌻 👄 !

Nikt się nie dowie jeśli nikomu nie będziesz mówić, że to Twój numer. Raz jeszcze powodzenia. Pozdrawiam ciepło :) Trzymaj się!