Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniemamocnaa

Krem złuszczający do stóp?

Polecane posty

Gość iniemamocnaa

Czy ktos używał, czy dział? i jaki jest najlepszy? Mam takie brzydkie stópki że wstydzę sie iść do kosmetyczki:( Może taki krem pomoże.....

Gość Deljaaaaaaaaaaa
Ja od dwóch lat używam kremów i peelingów do stóp Sally Hannsen. Jestem bardzo zadowolona, więc polecam!

Gość hmmmmmmmm
nie daj sie skusic na ten scrub avonu wielka pierdola i strata kasy.

Gość uzyj schooll
piling i krem zluszczajacy.

Nie wstydź się iśc do pedikiurzystki! Przeież ona jest przygotowana do tego, że zobaczy Twoje stopy, i liczy się z tym, że przyjdzie do niej klienka, która ma stopy przesuszone, z popękaną skóra na piętah, itp. Co innego, gdybyś przyszła i zademonstrowała sppoczerniałe od brudu stopy plus żałobę za paznokciami. To byłby wstyd. Ale, jak to ktoś napisał kiedyś w jednym z postów w odpowiedzi dziewczynie, która wstydziła się iść po raz pierwszy do ginekologa - a co ty myślisz, że ginekolog spodziewa sie oglądać Twoje oczy? Kilka dni przed wizyta u pedikiurzystki mocz codziennie nogi w ciepłej wodzie z dodatkiem soli, ścieraj je pumeksem lub tarką i na noc smaruj je grubą wartswą maści witaminowej. Trochę pomoże, a u pedikiurzystki owiedz na wstepnie, że masz takie a takie problemy ze stopami.

Gość iniemamocnaa
aggi dzieki za cieple slowa:), może się przemogę i pójdę, ale najpierw jednak spróbuję jakiegos kremu...

Gość obibok
tłusty krem typu bambibo, a jeszcze lepiej maść z wit. A

Gość iniemamocnaa
no tak, kremy takie jak z wit.A pomagają mi trochę zwalczyć szorstkośc pięt, ale mi chodzi o to - jak pozbyć się tej skorupy. Dodam, że tarka i pumeks słabo na mnie działają....

miałam krem złuszczający do stóp z Avonu, ale nie widziałam po nim efektów. za to świetny jest krem z masłem shea i kwasami AHA z serii Planeet SPA - po miesiącu codziennego używania można wyrzucić tarkę do stóp ;) apropos tarek, polecam tarki węglikowe, które można kupić np. na targach medycyny naturalnej albo wysyłkowo (adres firmy znajdziecie po wrzuceniu w google nazwy Gulivere). naskórek o wiele wolniej po nich odrasta niż po zwykłych tarkach czy pumeksie.