Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNA23

musniecie sloncem?

Polecane posty

Gość CZARNA23

czy ktos uzywal juz nowego mleczka do ciala tzw. "musniecie sloncem"???z garniera? jakie efekty?

Gość bajka24
ja uzywam johnsona i serio mnie opalilo..nie wiem jak garnier

Gość musnieta
Granier ejst bardzo fajny i tez bardzo ladnie opala !!! nie jest zotly tylko ma odcien prawdziewj opalaenizny.Kolezanki sie dziwnily gdzie ja sie tak opalialam...:) polecam!!

Gość CZARNA23
dzieki za odpowiedz.jutro wybiore sie na poszukiwanie tego mleczka.pozdrawiam:))))

Gość musnieta
polecam go bardzo serdecznie ,wczoraj nie mialam czasu wiec zbytnio sie nie wypisalam ale fakt jets faktem opala wg mnie rewelacyjnie,kolor jest bardzo ladny nie zolty i zapach mi bardzo odpowiada, taki cytrusowy przyjemny w kazdym razie nie smierdzi jak inne samoopalacze...:) cena jets w miare przystepna

Gość ile kosztuje ten garnier
ja używam SOPOT z firmy Ziaja, balsam brązujący, ujędrniający. Efekt jest fajny ale chętnie spróbuję to "Muśnięcie słońcem" :)

Gość musnieta
ziaji uzywalam sopotu do ciala a do twarzy nie...ale garnier mi bardziej odpowiada,jezeli stosuje sie granier ok 5 dni to jets efekkt brazowegoh (ale ladnie opalonego) koloru ciala, jezeli potrzebuje sie szybkiego efektu bo sopot jest lepszy bo brazuje po ok 4 godz ten po 4 dniach stopniowo ale mimo wszustko wole garnier.kosztuje 17 zl.- 250 ml

Gość ile kosztuje ten garnier
no to kupię i też spróbuję. SOPOT jest fajny jak pisałam wyżej, ale denerwuje mnie ten zapach, śmierdzi jak samoopalacz a ja nie znoszę tego zapachu "wędzonki" na skórze. Gdyby nie to SOPOT byłby rewelacyjny a tak jest tylko fajny :)

Gość allle
jak to właściwie działa? i czy np. nie brudzi ciuchów? czy jak to się nakłada to potem trzeba zmywać? i czy ten kolor sie potem utrzymuje na skórze??

Gość Ofuuuuu
Garnier też śmierdzi tylko nie od razu. Smród wyłazi mu po kilku godzinach i jest bardzo trwały na skórze....

Gość h fv v
ile on kosztuje?

Ja widziałam jakś promocję - 400 ml za 16 zł, a normalnie ok 14 zł za 250 ml. Bardzo fajny. Leciutki, szybko się wchłania, ładnie pachnie i łatwo się rozsmarowuje, bo ma rzadką konsystencję. He he, mój lubi go we mnie wcierać:-P

Gość wygoliłam mu sztyce
W okresie zimowym na przełomie grudnia i stycznia psie suki mają ciekę i trą tyłkami po dywanach zostawiając na nich środek smarny lepszy od oleju SCHELL HELIX który maksymalnie zmniejsza tarcie pomiędzy dywanem a dupą suki. Na ten smar reagują psiory i tak jak w przypadku mojego 3 letniego WODOŁAZA o imieniu KALI staje się uciążliwe ponieważ mój pies siorpie na dywan smarem który kapie mu z rynny po kłakach które mu zwisają do samego dywanu. Aby temu zapobiec obcięłam mu je i wygoliłam mu sztyce jednak podczas golenia gdy trzymałam psi komin ściśnięty w ręce aby zgolić kłaki z pniaka pies zaczął szybko suwać tyłkiem do mojej zaciśniętej dłoni aż po kilkunastu suwach prysnął z jego kranu środek zmniejszający tarcie podobny do oleju schell helix hexalajn powodując że tarcie między moją ręką a psim pilotem było maksymalnie małe przez co pies mógł swobodnie wsuwać i wysuwać parówkę z mojej garści aż do czasu gdy stała się mocno czerwona i nabrzmiała a pies zaczął mocno sapać i wytrzeszczać oczy do tego stopnia że było widać same białka a z jego pyska ciekła ślina zwisając glutami do samej ziemi. Po tym wszystkim pies odskoczył i zostawił miją reke całą w smarze który miał zapach kiszonej kapusty zmieszanej z kiszonymi ogórkami oraz śledziami w occie i wędzoną baraniną.

Gość Witam was drodzy przyjaciele
Witam was drodzy przyjaciele to ja Stanislaw z przerobu wstepnego Bije koniora od 15 roku zycia zaczeło sie to całkiem niewinnie od draznienia go ręką po główce chwytałem go w dwa palce i masowałem i doznałem mocnego mrowienia zacząłem sapać i mocno dyszeć oczy chciały mi wyjść z orbit slina ciekła mi z ust a gdy minęło zapragnąłem tego ponownie. W wieku 17 lat zacząłem się chlastać w majty nasienie aż zżółkły od tego nasienia robiłem to 7 razy na dzień w nocy sadziłem w piżame chodziłem cały zaplamiony z zółtą plamą w kroku do tego niemiłosiernie bździałem sadziłem w pizame i w majty. wszystko miałem przebarwione plamy na majtach i piżamie bo niemiłosiernie sadziłem draż niłem go na siłe i wypróżniałem jaja nie nadażały z produkcją nasienia majty i pizama były niemiłosiernie zażółcone kutos mi sie krzywił na lewo bo podczas bicia prawą ręką przechylał mi sie na lewo pózniej wpadłem na pomysł sadzenia na brzuch i w pościel ale żółkła od nasienia szczególnie gdy przed biciem konia oddawałem mocz to jego resztki wychodziły razem z nasieniem w posciel. Przescieradło było całe w zółtych plamach na poszwie były również do tego niemiłosiernie bździałem w pizame szczególnie po zjedzeniu chleba w mikrofali smród był niesamowity smierdziało tak że by siekiere zawiesił wszystko zażółcone od nasienia na brzuchu miałem zaschniętą sperme. Gdy zacząłem ją scierac z brzucha papierem toaletowym zacząłem odczuwac skutki finansowe poniewz nie starczało mi na nowe rolki papieru toaletowego ktorym scierałem nasienie z brzucha. Na samo scieranie spermy z brzucha zużywałem dziennie dwie rolki papieru toaletowego do tego doszły koszty wody za pomocą ktorej spuszczałem ten papier w kiblu. Obecnie jestem bankrutem zrujnowały mnie koszty wody i papieru toaletowego którym scierałem nasienie z brzucha i znów sadze w piżame i w majty wszystko mam zażółcone od spermy do tego niemiłosiernie sadze w pizame koniora bije co chwile wszystko wsiąka w posciel i w przescieradło i w majty oraz w piżame na papier mnie nie stac wiec musze chodzic cały zażółcony w plamach posciel mi cała zżółkła od tego nasienia przescieradło tez majty sie przebarwiły do tego niemiłosiernie bzdze Aktualnie mam 38 lat i nadal sadze w piżame i w majty oraz w przescieradło i w posciel niesamowicie bzdze i nadal mnie niestac na nowe rolki papieru toaletowego którym scierał bym nasienie z brzucha wiec chodze cały zażółcony z plamami w kroku i sypiam w żółtej piscieli na zżółkniętym przescieradle !

Gość jaa x
za tydzien mam wesele a nie jestem praktycznie wcale opalona a nie chce isc na solarke który z tych kosmetyków polecacie, żeby w przeciagu tego tygodnia "opalić się" ale nie na zółto ani pomarańczowo tylko ładny brązik?:)