Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupowałam

która moze nazwac siebie dziwką

Polecane posty

Yovisna to o czym mówił żongler dzieje się, nazywasz te dziewczyny lubiącymi seks? ja im bardzo wspólczuję, że tylko tak mogą zwrócić na siebie uwagę a on je traktuje jak chusteczkę do nosa

Gość tragicznie zafascynowana
i tak własnie jest kochani

Gość zelig
mysle ze jesli facet trafi w potrzeby kobiety to moze miec kazda która ma jakis brak,albo urojony defekt. wystarczy tylko pocieszac i mówic jaka jest wspaniała i wyjatkowa,oczywiscie bez przesładzania i nadmiernego narzucania. reszta dzieje sie sama i pozniej Wy kobiety zastanawiacie sie czy jestescie dziwkami....nie raczej fajnym sposobem spedzania czasu

zelig oczywiście że tak:) każdy słyszy to co chce usłyszeć:) a Ty? szczycisz się tym? czy naprawdę to taki powód do dumy? czy nie lepszy byłby seks gdy ja uwielbisz? gdy cieszycie się bliskością? jesteście dla siebie całym światem, bawicie się swoimi ciałami, w takim tańcu energii jest piękno, jest w tym magia i to o czym w seksie chodzi, jesteście jednością przez jakieś chwile nie ma miejsca ani czasu, wszyscy tego pragniemy a tak głupio marnujemy

jakas ty piekna, a te nogi, i jestes taka mądra, żadna ci do piet nie dorasta.....i juz ma ja w łóżku. i gdzie tu szacunek? naiwne nastolatki facetom tylko chodzi o zrobienie sobie dobrze i obmacanie was podczas podniecenia. zadna to miłośc. Puste uwodzicielskie komplementy.Jakoś trzeba zaciągnąc tą nastolatkę prawda? najlepiej tandetnymi komplementami. One leca na to.

Gość zelig
do maalutka.... oczywiscie ze było by lepiej.Lepiej by było gdyby nie było wojen i chorób.lepiej gdyby dzioeci nie były głodne i nie płakały...ale jest jak jest,,,, Jestes chyba jeszcze malutka

zelig:) może się wydawać, myślisz ze jesteś taki sprytny? manipulowanie podczas gdy manipulowany nie ma o tym pojęcia daje Ci taką radość? nie wierzę, to niemożliwe by to cieszyło naprawdę, gardzisz tymi dziewczynami i masz i sie za kogoś lepszego i na dodatek uważasz ze one się nie szanują a Ty tak, dla mnie, przez takie traktowane człowieka upadasz równie nisko, przez taki seks wiele tracisz, dla mnie to smutne i nie ma się czym chwalić, tu nie ma przegranych

Gość kafeterja
Nie wiem co wy macie do autorki postu ?! Ja uwazam ze to moze byc problem, ale zazwyczaj ci, ktorzy bzykają sie na disco nie mają takich problemów, bo ich myslenie jest za płytkie. Sam mialem kiedys taką blizsza kolezanke hehe Wedlug niej nie byla dziwka, a wszyscy uwazali inaczej, ale coz ona byla zgodna z wlasnym sumieniem hehehe

kafeterja one są głupie i naiwne ale szczere, a Ty zelig nie, dlaczego masz od nich lepszy? od tych nieszczęśliwych dziewczyn? uprawiasz seks z osobami którymi gardzisz z tej frustracji wyzywasz ich od dziwek, by zrobić sobie coś takiego trzeba siebie nie szanować i chyba nie kochać, bo nie wyobrażam sobie uprawianie seksu z kimś kogo nie lubię nie cenię i nie podziwiam, namiętność wtedy nie jest możliwa

Gość żongler
Pragnę jeszcze dodać, iż moim kochanekiem jest owczarek kaukaski sąsiada z parteru, zacnego Łysego Romana, z którym regularnie uprawiam seks analny. W zamian za to Łysy Roman ofiaruje mi możliwość posuwania jego psa i obciągania jego wonnej pałki a także wylizywania rodzyn z psiej odbytnicy(jest taka wąska, wilgotna i ciasna... ) oraz paczkę draży kokosowych z Biedronki.:classic_cool:

Gość kupowałam
Właśnie udało mi sie upolować dorodnego i rączego owsika Musiałam się nieźle nagmerać, ale w końcu puściłam bąka z bardzo wonną i treściwą wkładką, więc nie miał szans- samo go wymiotło Jak sądzicie- lepszy będzie smażony czy w nadziewany kuleczkami z glutów i pieczony w serze spod napleta mojego byłego chłopaka (który pieczołowicie przechowuję, z namaszczeniem wąchając czy oby nie schnie i dbając o jego kondycję codziennie trzymając go 35 minut w swojej cipce)???:)

Gość zelig
hahahaaaa poprostu posikałem sie ze smiechu.....kochane kobietki powiem wam tyle ze nie wyzwałem zadnej od dziwek...chociaz mam kolezanke która kocha jak ja trzymam za włosy i mówie do niej ty moja dziwko!!!!!!!!

Gość kupowałam
ale ktos ma duzo fantazji i czasu by takie coś wymysleć i jeszcze mysli ze ktos uwierzy ze to ja pisałam. podszywaczu, powodzenia na przyszłość.

Gość kupowałam
dodam też, że nie jestem dziwką

i ja tkwię bo co mam robic? jeszcze tyle czasu do końca pracy a tu nie ma co robić :(

Gość kupowałamty podszywaczu ty ju
z lepiej nic nie dodawaj

Gość zelig
no własnie w pracy nuda................................. a podszywaczom chuj w dupe .............ale od wielkiego czarnucha

Gość podszywacz poranny
kupowałam - jestes cudowna jak sie złoscisz :)

Gość kupowałam
aty śmieszny jak piszesz pod moim nickiem takie farmazony :O

Gość zelig
to mowilem ja, wielki czarnuch sam sobie sięgam...

Gość zelig
ja jestem kimś lepszym, tylko nie rozumiem co mnie trzyma na tym topiku - to chyba mesmeryczny magnetyzm podszywaczy, już nie wiem co popieram a co potępiam, chyba (jak co wieczór) umieszczę sobie w odbycie pestkę avocado wykradzioną ze śmietnika mojego sąsiada - barona SLD w świętokrzyskiem.:classic_cool:

Gość kupowałam
wiem, ze jestem cudowna, wszystkie buraki mi to mowia

Gość podszywacz poranny
kupowałam - trudno,nie musze Ci sie podobać:-p ...taki smieszny jestes opod oknem...lalalalalala :classic_cool:

Gość kupowałam
ale taki mi sie podobasz, u nas po remiza wszystkie chlopaki to buraki

Gość zelig
mam widac kserokopie jakas na tym forum.....chyba tez sie nudzi....

Gość podszywacz poranny
thx. ale nie przyjade do Ciebie pod remizę,nie miałbym szans z burakami. one sa przystojne te buraki:-p

Gość kupowałam
ale moze Wy miastowe buraki Jestesta ciekawsze i bardziej kreatywne od tych wsiokow

Gość tyłozgięcie macicy
podszywacze buszuja na dobre:O

Gość zelig
czyli mam rozumiec ze jestes wiesniareczka .....a moze wiesnikiem

Gość kupowałam
:O ani to ani to , ja nie obrazam ludzi tak jak mój podszywacz. Nie słuchaj tych głupot - domysl się ze to podszywacze.