Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poulo

A ja mam pytanie troszke bardziej naukowe

Polecane posty

Otoz dlaczego ja faceci sie podniecaja rozmiar penisa sie powieksza czym to jest spowodowane nie wiem moze reagujemy tak na zapach kobiety czy moze jest jakis inny czynnik ??

Książke od biologi do ręki i sie ucz! durniu

Nie balwan tylko chcialbym wiedziec jeszcze nikt tak naprawde nie dowiodl tego zjawiska co was dziewczyny dzis ugryzlo ??

anemik może nie mieć takiego schorzenia... jak powiększenie penisa :P:P:P totalna niewiedza czy też sposób na wstawienie "swojego" tematu?

wiesz co to jest ciało jamiste? poczytaj... lepiej a nie na erotycznym pytasz o zagadniejnia fizjologiczne...

Cymbale, nie jestem kobietą! W gimnazjum powinni juz tego uczyć? Widać że jeszcze nawet ten poziom jest dla ciebie za wysoki.

O i po co takie komplementy mi tu mowic po prostu spytalem sam szukam informacji na ten temat,ale to nie oznacza,zey mnie zbesztac i nawyzywac

Gość bo one wszystkie
wla odpowiadac na pytania jak zrobic dobrze lewatywe zeby je facet dobrze puknął wiadomo gdzie:P nie licz tu na odpowiedzi na naukowe pytania-tutaj opowiada sie tylko o pierdoleniu dietach i zdradach:O wejdz w google-jezeli na serio nie wiesz dlaczego tak sie dzieje;)

Narządy płciowe męskie zewnętrzne: Moszna (worek mosznowy) – uwypuklenie ściany brzucha w odcinku przednio-dolnym, ma te same warstwy (nie ma tkanki tłuszczowej – odpowiednikiem jest błona kurczliwa) Prącie – zbudowane z 2 ciał jamistych i cała gąbczastego. Ciała jamiste zaczynają się 2 odnogami w części przedniej, łączą się w ciało gąbczaste, które rozpoczyna się opuszka ciała gąbczastego, a kończy się żołędzią prącia. ciało jamiste otoczone jest błona białawą, w głąb tych ciał wnikają przegródki łącznotkankowe i powstają małe jamki w miąższu. Ciało gąbczaste zbudowane jest podobnie, z tym że przez nie przebiega część gąbczasta cewki moczowej. Funkcja: *ciało jamiste – pod wpływem impulsu nerwowego krew zaczyna napływać do ciał i wypełnia jamki, ale nie może odpłynąć co powoduje wzrost ciał jamistych a tym samym wzwód; *ciało gąbczaste – nigdy nie wypełnia się całkowicie krwią dlatego, że pewna ilość krwi odpływa (cewka moczowo cały czas jest drożna). i całe szczęście że odpływa...bo to wymiana krwi i dotlenienie...Twojego przyjaciela jest :) bo mógłby paść...niedotleniony... Wszystko otoczone jest powięzią głęboką prącia – silna łącznotkankowa. Na zew. powięź powierzchowna prącia jest przykryta skórą. Napletek – podwójny fałd skórny połączony z resztą żołędzi węzidełkiem, jest ruchomy.

ludzie, zamiast powiedziec chlopakowi w jednym zdaniu o co chodzi to wy ze swoimi uwagami-przeciez to mu nie pomoze. Drogi Paulo! Balon pompujemy jakims gazem (np. powietrzem) a penis zostaje napompowany krwia...jasne juz?

to co jeszcze chcesz wiedzieć chłopaku? pytaj ... ja odpowiem

Aha czyli krew oraz uklad nerwowy powoduje wzrost pracia ok juz lapie.