Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta przed

ZARĘCZYNY

Polecane posty

Gość ta przed

Mam pytanko do was jak dać chłopakowi znać że pora na zaręczyny??? no wiecie tak żebym to nawet ja nie wiedziała ze to jednak odemnie wyszło hiihi. Skomplikowane to wszystko.

Gość nie da się
zasugerowac facetowi ze chcesz sie zareczyn a potem miec świadomosc ze inicjatywa nalezała tylko do niego

Gość to on
powinien wiedzieć kiedy jest ten czas, a nie ty. jesteś załosna i zdesperowana, żal mi ciebie. Ta po;)

Gość ta przed
wcale nie jestem zdesperowana kolego tylko wiem ze to ten on mi caly casz powtarza ze chce spedzic ze mna zycie a ja mam juz swoje latka. Nie potrzebuje ślubu tylko jakies namiastki stabilizacji jestsmy obydwoje przed trzydziestka i uwazam ze ten maly gest nie bylby zly

Gość ta przed
a pozatym nie rozumiem z czego wnioskujesz ze jestem żałosna?

Gość marcinkowa
a juz mam 30stke i tez mu sugeruje . to znczy mówie i pytam o slub o date, miesiąc, listy gosci robię, sale zarezerwowałam a zaręczyn nie ma:(

Gość marcinkowa
a co najgorsze czas leci a tu nawet rodzice nie wiedza ze ja chce slub, nie ma orkiestry, nic nie działamy, jak mam działac jak zareczyn niema? a narzucac się niechce i mówiłam mu ze odwołam sale skoro niechce ślubu a ten ze nie, ze jescze czas.

Gość ta przed
chodzi mi głownie o to zeby nie ominac momentu gdy trzeba isc na przod poniewaz nawet najwieksze uczucie powszednieje gdy sie nie rozwija

Gość zareczona
Slub na sile to najlepsza droga do rozwodu. Czy takie niedowartowsciowane jestescie , ze jedyna droga do dowartosciowania sie to wymuszone zareczyny i slub???Ja na miejscu mezczyzny uciekalabym gdzie pieprz rosnie. Zareczona.

Gość marcinkowa
zgoda kolezanko, my sie tez kochamy i chcmy byc razem a ile mamy czekac skoro i tak mieszkamy razem , a zycie w grzechu jest straszne, trzeba poczekać

Ta przed masz rację :) albo do przodu albo zaczynamy sie cofać :) ja powiedziałam ,ze chciałabym malutki brylancik na palec bo poczułabym sie pewniej i dostałam :) wiec nie miej obiekcji :) trzymam kciuki :)

Gość ta przed
kochaniutka to nie o slub chodzi to chodzi zeby sie zdeklarowal. nie jestem jakas narwana na to ale nie chce byc sama i albo woz albo przewoz albo czeka nas jakas przyszlosc albo nie ja juz mialam wystarczajaco duzo chlopakow a tego chce na zawsze

Gość marcinkowa
i ja tez albo jedno albo drugie.lata lecą

Gość ta po
widocznie nie zalezy mu na tobie ze ci sie nie oświadczył. a ty to czujesz i na siłe wymusić cchesz zareczyny "tak by on o tym nie widział ze to wyszło od ciebie". jesteś załosna, zal mi ciebie.

Gość ta przed
a wlasnie tu sie mylisz .... jestem pewna jego uczucia tylko nie chce stanac w miejscu bo juz raz tak przechodzilam jeden 5 letni zwiazek ..teraz nie zaluje ale wiem jak to dziala i sie zamierzylam na tego i nei innego

Gość ta przed
Poza tym znamy sie juz 2 miesiace wiec po co dalej czekac ?

Gość ale może on nie chce
cie na zawsze, a mówi tak żebys mu dała spokój... wydaje mi sie , że jeślif acet jest na to zdecydowany, a do tego dziewczyna robi jakieś aluzje to on przy najbliższej okazji sie oświadcza, a nie zbywa , że to jeszcze nie czas... niestety często tak jest , że osoby postronne widzą lepiej co sie dzieje niz sami zainteresowani, a z tego co opisujesz wynika , że dla niego ty nie jestes tą wybrana i dalej czeka na kogos lepszego... z facetami tak jest, że z reguły zostawiają jak juz znajda inną, a jak jeszcze jej nie ma to tkwia w związku bo tak im wygodniej...

Gość ta przed
hahahah a to bylo dobre kto tam pod moim nickiem

Gość współczuję ci
znajdź innego faceta. nie ma czegoś takiego jak naciskanie nawet najdelikatniejsze na faceta w kwestii oświadczyn. to ze nie mówi o tym, o ślubie znaczy ze tego nie chce. tym bardziej ze juz jestescie przed 30 tką. pozdrawiam

Gość marcinkowa
racja. ilez mozna czekac. myslę ze jak juz bedzie kilka miesięcy do slubu to powiem czy mamy załatwiac i organizowac cos czy nie? mimo iz nie bedzie zareczyn. zalezy mi na organizowaniu a on nie mówi ze mam organizowac.,

Gość ta przed
no jeszcze nie zaczelam robic aluzji dlatego was pytam jak takową zrobić hihi

Gość zamierzyłaś się na niego
??????!!!! a potem piszesz, że nie jesteś zdesperowana...

Gość ta przed
Wiem co zrobie odstawie tabletki antykoncepcyjne , wpadnie i bedzie musial sie ze mna ozenic hahahahaha ze wczesniej o tym nie pomyslalam :)

Gość tak to jest
jak sie meiszka z facetem bez ślubu. Sama nawarzyłaś sobie piwa!!

Gość ta przed
to nie desperacja kochaniutki to poprostu plan na zycie jak poznasz kogos ze twoje wewnetrzne ja bedzie ci mowilo to ten/ta to tez nie bedziesz taki skory do udzielania tak wspanialych opinii

Gość ta przed
do ta przed o w rzyci zadnych dzieci to jedyne czego nie chce dziiiieci dobra jade na zakupy papa poczytam jak wroce wiec zadnych podszywaczy prosze

Gość marcinkowa
kobiecie w tym wieku nalezy się slub skoro jest facet, musi się zdecydowac a nie tak bawić się. ja trąbie swojemu o tym ale nie zbyt ostro i nie często ale on wie o slubie , i licze ze zacznie się organizowanie na jesieni. a zaręczyny nie muszą być jak niechce, wazne by zaczą działac ze mną przy organizowaniu .

Gość ta przed
dzieki tam poczytam tez wieczorkiem buziaczki