Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta przed

ZARĘCZYNY

Polecane posty

Gość antyzabobon
Witam,mam pytanie do was.Otóż miałam mieć zaręczyny w Boże Ciało.Sądziłam że ten dzień będzie idealny, będzie świątecznie, radośnie i miło:) Po procesji spotkalibyśmy się i mogłoby być fajnie.Ale mój narzeczony po rozmowie z mamą dzwoni do mnie i mówi ze jednak w ten dzień to nie bo ona mówi ze to pech w ten dzień, że się do nikogo w ten dzień nie jeździ, że to źle wróży itd. Jak myślicie czy mają rację??

Gość antyzabobon
proszę o odpowiedź bo jestem zła i rozgoryczona:( może wasze argumenty mnie przekonają lub też poprzecie moje stanowisko....

Gość antyzabobon
odpowie mi ktoś??

Gość simsek
daj sobie z nim i jego mamą spokój dziewczyno

Gość Brzechwa
Ja się nie zaręczam bo nic nie zaręczam

Gość zntyzabobon
ale dużo opini...:( jest w czym wybierać, nie ma co

A ja Wam napiszę, że wyobrażałam sobie zaręczyny jako coś bardzo zobowiązującego a tu klapa.Mój brat zaręczony jest już 3 lata i o ślubie nawet mu nie wspominaj.Ja natomiast jako jego młodsza siostrzyczka ze stażem zaręczynowym pół roku mam właśnie ustaloną datę ślubu i salę zarezerwowaną.moje zaręczyny odbyły się w bardzo kiepskiej sytuacji - 5 rano w dniu 1 stycznia.niby pięknie ale ja przechodziłam ostrą fazę grypy żołądkowej.wyobrażacie sobie?jak tylko założył mi mój luby pierścionek na palec to poleciałam do wc a resztkę nocy zamiast przespać razem to wylądowałam z mamą w łózku bo bliżej do łazienki;) no i teraz jak się sprzeczamy to mowię że ta zła aura to przez \"przesrane\" zaręczyny i się tak z tego śmiejemy, że zgoda szybko przychodzi. A co do sposobu na to by w końcu zaczął myśleć o zaręczynach? ja zaniosłam mu pierścionek i powiedziałam, że jakby myślał o zaręczynach to na taki rozmiar ma mi kupić pierścionek.Niby powiedziałam to pół żartem pół serio ale szybko zareagował:)

Gość magda19882
Witam Ja jestem z moim A juz 6 lat. I jak narazie nie było tematu zaręczyn a na święta jego mama powiedziała ze trzeba jakoś ten związek w końcu nazwać a nie tylko chodzenie przez tyle czasu. I prawdopodobnie będą 23maja:) co prawda to liczę na to baaardzo ale mój A jakoś nic nie wspomina :( ehh chyba się zawiodę i bede dalej czekać:(