Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Croline

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Croline

Witam! Mimo, że jeszcze nie mam własnego dziecka często wchodzę na to forum i was podczytuję od jakiegoś czasu. Ostatnio zauważyłam niepokojące objawy, a mianowicie, jeśli ktoś założy topik, to po prostu dyskusja przeradza się w idiotyczne docinki, poza tym widoczna jest zazdrość, ociekanie jadem , itd., itp.. Nie rozumiem osób, które nie mają nic do powiedzenia w konkretnej sprawie, tylko piszą po to, aby komuś dociąć, lub go wyśmiać. Ludzie darujcie!!!!!!!!!!!! tak nie można. Czasami po prostu bierze mnie na wymioty jak coś takiego czyam, np. "po co uprawiasz seks, jeśli wiesz czym to grozi..., ty dziwko...". Żenada. Pozdrawiam

Gość annii
zgadzam się! chamstwo robi się trudne do wytrzymania :O

gowno chodzi po ludziach. debile na swiecie byly, sa i zawsze beda. nie zwracaj uwagi. szkoda czasu i zdrowia :)

Gość Croline
Dobrze, że jest ktoś, kto się zgadza ze mną...:)

Gość ja sie zgadzam na maksa
chce o cos zapytac, bo mam problem, po to chyba jest to forum, a tu glupie teksty, jeszcze mnie zwyzywaja od (^8969876 brzydkimi slowami:\ poza tym, nie chce nic mowic, ale duzo tutaj tez jest mezczyzn, jesli sa mili, maja swoje topiki, komentuja nasze OK, ale coraz wiecej chamow, np dziewczyna zaklada topik o zdrowej zywnosci, a tu Pan JAKIS odpisze, zeby sie 96967 i ze i tak bedzie gruba, i 98776876 MASAKRA

Papierowe_Nozyczki czy Ty gdzies na grupach nie przesiadujesz??

Gość Croline
Słuchajcie. Po to są te topiki, prawda? JAki poziom reprezentujecie swoim zachowaniem? Po co się udzielacie, jeśli nie macie (kasjopejka) nic do powiedzenia nie udzielajcie się !!!!!!!!!!!!!!!