Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia Bonia

Dziewczyny doradźcie- jaki to kolor włosów?

Polecane posty

Gość Monia Bonia

Wklejam linka z jakże prestiżowego portalu jakim jest pudelek.pl. Jest to zdjęcie Adrianny Limy, której włoski naprawdę ładnie się prezentują. Jeśli macie jakieś pomysły na odcień byłabym bardzo wdzięczna :) Pozdrawiam! http://www.pudelek.pl/artykul/694/wszystkie_komentarze/

Gość fajny kolorek
niestety nie mam pojęcia jaki to odcień,widac tam też jakby delikatne pasemka/refleksy.Prawdopodobnie robiła go u jakiegos dobrego fryzjera,nie wiem czy samemu w domu dąoby sie uzyskac taki super efekt:-(

Gość fajny kolorek
niestety nie mam pojęcia jaki to odcień,widac tam też jakby delikatne pasemka/refleksy.Prawdopodobnie robiła go u jakiegos dobrego fryzjera,nie wiem czy samemu w domu dąoby sie uzyskac taki super efekt:-(

Gość fajny kolorek

Gość na pewno nie naturalny
bo naturalny kolor jej włosów jest ciemniejszy ja mam właśnie taki kolor jak Lima tutaj, a wolałabym mieć takie włosy jak ona ma, ale te ciemniejsze, naturalne fryzjerzy określają ten mój kolor jako jakiś tam blond, ciepły czy coś takiego

Gość niebieskoookaa22
napewmno ma brokat na włosach;)