Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polo19791219

Odpowiedzcie prosze!!!

Polecane posty

Gość polo19791219

Ciekaw jestem czy normalna jest sytuacja kiedy to facet okazuje częściej uczucie (może nawet przesadnie) , czy spotykacie się z taką sytuacją???? i co o tym sądzicie?! dziekuję, pozdrwiam.

Gość kochajaca-malo okazujaca...
Oczywiscie, ze to normalne...a nawet bardzo dobre!!! Twoja kobieta jest z Ciebie na pewno bardzo zadowolona.. :)))) tak trzymaj!!!! pozdrawiam :))

Gość Dorotka22
No nie wiem czy to normalne, facet ma byc jednak meski i gupio troszke wyglada jak robi z siebie przytulanke. Ja osobiscie nie chcialabym miec takiego faceta, ktory non stop mowi , ze mnie kocha i przynosi mi kwiatki , robi kolacyjke itp... Powinien byc raczej oszczedny w tej plaszczyznie :) pzdr

Gość są nawet te
ja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk chcę:(, takiego faceta

Gość Malunka
EEEEj no co Ty??? ja uwielbiam kwiatki... czule slowka... Wlasnie to jest meskie!!!!! kochajacy, okazujacy uczucie facet!!! a nie jakis tam sztuczny macho ... polo badz soba!!!!!

Gość Chce Polo
Polo a moze zmien sobie model??? ja chetnie... z Toba sie poprzytulam ;)

Gość dajdo
taaaa ja mam takiego faceta

Gość polo19791219
Proszę Was o poważną i obszerna odpowiedz. Powaznie zastanawiam sie czy nie przesadzam z okazywaniem moich uczuc. Mysle, ze moze to stanowic jakis problem, tym bardziej, ze moja partnerka jest raczej oszczedna. Chcialybyscie miec faceta , ktory codziennie rano przynoszac sniadanie (oczywiscie z piekna rozyczka) mowi Wam, ze Was kocha i poza sexem (bardzo czestym:) chce sie do Was bardzo przytulac??? ciekaw jestem bardzo...

Gość Chce Polo
Jasne Polo!!!! To jest cudowne!!! Taki powinien byc facet... A kobieta, jak to kobieta powinna byc oszczedna... niesmiala... a mezczyzna powinien ja ciiiiaaaaaaagle zdobywac... tak sadze!!!! p.s. Polo mam naprawde na Ciebie wielka chrapke!!!!

Gość zazdroszczę
Twojej Pani; i nie rozumiem Twoich rozterek. I dziwię się , że Ona jest taka "oszczędna"-ale w końcu nie muszę wszystkiego rozumieć.... 🌻 👄

Gość 34/35
fajnie ma twoja kobieta ,,,zazdroszcze jej ja mojemu dziubkowi okazuje i daje tyle miłości a on taki nie uczuciowy,,,wiem że mnie b kocha---- intuicja kobieca ale.....

Gość Natalie_Wawa
Myślę,żę Twoja kobieta jest najszczęśliwszą kobietą na świecie i nie docenia skarbu jakim jesteś Ty!!! Ja marzę o takim typie mężczyzny. buziaki 0698339822

Gość a ja uważam polo
że co za dużo to niezdrowo i można zagłaskac kotka na śmierc. Ja tak kiedyś miałam. Moje nerwy nie wytrzymywały tego ciągłego naskakiwania, tych łez i wilelkich słow. Ciekawe dlaczego???

Gość Chce Polo
A moze Ona okazuje Tobie uczucia... tytlko nie widzisz tego , bo skupiasz sie na tym ile Ty jej dajesz... ja mysle, ze bardzo sie kochacie ...

Gość Kasienka_Sw
ja takiego mam i nie wiem czy to takie fajne :/ czasami mnie zamula tyle "slodyczy"...

Gość EEEj Nataliiiii
A nie sadzisz, ze troche przesadzasz z dawaniem numeru facetowi, ktory ma kobiete?? i ja bardzo kocha???

Gość EEEj Nataliiiii
Strasznie nie lubie takich Panienek..Gdyby nie wy zycie byloby piekniejsze!!!!

Gość Natalie_Wawa
A co tak ostro panienko?!?!? moze Ci go odbije?!?] i co wtedy??!?!\ buziaki polo!

Gość EEEj Nataliiiii
hahahaha moze jednak nie mi... ale...Potwierdzi sie tylko, ze jestes... eeee nie stosuje wulgaryzmów