Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kagashi

cilest , prosze o rade!!!!

Polecane posty

Gość kagashi

Witam , lekarz przepisal mi cilest , ale z tego co czytalam o tych tabletkach na roznych stronach , to sa to dosc kontrowersyjne pigulki.chcialabym zasiegnac rady profesjonalisty:czy bardzo sie po nich tyje???czy wystepuja jakies skutki uboczne??Dodam , ze mam 24 lata , wczesniej przez rok bralam harmonet.i , niestety , choruje na bulimie , wiec interesuje mnie rowniez czas przyswajania tych tabletek.dziekuje bardzo za kazda odpowiedz.pozdrawiam

Profesjonalista nie jestem, ale biore cilest juz ponad rok. Nie przytylam, nie mam skutkow ubocznych - ale wiadomo, ze to kwestia bardzo indywidualna. Czas wchalniania sie tabletek jest standardowy - 4h. A co jest takiego kontrowersyjnego w tych tabletkach? bo mnie to zaintrygowalo :)

Gość kagashi
dzieki blu berry , jesli chodzi o kontrowersje , to czytalam rozmaite opinie na temat tych tabl. w necie i pytalam kolezanek...ale kazdy mowi co innego , kazdy cos tam slyszal od kogos:(dlatego chcialabym zasiegnac informacji z 1 reki:)

witam.cilest bralam przez 4 lata i nie mialam zadnych skutkow ubocznych,nawet nie przytylam.znowu moja sasiadka juz po 3 miesiacach brania cilestu przytyla 2 kilo.kazdy ma inny organizm i na kazdego dziala on inaczej.ja natomiast poprosilam lekarza o tansze tabletki microgenon 21 i niestety ale te hormony tylko mi zaszkodzily,bo wiecej wydalam na lekarstwa niz na cilest.wiec jesli bedziesz sie po nich zle czula pojdz do lekarza i popros o inne.

Gość dosh
ja cilest biore od ponad 3 lat i nie mialam zadnych dolegliwosci - nie przytylam, cera mi sie nie zmienila... ale cos mi sie wydaje ze libido mi spadlo :( Ale slyszalam, z to po kazdych tabletkach i w sumie ciezko sie uchronic przed tym. dlatego mysle nad yasmin.. ale sie zastanowie jeszcze