250GodzinTak 1022 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Na innych forach nuda i facetów brak, więc jakoś czas sobie musi dopełnić hejtem. 🦩 Gdybyś siedziała w domu i tylko gotowała, sprzątała i użerała się z trójką dorastających dzieci, to też różne głupie rzeczy przychodziłyby do głowy Quwerty jak widzisz też ma małe smyki, ale nie wyzywa od kureff i nie leczy gejów terapią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Rym Cym jest spokojny i nikogo nie obraża. Mam nadzieję, że zrobi tu porządek Tak samo Seven jest sympatyczna i opanowana. Kurde na kawę się wybieramy i wybrać się nie możemy. Haha. Jak sójki za morze Nie ma co sobie wkręcać, że masz tutaj koleżanki do spotkań przy kawie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Gdybyś siedziała w domu i tylko gotowała, sprzątała i użerała się z trójką dorastających dzieci, to też różne głupie rzeczy przychodziłyby do głowy Quwerty jak widzisz też ma małe smyki, ale nie wyzywa od kureff i nie leczy gejów terapią Bo qwerty pracuje i realizuje się jakoś, a pani Borynowa jedynie robi to co wyżej napisałaś, no może doglądnie konia czy tam krowy w oborze. Lubię zwierzęta wszystkie i nie umniejszam. Aczkolwiek to co wyprawia w sieci, burzy wyobrażenie o dobrej żonie i matce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Seven też by sie nadała. mnie tak nogi bolą że już tylko kocyk i herbatka. Mnie nic nie boli Boli mnie tylko serce, jak 1-go muszę płacić rachunki i ręka mi się trzęsie Byłam na chwilę w pracy, później na starówce. Zmarzłam, więc wracam do domu. Cieszy mnie, że dzień robi się dłuższy i nawet dziś słyszałam śpiew ptaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Bo qwerty pracuje i realizuje się jakoś, a pani Borynowa jedynie robi to co wyżej napisałaś, no może doglądnie konia czy tam krowy w oborze. Lubię zwierzęta wszystkie i nie umniejszam. Aczkolwiek to co wyprawia w sieci, burzy wyobrażenie o dobrej żonie i matce. Jak Cię nie kochać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak Cię nie kochać Kiss 🩵🩷 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 1 godzinę temu Obić stare hejterskie mordy? Zgłoszone. Chyba było coś brane pod dziąsło, albo Gapcio słaba zaspokaja, stąd ta agresja i wrzask. Dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Obić stare hejterskie mordy? Zgłoszone. Chyba było coś brane pod dziąsło, albo Gapcio słaba zaspokaja, stąd ta agresja i wrzask. Dramat a ona sie nam boi obic "mordy"? Że tak cały czas do swoich hejt-psiapsi sie odwoluje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 22 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Obić stare hejterskie mordy? Zgłoszone. Chyba było coś brane pod dziąsło, albo Gapcio słaba zaspokaja, stąd ta agresja i wrzask. Dramat patologia. To się z domu wynosi. Stara, nienawistna, zakompleksiona rura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: a ona sie nam boi obic "mordy"? Że tak cały czas do swoich hejt-psiapsi sie odwoluje? Jak można coś takiego napisać? Skąd w ludziach tyle agresji, złości i frustracji? Jprd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak można coś takiego napisać? Skąd w ludziach tyle agresji, złości i frustracji? Jprd. widocznie tak sie w domu komunikują, per: "mordy", "szczanie", a u garsonki jeszcze "upośledzone ryje". Patola tak już ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: widocznie tak sie w domu komunikują, per: "mordy", "szczanie", a u garsonki jeszcze "upośledzone ryje". Patola tak już ma Duże wymyślone uje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 1 godzinę temu Zaczyna się kasowanie z multikont, udając, że nadal istnieje milioner z pustymi kontami w banku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk Smaki 8 Napisano 1 godzinę temu Salowa powinna zostać moderatorką tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 59 minut temu jabłko pieczone chyba sobie zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: jabłko pieczone chyba sobie zrobie Ja mam sernik z biedronki, kisiel z owoców leśnych i cholernie zaczyna brakować mi słońca i lata 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja mam sernik z biedronki, kisiel z owoców leśnych i cholernie zaczyna brakować mi słońca i lata 🩵 a ta salix szurnięta też tam poszła w uj? Bo nie wiem czy musze uważać na każde moje słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 50 minut temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a ta salix szurnięta też tam poszła w uj? Bo nie wiem czy musze uważać na każde moje słowo Nie mam pojęcia. Ja ją mam w ignorze, bo nudzi i spać się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 4 minuty temu 58 minut temu, Patryk Smaki napisał: Salowa powinna zostać moderatorką tak Ona się nie nadaje. Odwaliłoby jej. Gine tylko by zostawiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach