Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzwolona inaczej

dlaczego w dzisiejszych czasach dziewczyny się nie szanują?

Polecane posty

Gość wyzwolona inaczej

co druga dla kariery by się rozebrała,kochanki to już codzienność,w kontaktach damsko-męskich jest jeszcze gorzej,byle gdzie,byle jak ,z byle kim,sponsoring to już nawet zaden wstydalbo epatowanie półnagim ciałem ,ze o takich duperelach nie wspomne jak wymaganie wobec siebie kultury ,nie dawanie sobą pomiatać jak to obserwuję to mi się płakać chce a może to są tzw kobiety wyzwolone? tylko ciekawe co o tym wszystkim sądzą mężczyźni

Gość g_b
proszę nie ugólniać ;)

Gość malinka21
wyzwolona inaczej uważam że masz rację, w dużych miastach i nie tylko, to że dziewczyna idzie do łóżka na pierwszym spotkaniu jest na porządku dzienny, i wcale nie uważa się za szmatę, a co do sponsoringu i zdjęć rozbieranych to nie oszukujmy się zwykła prostytucja!!!

Gość Matka666
Powiem tak: czasy te czy inne nie o to chodzi. To wszystko zależy od człowieka. A każdy człowiek to inna książka. Jeden jest skromny i spokojny a inny to istna rakieta. Charaktery ludzi są różne, no i dobrze bo jaka by nuda była gdyby wszyscy byli tacy spokojni:) WIELKA Prośba, dajcie Motylkowi 5pkt. www.feelfree.com.pl/strona_galeria_slice.php?hps=1 Dzięki kochani

Hej ! Co tu tak ostro. Jestem tu nowa i włos dęba staje. Ktoś tam miał rację \"proszę nie uogólniac\" i tak wogóle co mnie obchodzi jak się ktoś prowadzi. Ja jestem bardzo tolerancyjna i szanuję wybór każdej osoby, choc często mnie by nie odpowiadał. Dziewczyny, to życie ! Jeśli ktoś nie oczekuje od nas pomocy, to co możemy zrobić....

Gość wyzwolona inaczej
ktoś ,ktoś ,a jak przyjdzie czas na twoją córkę,to co powiesz: taka moda

Nie wszystkie, wbrew pozorom jest dość dużo porządnych kobiet ;) A pozostałe pewnie działają w myśl zasady \"nie mydło, nie granat\" (dla niewtajemniczonych: http://teledyski.onet.pl/10172,1063167,teledyski.html :D:D:D :classic_cool: ).

Dla tych mniej porządnych i nie bardzo szanujących się ;) Wynika to z postu :)