Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaj10

Nosicie tipsy?

Polecane posty

Gość paulinaj10

ja byłam młodsz to przyklejałam sobie tipsy,ale teraz mam swoej długioe paznokcie!uwazam ze tipsy niszcza paznokcie i pozniej trudno je doprowadzic do dobrego stanu!moje kumpele nie umieja sobie zapuscic paznokci bo je obgryzaja i czasami sobie przyklejajom!!!!!!!!!!

Gość przyklejajom sobie mówisz
???

tak-noszę od dwóch lat-ale takie skromne,wyglądają baaaardzo naturalnie i póki co nie spieszy mi się,żeby je ściagnąć.Dobrze się w nich czuje-a płytka paznokciowa jaka była przed założeniem tipsów taka jest i teraz:)

Gość taa naturalnie
akurat :P KAŻDE tipsy wyglądaja sztucznie i KAŻDY ich rodzaj żelowe, akrylowe, jedwabne czy inne wynalazki niszczą paznokcie, więc nie gadaj bzdur :P

skoro noszę tipsy to chyba wiem jak wyglądają,mam króciutkie-wiele osób nawet nie chce wierzyć,że to tipsy,wiec nie wmawiaj mi głupot skoro na tym sie nie znasz.A płytka paznokciowa jest bez zmian-wyglada tak samo i jest tak samo twarda jak przed nałożeniem.

a ja zdecydowanie wolę patrzeć na ładne,skromne tipsy niż na poobgryzane brudne pazury-to mnie obrzydza

ja nosilam tipsy jeszcze rok temu, ale postanowilam zapuscic i mam sliczne swoje teraz, dlugie i ladnie wypilowane i uznaje tipsy za kicz w tej chwili :D nie wiem czemu, zmienilo mi sie..

nie przepadam za sztucznościami na paznokciach, dbam o swoje, więc nie potrzebuję takich udziwnień ;) rażą mnie też wszelkiego rodzaju kiczowate zdobienia: kwiatuszki, świecidełka itp

Gość Antytipsowa...
Wszystkie "Mandaryny" i tak dalej nosza tipsy, więc trzymam się od nich z daleka... wg mnie są okropne, a szczególnie takie co wygladają jak plastikow łopaty z okropnymi białymi końcówkami :/

niby czemu? sama przyznalam, ze nie wiem czemu mnie to teraz odpycha :D nie widze w tym nic smiesznego :D

Gość jeśli chodzi o tipsy
to w tej chwili można zrobić je tak że wyglądają jak naturalne paznokcie. Wcale nie muszą być długie. Poza tym nawet naturalne paznokcie utwardza się żelem i są wtedy mocniejsze. To czy płytka jest potem zniszczona czy nie zależy od tego u kogo robimy te paznokcie. Jeśli u profesjonalistki to na pewno nie będą zniszczone. Nie uważam noszenia tipsów jako coś złego. To co podoba się wam niekoniecznie podoba się innym kobietom i trzeba to szanować. Jeśli chcecie mieć naturalne paznokcie to proszę bardzo ale nie krytykujcie kobiet, które noszą tipsy bo taka krytyka jest strasznie dziecinna.

zresztą znam dziewczynę która strasznie krytykowała wszystkie "tipsiary", mówiła o nich okropne rzeczy a teraz.....sama nosi tipsy. Pewnie większość z krytykujących sama by chętnie założyła sobie tipsy. Ja tipsów nie mam ale nie przeszkadza i to u innych i nie krytykuję tego. Wolę ładne tipsy niż obgryzione do krwi paznokcie bo to dopiero paskudne, fuj.

Gość Antytipsowa...
jeśli chodzi o tipsy --> w krytyce nie ma nic złego. Ja nie nosze bo mi się nie podobają i tyle. W końcu to forum wymiany myśli i opinii, więc każdy może napisać co o tym sądzi. Dziękuję...

Antytipsowa - w krytyce nie, ale w tym jadzie lejącym się na forum to chyba raczej tak.

co do tego jadu masz racje, tu nie ma krytyki, tu jest masakra pila mechaniczna :o dlatego kazda nawet krytyka jest traktowana wrogo, rozumiem to, przywyklismy tu do tego :o ja tipsow juz nie lubie, co nie znaczy, ze nigdy ich nie zaloze. bo mozliwe ze mi sie moje zniszcza i bede musiala :)

Gość tipsą mówimy NIE