Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 paulinaj10

Nosicie tipsy?

Polecane posty

Go艣膰 paulinaj10

ja by艂am m艂odsz to przykleja艂am sobie tipsy,ale teraz mam swoej d艂ugioe paznokcie!uwazam ze tipsy niszcza paznokcie i pozniej trudno je doprowadzic do dobrego stanu!moje kumpele nie umieja sobie zapuscic paznokci bo je obgryzaja i czasami sobie przyklejajom!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przyklejajom sobie m贸wisz
???

Udost臋pnij ten post

tak-nosz臋 od dw贸ch lat-ale takie skromne,wygl膮daj膮 baaaardzo naturalnie i p贸ki co nie spieszy mi si臋,偶eby je 艣ciagn膮膰.Dobrze si臋 w nich czuje-a p艂ytka paznokciowa jaka by艂a przed za艂o偶eniem tips贸w taka jest i teraz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa naturalnie
akurat :P KA呕DE tipsy wygl膮daja sztucznie i KA呕DY ich rodzaj 偶elowe, akrylowe, jedwabne czy inne wynalazki niszcz膮 paznokcie, wi臋c nie gadaj bzdur :P

Udost臋pnij ten post

skoro nosz臋 tipsy to chyba wiem jak wygl膮daj膮,mam kr贸ciutkie-wiele os贸b nawet nie chce wierzy膰,偶e to tipsy,wiec nie wmawiaj mi g艂upot skoro na tym sie nie znasz.A p艂ytka paznokciowa jest bez zmian-wyglada tak samo i jest tak samo twarda jak przed na艂o偶eniem.

Udost臋pnij ten post

a ja zdecydowanie wol臋 patrze膰 na 艂adne,skromne tipsy ni偶 na poobgryzane brudne pazury-to mnie obrzydza

Udost臋pnij ten post

ja nosilam tipsy jeszcze rok temu, ale postanowilam zapuscic i mam sliczne swoje teraz, dlugie i ladnie wypilowane i uznaje tipsy za kicz w tej chwili :D nie wiem czemu, zmienilo mi sie..

Udost臋pnij ten post

nie przepadam za sztuczno艣ciami na paznokciach, dbam o swoje, wi臋c nie potrzebuj臋 takich udziwnie艅 ;) ra偶膮 mnie te偶 wszelkiego rodzaju kiczowate zdobienia: kwiatuszki, 艣wiecide艂ka itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antytipsowa...
Wszystkie "Mandaryny" i tak dalej nosza tipsy, wi臋c trzymam si臋 od nich z daleka... wg mnie s膮 okropne, a szczeg贸lnie takie co wygladaj膮 jak plastikow 艂opaty z okropnymi bia艂ymi ko艅c贸wkami :/

Udost臋pnij ten post

kennya- nie pami臋ta w贸艂 jak ciel臋ciem by艂....roz艣mieszy艂a艣 mnie...

Udost臋pnij ten post

niby czemu? sama przyznalam, ze nie wiem czemu mnie to teraz odpycha :D nie widze w tym nic smiesznego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li chodzi o tipsy
to w tej chwili mo偶na zrobi膰 je tak 偶e wygl膮daj膮 jak naturalne paznokcie. Wcale nie musz膮 by膰 d艂ugie. Poza tym nawet naturalne paznokcie utwardza si臋 偶elem i s膮 wtedy mocniejsze. To czy p艂ytka jest potem zniszczona czy nie zale偶y od tego u kogo robimy te paznokcie. Je艣li u profesjonalistki to na pewno nie b臋d膮 zniszczone. Nie uwa偶am noszenia tips贸w jako co艣 z艂ego. To co podoba si臋 wam niekoniecznie podoba si臋 innym kobietom i trzeba to szanowa膰. Je艣li chcecie mie膰 naturalne paznokcie to prosz臋 bardzo ale nie krytykujcie kobiet, kt贸re nosz膮 tipsy bo taka krytyka jest strasznie dziecinna.

Udost臋pnij ten post

zreszt膮 znam dziewczyn臋 kt贸ra strasznie krytykowa艂a wszystkie "tipsiary", m贸wi艂a o nich okropne rzeczy a teraz.....sama nosi tipsy. Pewnie wi臋kszo艣膰 z krytykuj膮cych sama by ch臋tnie za艂o偶y艂a sobie tipsy. Ja tips贸w nie mam ale nie przeszkadza i to u innych i nie krytykuj臋 tego. Wol臋 艂adne tipsy ni偶 obgryzione do krwi paznokcie bo to dopiero paskudne, fuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antytipsowa...
je艣li chodzi o tipsy --> w krytyce nie ma nic z艂ego. Ja nie nosze bo mi si臋 nie podobaj膮 i tyle. W ko艅cu to forum wymiany my艣li i opinii, wi臋c ka偶dy mo偶e napisa膰 co o tym s膮dzi. Dzi臋kuj臋...

Udost臋pnij ten post

Antytipsowa - w krytyce nie, ale w tym jadzie lej膮cym si臋 na forum to chyba raczej tak.

Udost臋pnij ten post

co do tego jadu masz racje, tu nie ma krytyki, tu jest masakra pila mechaniczna :o dlatego kazda nawet krytyka jest traktowana wrogo, rozumiem to, przywyklismy tu do tego :o ja tipsow juz nie lubie, co nie znaczy, ze nigdy ich nie zaloze. bo mozliwe ze mi sie moje zniszcza i bede musiala :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tips膮 m贸wimy NIE

Udost臋pnij ten post