Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulanaa

wzięłam tabletkę, a to jednak nie był okres??

Polecane posty

Gość kulanaa

chciałam acząć znowu brac talbletki anty, no i wzięłam, jednak to co niby myślałam, że jest okresem, chyba nim nie bylo:/ dostałam jakiegos plamienia okolo 22 i rownoczesnie wziałam talbletke anty. ale na drugi dzien i trzeci i kolejny plamienia zadnego nie bylo. ogólnie wziełam dwie talbetki i przestałamczy to jakos wpływa na moj organizm? zapewn wlasciwy ojres mi sie opozni?? i cale opakowanie tabletek tez poszlo sie (...)? :/

Hmm ja miałam podobnie tylko ze okres mi sie zaczął rano a tabletke anty wziełam o 21 i potem okresu prawie nie było jak sie dowiedziałam od ginekologa to wynik tabletki ze okres był mniej obfity i krutszy niz normalnie. Więc moze i u ciebie to wynik własnie tabletek anty. A jakie masz tabsy?

Gość kulanaa
heh.. to troche dziwne, bo on trwałby jakies.. kilka godzin /sądzę, że nie dłuzej niz cztery?/ no, ale dzięki za pocieszenie;-)

Gość kulanaa
a, nie zauważyłam pytania: mercilon wydaje mi się, że mogłam dostać jakieś plamienia.. heh.. też w sumie nie wiem, skąd i dlaczego. no cóż.. na razie czekam jeszcze na właściwy okres ;-)

Gość nic się nie martw ja miałam
tak samo też myślałam że coś nie tak ale już 2 dnia dowiedziałam się ze tak właśnie działają tabletki anty :)

Gość oj boze dzicko
bierzesaz sie za tabletki, a nie maszp ojecia jak nalezy je zqazywac, boze no glupota ludza nie zna granic, wziela dwie i przestala czy ty wiesz ze tak NIE WO)LNO rbic pod zadnym pozorem!! jak wzielas tabletke to okres sie zatrzymal, to sie czesto zdarza przy pierwszym opakowaniu echh...no sorry ale to co zrobilas to totalna glupota