Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona...

Co mi jest???

Polecane posty

Gość zakrecona...

moze ktos mi podpowie dlaczego ostatnio czesto robi mi sie czarno przed oczyma i kreci w glowie? nie odchudzam sie!!! jem normalne posilki, wiec nie mam pojecia z czego to moze byc... Hmmm???

Gość 111111
tak sie robi przy nagłej zmianie cisnienia np przy zbyt gwałtownym wstawaniu,

Gość zakrecona...
mi sie robi przy zwyklym wstawaniu ;) wiem ze przy naglym cos takiego moze nastapic, niepokoi mnie fakt ze to jest codziennie!! kiedys tak nie mialam...

Gość pragnę nadmienić że
też tak miałam to znaczy że umierasz

Gość zakrecona...
haha haha smieszne :P, ale nadal zyjesz, wiec co ci bylo ja sie marwie bo cos takiego zdazalo mi sie bardzo rzadko...

Gość widocznie jesteś osłabiona
jak większość z nas po tej cholernej zimie. A może odwitaminizowana? Kiedy badałaś krew? Może masz anemię i trzeba uzupełnic brak żelaza? A może ogólnie niskie cisnienie, albo coś z krążeniem nie tak? Wiesz, przyczyn może być milion i na oko trudno cokolwiek powiedzieć. Najlepiej wybrać się do lekarza :-)

Gość zakrecona...
dzieki za odp. w koncu konkretna odpowiedz:) pytam bo chce uniknac wizyty u lekarza, nie lubie , nienawidze klucia... wrrr cisnienie mam ok zazwyczaj ok. 125/ 75-78 w sumie co do tego odwitaminizowania, ostatnio bralam antybiotyki, dwa miesiace, ale odzywiam sie dobrze, tzn jem duzo warzyw i owocow, jadam tez jogurty, by zachowac flore bakteryjna

Gość zakrecona...
wiec i niskie cisnienie i brak witanim moznaby wykluczyc...

Gość musiesz ostroznie
wstawac. Przed wstaniem zrob rowerek na lezaco .zeby dokrwic mozg, ew zwies troche glowe z łozka, albo chocby troche ruchow nogami i rekami na lezaco.W ogole w jakis sposob poruszaj sie, lezac jeszcew łozku. Ja mam to samo z powodu zwyrodnienia kregoslupa w czesci szyjnej - slabe ukrwienie glowy

Gość zakrecona....
wlasnie. prawie codziennie przy wstawaniu mam zakrety glowy i czarnosc przed oczyma... ale nawet jak sie podnosze z krzesla, juz w ciagu dnia tez tak sie dzieje...

Gość widocznie jesteś osłabiona
no to w końcu jest jakaś przyczyna - antybiotyki :-) One na ogół zwalczają chorobę, ale niszczą wszystkie inne dobra w naszych organizmach. Na twoim miejscu wzięłabym przez jakiś czas troche ogólnych kompleksowych witaminek, doprawiła zwiększoną dawką owoców i warzyw i pewnie będzie ok. Nikt nie lubi pobierania krwi, ale od czasu do czasu warto to zrobić, żeby wczesniej uchwycić to co sie rozwija lub nie. Teraz po antybiotykach to raczej bez sensu, ale gdyby objawy sie utrzymywały, to wybierz sie jednak. Pozdrawiam i życzę zdrówka

Gość zakrecona....
w ciazy raczej nie moge byc, przerabialam ten temat przed 3 tyg. zrobilam test byl negatywny i potem dostalam okres, wiec niezliwe, chyba... a w tym cyklu nie kochalismy sie w okresie plodnym, zreszta nie bylo do srodka

Gość zakrecona....
dziekuje za odpowiedzi :) kupie sobie jakis zestaw witanin i potem zobaczymy :) dziekuje 🌻