Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaa23

Kocham chlopaka ktory ma dziewczyne

Polecane posty

Gość Magdaaa23

Od dawna mi sie podobal, a kilka miesiecy temu poznalam go osobiscie, jestem w nim zakochana, ale wiem ze on jest juz dlugo ze swoja dziewczyna. Jest dla mnie bardzo mily i wszystko co robi jest takie idealne, idealne dla mnie. Bardzo chcialabym z nim byc, ale nie wiem jak to zrobic. Czy sama powinnam sie odwazyc na pierwszy krok? Bo on nie wie co do niego czuje. Co powinnam zrobic?

Gość Magdaaa23
jak go zdobyć?

A ja myślę, że nie powinnaś wchodzić w czyjeś życie z butami...może ten ktoś ma już ułożone życie i nie chce go wcale zmieniać. No i pomyśl o tej dziewczynie, jakbyś się czuła jakby to Tobie ktoś odebrał miłość...

Gość Magdaaa23
wiem o tym :( moj chlopak niedawno mnie zostawil dla innej.. ale tak to jest, zwiazkii sie rozpadaja z roznych powodow.. a na tym chlopaku bardzo mi zalezy..

No to tym bardziej skoro wiesz z autopsji jak to jest, kiedy ktoś Ci zabiera miłość nie powinnaś tak robić...to tylko takie moje zdanie. A swoją drogą jeśli Go znasz to chyba wiesz jak mu się układa w związku...może planuje życie z tą dziewczyną...

Gość i am what i am
nie wchodzi w czyjes zycie z buciorami. pare lat temu ze swoimi buciorami wpakowala mi sie taka jedna. usilowala wpakowac sie juz wczesniej, ale swoje 5 min miala, kiedy sie poklucilismy. dzis pogodzilam sie z tym, ale nikomu nie zycze tego co przezylam. nie tak dawno, kolejna ladowala mi sie w zycie. jestesmy zareczeni, a tu taka jedna wchodzi w parade. na szczescie jej sie nie udalo. laski ktore rozwalaja zwiazki, albo usiluja to zrobic, moim zdaniem nie maja w ogole honoru. jak mozna budowac szescie na czyims nieszczesciu??????????????????????? poza tym, mowi sie ze zycie odda ci to co ty zrobisz...

I chyba widzisz nie warto wchodzić butami w czyjeś poukładane życie... Poprostu sobie odpuść... Ale życze Ci jak najwiecej szczęścia i obyś znalazła tego kogoś na całe życie!:)

Gość Magdaaa23
poczeka.... moze on zrobi pierwszy krok..

Gość a bez
buciorów można? Co to za głupie powiedzenie z tymi buciorami. Nikt wam w życie nie wszedŁ ani w butach ani na bosaka, tylko wasi panowie was PUŚCILI W TRĄBĘ, PORZUCILI, ZOSTAWILI. Oni A NIE JAKIES INNE LASKI.

Gość lalineczka
facet, który da się odbić i ląduje w ramionach innej, nie jest nic wart i niech se idzie w diabły!

Gość Magdaaa23
dzieki :)

Rob jak chcesz, moim zdaniem sie osmieszysz i nic wiecej. wiem to bo do mojego narzeczonego startowala taka jedna...ekhm...no coz zrobila z siebie posmiewisko i tyle

A Ta dziewczyna pewnie bedzie miala niezly ubaw...ja mialam i moj facet tez :D:D:D

Gość lakritz____
magdaaa23--mam ta sa,ma sytuacje wtym momencie..on zerwie z nia dla mnie..jestem pewna. oni s atylko 4 mies.razem i mnie to wali ze ONA bedzie cierpiala.ale ja sie nacierpialam ???ile upokortenia przezylam?? teraz pora na inne. zwiazki sie rozpadaja i z reguly jest tak ze ktos ucierpi zeby mozna bylo byc szczesliwym, tak los chcial ze my sie poznalismy,on wybierz mnie bo to co dopiero przed nami bedzie lepsze od tego co on ma teraz z NIA:nie mozna sie tak martwic.ty nie rujnujesz mazenstwa,nie krzywdzisz dzieci przy tym.to zwiazek a nie nazeczenstwo wiec bez przesady. niekiedy trzeba zaryzykowac zeby byc szczesliwym,i cos wygrac... ps.ja mam taka sytuacja ze sie w sobie zakochujemy,on mysli o mnie itd al jak to jest u ciebie? czy on daje ci do zrozumienia ze cos bedzie? moj tak..i dlatego jestem szczesliwa..bo jutro sie widzimy....tak strasznie on mi sie podoba....:)

Gość smutno mi Bożę..
NIE ODBIJAJ!! ZRESZTA SKORO SA DLUGO TO ZNACZY ZE SIE BARDZO KOCHAJA!! JA SAMA JESTESM 2 LATA Z CHLOPAKIEM I PLANUJEMY SLUB ZA ROK WIEC ONI MAJA ZYCIE PEWNIE USTAWIONE! ZNAJDZ SOBIE WOLNEGO CHLOPAKA A NIE BEDZES ZACHOWYWALA SIE JAK IDIOTKA KTORA SZUKA WRAZEN ODBIJAJAC DZIEWCZYNIE CHLOAPAKA...

Gość lakritz____
jak sie rodzi uczucie to nie ma bata---w tym sie tkwi po szyje! i ja wiem ze ich nie laczy milosc bo skoro tak,czemu on chce mnie i mysli o mnie,czemu totalny przypadek sprawil ze sie poznalismy.ze nam dobrze ze soba. co dwoje nie maja szans,tak samo jak umagdy! madziu.zycze ci powodzenia,jesli on tez tego chce idz na calosc,nie bedziesz zalowac! trzeba zaryzykowac ,inaczej zawsze bedzie nam cos zabierane!!!!

Gość smutno mi Bożę..
JESLI ULOZYL SOBIE ZYCIE Z TAMATA TO ZNACZY ZE JA KOCHA DAJ CHLKOPAKOWI SPOKOJ PRZEZ TAKIE DZIEWCZYNY TYLKO NERWICY MOZNA SIE NABAWIC!! DAJ MU SPOKOJ!! ON KOCHA INNA!! JEST Z NIA DLUGO BO JA WLASNIE WYBRAL I TO JA KOCHA!! ZROZUM WRESZCIE!!

Gość lakritz____
moj jest z nia dopiero 4 miechy i to zwiazek na odleglosc.jutro na pewno mnie pocaluje...czas najwyzszy:) ale bedzie fajnie. wiedzialam ze wygram:) powodzenia dla madzi:-)))

lakritz...tylko co zrobisz jesli po kilku miesiach waszego zwiazku miedzy nim a inna dziewczyna zacznie sie rodzic uczucie?! trzeba miec swoj honor 0 tak uwazam - ale to Wasza sprawa, kazdy przypadek jest inny...ale jesli ich laczy milosc to nie macie szans, jesli jest inaczej, no to coz ludzie sie czasem rozstaja

Gość lakritz____
wiesz u, umnie bylo tak ze my sie poznalismy w internecie na stronie na ktorej sa zameldowani single.jesli on ja tak kocha to czego tam szukal?mnie??? i jeszcze sie spotkal ze mna,i teraz jestesmy na etapie zakochiwania. jesli on by ja na serio kochal to by sie tam nie meldowalnie spotkal ze mna i by nie bylo jak jest....czy to przypadek?jak myslisz?

Powiem tylko, ze takiego \"faceta\", ktory ma dziewczyne, a na boku spotyka sie z inna mialabym daleko gdzies! Przeciez niedlugo tak samo potraktuje ciebie

Gość lakritz____
wiesz..oni a krotko razem i to na odleglosc...czemu sie poznalismy ,,,czy to przypadek...ja nie rozbijam dlugiego zwiazku,malzenstwa,nie ucierpia dzieci..nie bedzie rozwodu... ja go chce i wiem ze powinnam walczyc,teraz tego wiem ze go potrzebuje.... i chce sprobowac i sie nie poddawac ,inaczej bede zawsze w zyciu tylko przegrywac i bede upokorzana... ona chyba slabo walczy skoro on chce mnie....

no to faktycznie wartosciowego \"faceta\" spotkalas...zycze szczescia :D nie stac cie na wiecej?

Gość smutno mi Boże..
ZACZNIJMY OD TEGO ZE DIZEWCZYNA KTORA CHCE INGEROWAC W CZYJS ZWOAZEK NIE MA SZACUNKU DO SIEBIE!! INNA SPRAWA JEZELI ICH COS LACZYLO ZANIM ZACZAC BYC Z TA WLASCIWA!! ALE ISTANIEJE DEROGIE PANIE ROZSADEK I SZACUNEK DO SIEBIE! SKORO ZOSTAWI JĄ ZOTAWI I CIEBIE! LOGICZNE CHYBA ZE OKAZE SIE DOBRYM CHLOPAKIEM I NIE PORZUCI TAMTEJ! ZAJMIJCIE IE CZYMS INNYM A NIE ODBUJANIEM CHLOPAKOW KTORZY KOCHAJA SWOJE DZIEWCZYNY I SA Z NIMI DLUGO!!!

Gość lakritz____
moze i masz racje ale faceci to swinie i tak to juz jest. jesli ona nie jest mu pisana to musialo sie to wszystko tak potoczyc.... co nie znaczy ze zawsze bedzie robil tak samo... to samo moze spotkac kazdego innego faceta,dziewczyne...i nie znaczy ze zawsze robi sie tak samo.. znam goscia ktory po 7 latach opuscil narzeczoje bo poznal inna.teraz sa happy malzenstwem i maja 2 slodkie corki...niekiedy wart jesli sie cos zaczyn á rodzic miedzy dwojgiem ludzi.... po prostu dac szanse...

Gość lakritz____
jak ja go poznalam nie wiedzilama ze ma inna...i tak miedzy nami zaiskrzylo...co ja bede sie nia przejmowac jesli ja go chce i nas do siebie ciagnie.. co to za zwiazek jak on siedzi z nia na kanapie i pisze do mnie ze chce mnie widzic ze musi o mnie myslec... kocha ja??? nie mam po co miec wyrzutow sumienia.on tez tego chce ,ja go nie uwodze....ostatnio nawet powiedziala ze sobie go odpuszczam.bo ma inna....to na niego tak zadzialalo ze zrozumial ze cos dla siebie znaczymy..

jak mowie kazdy przypadek jest inny, nie mam zamiaru nikogo oceniac, wole zyc wlasnym zyciem...ale nie bedziesz miala problemu z zaufaniem mu? nei pedziesz sie bala ze z Toba postawpi identycznie?

Gość lakritz____
tak mozna zawsze myslec bo chlopak ktory nigdy nie porzucil swej kobiety tez moze odejsc,zdradzic.wiadomo ze historia lubi sie powtarzac ale wtedy wie ze to to nie byla milosc,prawdziwe uczucie... i sie cierpi...tak jest juz na tym swiecie:( ale kto nie ryzykuje nie wygrywa:)

Gość smutno mi Boże..
laktriz nie mowie o tobie bo masz inna sytuacje tylko mowie o trj glupiej magdzie23 ktora chce probowac odbic chlopaka ktory jest z kims dlugo!! przeciez jak jej nie zechcesz to ona wtjdzie na idiotke a temu zwiazkowi moze to sprawic wiele nerwow!! nie warto!! ja jestem z moim dwa lata i nie chce by ktos w nasz zwiazek ingerowal!! bardzo ie kochamy i wiem ze moj nigdy by mnie nie zostawil! dlatego tez lepiej zeby ta idiotka madzia zajela sie czymns pozytecznym! ja potrze na to ze swojej perpektywy i nie chcialabym by ktos w nasz zwiazek w chodzil z butami!!

Gość smutno mi Boże..
NIE BOJE SIE ZE BY MNIE ZOSTAWIL DLA INNEJ BO WIEM ZE BY TEGO NIE ZROBIL ALE WIEM JEDNO ; BY NAM TO WIELE NERWOW PRZYSWOILO!!