Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaa23

Kocham chlopaka ktory ma dziewczyne

Polecane posty

Gość lakritz___
majjja---- skad wiesz ze twoj nie robi tego samego-? ale ty nie masz pojecia o tym bo mu tak ufasz? pamiataj..100% zaufania mozna miec tylko do siebie

bo dzis pewnie znią jest w kinie, dzis ją całuje i ją przytula, jutro bedzie z toba, a pojutrze znow z nia - trzeba nie miec godnosci zeby sie na to godzic

Gość lakritz___
oan mieszka daleko,tylko na weekend przyjechala,ostatni weekend.on do niej nic nie czuje,juz sam sie w to wpakowal i sie nie wyplacze. poza tym on juz ja uswiadomil co ja czeka wiec co ja se bede martwic:)

wiem na 1000000000000000000% bo mu ufam,a on ufa mnie, jestesmy zareczeni kochamy sie do szalenstwa czekal na mnie tyle czasu- to o czyms swiadczy, i chociaz ma duze powodzenie u kobiet, to ma je daleko gdzies, nienawidzi takich idiotek ktore sie do niego podwalaja- on sam zostal raz zraniony, zdradzony, wie jak to boli i wiem ze dsam tego nei zrobi bo mnie kocha! - to jest prawdziwy facet - honorowy i oddany, godny zaufania, wierrny! a nie jakas marna imitacja....

Gość smutno mi Boże..
majjjja tak trzyamc!! mam tak samo!! ;)) gratuluje faceta!! mam takiego samego!! kochany jest

Gość lakritz___
to zaloz dla niego pelny ueiwlbienia topik_! szukasz tu potwierdzenia czy co? jego ktos kiedys kopnal w tylek to on juz sie zemsci:)

Gość naiwniaczki na forujm_
ale w yjestescie chore? tak wierzycie ze ci wasi sa tacy super,fajnie ale moze oni sie dobrze bawia a wy tu szukacie potwierdzenia tego co piszecie? zalosne...

mnie tez ktos kiedy kopnal w tylek - dzieki bogu zreszta z perspektywy czasu- dopoki nie pokochacie kogos i same nie bedziecie kochane, ale tak naprawde, ze wszystkich sil, do bolu, nigdy tego nie zrozumiecie, ja tez nie rozumialam...dopoki nie spotkalam jego

Gość naiwniaczki na forujm_
AMEN

przykre to, ale naiwne to jestescie wy, wierzac ze jestescie dla nich takie wazne- gdybyscie byly juz dawno zerwaliby poprzednie znajomosci, przejrzyjcie na oczy!! no odpowiedzcier- dlaczego oni jeszcze tkwia w tamtych zwiazkach, skoro to niby taka wielka milosc jest miedzy wami?

Gość lakritz---
bo sie niedawno poznalismy i nie ma na razie milosci .bo to chyba zwaczesnie no nie? iskrzy na maxa ale i milosci nie mowi sie po miesiacu co nie?

Ale tez nie jest sie jedna noge w poprzednim zwiazku a druga juz w kolejnym bo to swiadczy o braku charakteru i dziwie sie ze sie na to godzicie, niech oni sie wreszcie zdecyduja!

Gość lakritz---
moj jej nie kocha ,ma ja totalnie gdzies ,to tylko litosc i poczucie jakiegos zobowioazania ale to kwestia czasu:)

Gość lakritz---
dlaczego wiec zaczynamy szalec na swoim punkcie i czuc sie dobrze ze soba,przywiazywac sie so siebie....?

Gość kocham cię bardzo
on ma dziewczyne... jak ja kocha to ci powie, madziu kocham ja ona mnie jestesmy jednym, a milosc tpo 2 nie 3 chyba, ze nie kocha bardzo, no to wtedy ale tak nie czyn czegos, co tobie niemile madziu:)( poza tym taki apel: jak mezczyzna ma dziewczyne tzn nie ma, ale czuje cos do niej, to na milosc Boga, wszytskie magdy i inne nie wmawiajcie mu, co ma robic, i nie ferujcie wyrokow, ze leci na kase, ze nie kocha, ze jest zazdrosna o dzieci, ze zaraz pusci go kantem jak sie zwiaza, a kase wezmie, ze zdradzi...ona widzi sercem, widzicie nawte wasze glupie gadki:) porozmawia sobie z wami, nie z nim, do niego ie ma pretensji, do was tak:) zobaczymy jak bedziecie wtedy mowic, czy tez tak hardo jak do niego;)

Majjjja, kokietka i inne które się ze mną zgodziły --> macie rację nie buduje się szczęścia na czyimś nieszczęściu!!!! I nigdy przenigdy nie próbowałabym odbić komuś czy to chłopaka,nażeczonego czy też męża,bo sama wiem jak to smakuje... Na początku naszego bycia razem ktoś mi też chciał odebvrać moje Kochanie... teraz z perspektywy czasu ta dziewczyna jest szczęśliwą mężatką:) a my też jesteśmy baaardzo szczęśliwi!!!:)

Gość avocadobaby
dziwczyny, ale czy można sie tak szybko kogos pokochać? że juz po chcwili , wie sie tamto nie miało sensu, zrywam, i zaczynam nowy związek, tak z dnia na dzień? co najwyżej można sie tak zauroczyć, jestem pewna, że każdyma takie chcwile w związku, że spotka kogoś i sobie myśli, że byłoby może fajnie, ale nie zrywa od razu poprzedniej znajomosci. Trzeba najpierw zobaczyć, że warto jest dac nowemu uczuciu szanse, dlatego to troche trwa.Ale ja juz jestem pewna, że on wybrał mnie, i teraz tylko kwestia casu jak z nią zerwie. I może macie rację, mój przyszły pewnie mnie nie kocha, bo to jeszcze za wcześnie żeby mówic o miłości...

Gość żabcia85
cyt: lakritz___ to tak jak u mnie. on nie chce jej zranicz litosci z nia jest.on juz jej powiedzial o mnie i podobno byla cholernie smutna ,no tak,tak to jest bywa

Gość żabcia85
cyt: lakritz___ to tak jak u mnie. on nie chce jej zranicz litosci z nia jest.on juz jej powiedzial o mnie i podobno byla cholernie smutna ,no tak,tak to jest bywa

Gość żabcia85

Gość kocham cię bardzo
I może macie rację, mój przyszły pewnie mnie nie kocha, bo to jeszcze za wcześnie żeby mówic o miłości... no wąłsnie:) musi byc jakis poczatek potem poczatke poczatku:) ale musicie dac sobie sznase, czyli "kawa" i sie zobaczy:) ale bez takich wymuszen w stylu: to co razme czy jak? ja tego nie pochwalam:) ma byc od kawy dalej:) bez przymusu:)

Acha, czyli on jest bardzo wygodny. Ma w zanadrzu tamta dziewczyne bo jakby mu nie wyszlo z Toba to ma kolo ratunkowe i moze potulnie wrocic do tamtej ? ZALOSNE Jak sie zaczyna zwiazek to przeciez sie nie jest zakochanym. W zyciu trzeba miec pewne zasady, ja mam jedna najwazniejsza: NIE CZYN DRUGIEMU CO TOBIE NIE MILE i tego sie trzymam.

Gość żabcia85
ehh..obcina mi posty :) ...dziewczyny krotko i na temat : dwoje to para a troje to juz tlok :) kieruje sie ta zasada zawsze i nigdy mi to na zle nie wyszlo ....a wspanialych facetow bez zadnych zobowiazan jest na peczki- moze warto sie nad tym zastanowic?:>

on zwodzi was obie, zwyczajnie nie potrafi sie zdecydowac, to taki typ wiecznego chlopca...i powtarzam ja nie jestem przeciwko wam, rozumiem ze mozna sie rozstac, ze zwiazki sie rozpadaja, rozumiem to...sama mam za soba prezeciez ten i inne zwiazki krotki, jeden dlugi i wiem ze czasem cos przestaje grac i pora sie rozstac ...ale Ci faceci sa nie fair, zarowno wobec was jak i wobec tamtych dziewczyn tylko o to mi chodzi, ze wy tego nie widzicie...

Gość kocham cię bardzo
do majjjja bedzie to prawda jesli bedzie spoyka sie na stopie "kawy" z jedna i druga, modlabys tak rzec ale jak tylko z jedna a z druga z dali, to on nie wie bo musi obie traktowac po rowno. a niedojrzalosc kobiet polega na tym, iz zanim facet cos powie juz uwazaja ze on ich jts bo jets znim na kawie. itp

Gość malutka myszka___
kocham cie bardzo----mozesz pisac po polsku? dziekujemy:)!

Gość malutka myszka___
mam taka sytuacje jak lakritz__ i avocadobaby! i jestem za! a wy bawicie sie tu swiete i sprawiedliwe,a co to am z dzisiejszym zyciem wspolnego??? ja sie martwie swoim tylkiem a nie innych. inaczej dostane po dupie a na to nie mam ochoty!!!

Gość kocham cię bardzo
a niedojrzalosc kobiet polega na tym, iz zanim facet cos powie np kocha, chce byc z toba, bo juz tyle razme i wiem, ze cche by tak było. to one juz na etapie kawy uwazaja ze onjest ich, bo jspotyka sie znimi na kawie itp:) zwiazke sie buduje:)

Gość malutka myszka___
a czy ma nie zasluzylysmy na milosc? jestesmy lepsze od tych drugich skoro oni zecce ja dla nas opuscic! czyli zasada dzungli-zabijac zeby zyc! a poza tym to zycie pisze scenariusz i im ciekawszy tym lepszy.

Gość kocham cię bardzo
jestesmy lepsze od tych drugich skoro oni zecce ja dla nas opuscic! czyli zasada dzungli-zabijac zeby zyc! tak mysla te, ktore nie uzyskaly tego co cialy, zwykle pelne jadu i zazdrosci kobiety, ktore wieidzlay na co ida, ze to tylko sex. tyle zyje i zawsze wypwiadaly takie slowa.