Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakritz____

pigulki-brak okresu w czasie 7 dniowej przerwy?

Polecane posty

Gość lakritz____

mam tylko male plamienie ale powinnam miec okres juz od wczoraj.co o tym myslec? czy czasem tak sie zdarza?miala ktoras z was taki przypadek?

Gość Malina20
Pewnie mnie się tak często zdażało, pewnie za nie długo dostaniesz okres, nic się nie martw. A zmieniałaś ostatnio tabletki? Albo zazywasz pierwsze opakowanie?

Gość lakritz____
biore od sierpnia jeanine,zawsze koncze we wtorek ostatnia pigulke i w sobote mialam okres .ok 2 dni. a teraz nic,tylko taka brazowa wydzielina. juz sie powoli martwic zaczynam. myslisz ze to normalne i moze sie zdarzyc ,tzn czy mogly wplynac na to inne czynniki? buzka:)

Gość Forum Antykoncepcia
jest zamkniete? :O

Gość tak to juz jest
no wiesz ..slyszalam ze biorac tabl.anty tak wlasciwie to nie ma sie okresu, to krwawienie spowodowane jest odstawieniem tabletek a pozniej sie kobiety dziwia dlaczego nie moga miec dzieci ...:/ przemyślcie dziewczyny czy warto ...

Gość lakritz____
no takl ale ka nie skonczylam z pigulkami,mam tylko ta 7 dniowa przerwe i teraz powinnam miec okres z odstawienia. ale go nie ma i sie pytam czy inne laski tez tek moze mialy?:(

Gość lakritz____
nie macie tak nigdy?:(

Gość niewiemco
też tak mam czasami wiec sie niemartw

Gość lakritz____
ok:) dzia:) nawet dobrze ze nie mam bo jutro ma randke i by bylo niefajnie i niekomfortowo.jak to w czasie okresu:( buzka!

Gość hej hej
ja wlasnie biorę 3 mies yasmin, i przez cały czas brania ich mm slabszy i krótszy okres niz zwykle... ja to panikara jestem i zaraz zaczęlam sie bac czy to czasem nie ciąza:P ale pewnie wszystko w porządku, a z innej beczki to zmianiam yasmin, wracam do regulonu bo denerwuje mnie to ciągle SIKANIE!!!