Gość moja znajoma Napisano Marzec 26, 2007 ma taki do sprzedania. Prawie nie uzywany. Napisz czy jeszcze to aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna 30 0 Napisano Marzec 26, 2007 ja mam problem ze SpyTel\'em, może pomożesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mozesz konkretniej Napisano Marzec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alisja Napisano Wrzesień 7, 2007 Mam robot mixSY kilka lat ostatnio przestał działać i niewiem gdzie się znajduje punkt napraw tego sprzętu. Mieszkam w Żorach proszę o informację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ineska1 Napisano Wrzesień 11, 2007 Jak gotować ziemniaki??tylko nie na parze bo mam szybkowar i garnki zeptera ale nie te ktore uklada sie jeden na drugim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala111 Napisano Wrzesień 14, 2007 Co sądzicie o sprzęcie do sprzątania z serii Jebbo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga.aga Napisano Styczeń 13, 2008 jestem zainteresowana zakupem miksera mixsy moze odezwie się do mnie jakiś przedstawiciel.pozdrawia www.aga.2222@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jot Napisano Marzec 25, 2008 hej mixsaj jest super to mój towarzysz w kuchni bez niego nie zaczynam gotowania ale mamn pytanko"? zakupiłam naczynie królewski i waxsy chciałabym zaczerpnąć przepisów ,abym dobrze zużytkowała to naczynie ,czy można smazyć naleśniki i co tam jeszcze można robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zepterka* Napisano Sierpień 6, 2008 To ja tylko zapomniałam hasła do czarnego :) W więkrzych miastach są biura firmy Zepter wyposażone w kasy fiskalne. Tam można kupić części zamienne, kosmetyki, książeczki z przepisami do Mixsy i Vacsy i wiele innych \"drobiazgów\". Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upssssssssssssssssssssssssssss Napisano Sierpień 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W tym roku Napisano Sierpień 17, 2008 weszłodo sprzedaży nowe urządzenie do masażu z końcówką masującą i nagrzewającą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maksiula Napisano Sierpień 22, 2008 Witam!!! Jeśli ktoś chce to mam do sprzedania masager do twarzy z podczerwienią ZEPTER BELLA używany, ale bardzo mało i w świetnym stanie. W oryginalnym opakowaniu. Zdjęcia dostępne na email. Właśnie się zastanawiałam czy nie wystawić go na Allegro. Aparat w 100% sprawny, bez żadnych uszkodzeń. Akumulatorki do ładowania się zużyły i trzeba kupić nowe - wchodzą 2 wielkości zwykłych paluszków. Czekam na propozycje - Agnieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z tego co wiem to Napisano Sierpień 24, 2008 tych aparatów już zepter nie serwisuje. Skąd wziąć te akumulatorki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maksiula Napisano Sierpień 25, 2008 Mogą być dowolne akumulatorki - zwykłe paluszki tylko do ładowania. Podstawka z zasilaczem działa jak ładowarka akumulatorków. Kupić je można na allegro (od zatrzęsienia tego) lub w każdym sklepie elektrycznym. A jako ciekawostke powiem, że można nawet wsadzić zwykłe baterie alkaiczne, nie przeznaczone do powtórnego ładowania. Bella chodzi na nich jak złoto, tylko komu by się chciało tak często odkręcać śrubkę od klapki do wymiany baterii :)) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miksunia Napisano Lipiec 6, 2013 Kupię osłonę nożyków, tę odkręcaną, ewentualnie też młynek, chętnych proszę o maila na kala8@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka 7816 Napisano Sierpień 14, 2013 Witam. JA MAM PROBLEM Z DOCZYSZCZENIEM ZEWNĘTRZNEGO DNA, i BOKÓW PATELNI Zepter (jest brązowe), -próbowałam wielu preparatów ale nic na te zabrudzenia nie działa. A może ktoś wie ile kosztuje wyczyszczenie przez firmę i gdzie mogę to zrobić jestem z Płocka POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach