Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzika

ja to jestem jebnieta i niedopowiedzialna!!!?

Polecane posty

Gość elzika

ostatni raz to mi sie zdarzylo ,zbliza mi sie okres jakos za 5-6 powinnam miec a sie wcozraj ...z moim i m isie tam stegowal ,zawse jest lgupie gadanie nie bedzie dziecka nie bedzie wcozraj gadalismy juz na ten temat ..i postanowlismy sie wziasc za prawdziwa antykoncepcje i za odpowiedzialnosc ..mam nadzieje ze nie zap ozno:(:(:(:(::(

Gość omg jak nie potrafisz tego
nazwac poprawnie to wcale sie nie dziwie ze ten tego tak sie konczy :O

Gość elzika
a zmieniając temat - nawet nie wiecie, jakie fajne rzeczy mozna znaleźć na śmietniku :)

Gość elzika
ktos na tyle glupi ze ma smialosc sie jeszcze za mnie podawac i nabiajc ...Bog cie pokaze dziewczyno zobaczysz

\"i mi sie tam stegowal\" hehe podoba mi sie :D:D poprawilas mi humor teoretycznie 5-6 dni przed okresem w ciaze zajsc nei powinnas ale w praktyce roznie bywa, mogla Ci sie presunac owulacja...chyba ze jestes pewna i wiesz ze mialas ja wczesniej??

Gość oooole
na śmietniku albo na strychu sąsiada. Ja ostatnio wykrywacz metali. A w piwnicy mojej Teściowej ktoś ostatnio znalazł tonę węgla i sobie wziął :o

Gość fioletowavv
"Bog cie pokaze dziewczyno zobaczysz" ciebie prędzej pokara za to ze sie ruchasz przed slubem

Gość blejkotka
bóg cie pokaŻe - ??? A komu ? jakies specjalne przyjecie z tej okazji bedzie ? :D