Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wiedzieć

Czy warto robić test ciążowy?

Polecane posty

Gość chcę wiedzieć

Od jakiegoś czasu staramy sie z partnerem o dziecko. Od dwóch miesięcy strasznie bolą mnie piersi i są w ogóle jakieś większe, ale teoretycznie okres dostaję w ciągu tych dwóch miesięcy o czasie. Piszę teoretycznie bo po pierwsze jest on wywoływany Luteiną (biorę od 16 dnia cykli przez 10 dni) a po drugie ten osatni okres był wyjatkowo skąpy i trwał tylko 2 dni, jedynie w pierwszy dzień bolał mnie brzuch jak w trakcie okresu i była tak ciemna (prawie czarna) gęsta wydzielina. Nastepny dzień to było tylko lekkie plamienie. Zawsze po okresie przestawały mnie boleć piersi a teraz nadal bolą i są wrażliwe a dodatkowo boli mnie brzuch w dole po lewej stronie (lekkie kłócie przy siadaniu, wstawaniu czy podnoszeniu czegoś) i jestem strasznie nerwowa. Czuję się jak przed okresem, jak bym miała zespół napięcia przedmiesiączkowego. Dlatego pytam czy warto robić test ciążowy (nie pracuję i nie mam pieniędzy dlatego szkoda mi nawet tych 10 zł). Czy to może być ciąża? Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem.

Gość tlenofonia
wiesz, mnie sie wydaje, że gdybys była wciązy to luteina nie wywołałaby okresu, ale nie znam sie na tym wiec nie wiem na 100 %. jezeli tak sie tym "martwisz" to zrób test, w niczym to nie szkodzi :) trzymam kciuki :)

Gość chleeoe
staracie sie o dziecko a nie masz nawet 10 zl na test ?? to pomysl co bedzie jak dziecko sie urodzi i bedzie np chore , to za co kupisz lekarstwa ?? z becikowego ??

Gość Zrób sobie test
przcież 10 zł to nie duzo.

Gość testy to syf
kiedys tak dla jaj zrobilysmy z kolezanka (jakies 2 lata temu) test i wyszlo mi ze jestem w ciazy:P

Gość i co Warto czy nie
w tym przypadku?

Gość hmmhmmm
a może to ciąża?

Gość no i jak
ciąża czy etam?