Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elelinka 22

komu się spóźnia okres...??????

Polecane posty

Gość elelinka 22

ja zwalam na pogodę :D 31 dni mija... A ostatnio było 25 dni... To chyba różnica...

Gość ja mam rozpiętość
od 26-35 dni

Gość elelinka 22
a to oznacza nieregularność...? Ja słyszałam gdzieś że jak sięweźmie pod uwagęcały rok i różnica między najkrótszym a najdłuższym dniem wynosi do 7dni to jest uznawany za regularny...

Gość girls just wanna have fun
to ja sie wpisze z pytaniem, moze akurat ktos mi pomoże brałam 2 lata tabletki diane35, przestałam pół roku temu i od tego czasu okres, mi sie spoznia nawet 2 ,3 tygodnie, pytałam lekarze powiedział, że to normalne tak moze byc przez nawet 6 miesiecy, ostatnio miałam na początku kwietnia, a dzis już, który? 22 maj i dalej nic, nawet nie mam objawów, zbliżającego sie, a chce zaczac brac nowe tabletki yasmin, ehhh sama nie wiem co myślec:(, troche zaczynam sie niepokoic, .... pozdrawiam. czy ktos też tak miał?

Gość to co ja mam
powiedziec? spóźnia mi sie juz 18 dzień! a prawie od zawsze mialam dokładnie co 28 dni! Tez zwalam na pogode, nadmiar przyjmowanych witaminek itp....

Gość kurde ale ja się
wściekam jak nie wiem z tego powodu... Już5 dni temu czuje zę już już,wszystkie 'zwiastuny' a tu takie zatrzymanie, zastój ... Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Gość to co ja mam
ja tez moge zostac mamusia,tyle,ze robilam juz dwa testy i oba wyszły negatywne wiec czekam cierpliwie na okres

Gość kurde ale ja się
nie no nie straszcie mnie tu!!! Ja nawet po test nie sięgam, to nierealne, brrrrrrrrr. Okresie, komm!!!!!!! Cóż to jakieśzbiorowe opóźnienie?? :D

Gość to co ja mam
hahahaha.....pewnie księżyc tak na nas podziałał!!!! A tak powaznie to zastanawiam sie jakie moga byc jeszcze tego przyczyny???

Gość kurde ale ja się
no właśnie ja nie wiem, jem zdrowo, nie miałam ostatnio stresów,chorób itp... Hormony odstawiłam z 9mies temu i miałam okres zawsze co 25-28dni, różnice 2 dni itp, ostatnio raczej krótsze cykle, a tu teraz 31 dni i jestem wściekła... Od następnego okresu birę sie znów za hormony ten syf...

Gość mi się spóźnia
juz 2-3 dni (zalezy jak patrzeć na owulację, czy na ostatni cykl), mam nadzieję, ze to ciąża :)

jejuuuu.... dziewczyny .. NIE STRASZCIE MNIE!!!! ja w sumie powinnam miec 2 dni temu i cholernie sie boję ze mamusia zostanę... a ja jeszcze matury niue zdałam w pt 26 05 mam ost exam .... czy mozliwe jest jak sie kochałam z chłopakiem 8 dni temu i w sumie z zabezpieczeniem... ale tak nie do konca ba no poczatku bez abym była w ciązy ????? pozdrawiam

Gość to co ja mam
oj chyba niepotrzebnie sie denerwujesz, przeciez 2-3 dni to bardzo malutko! a poza tym 8 dni temu to zdaje sie,ze juz mialas te niepłodne dni. dobrze bedzie.

Gość kurde ale ja się
nie no nie wpadajmy w panikę, ja nawet w dni pł sięchyba ten tego ale z prezerwatywą noi stos przerywany... Nic nie pękło... Wydaje mi sięże mam jużod prawie tyg "objawy" przedokresowe... Rany, oszaleć można, chyba po raz pierwszy od kiedy mam przerwe zaczęłam sie troszkę bać...

Gość kurde ale ja się
no to to u mnie dziś jest 32gi dzień cyku, jakbym dziśdostała to by było 31 dni tamtego cyklu. Noi niby nie jest to duże spóźnienie ale wcześniejszy cykl miał 25 dni, a jeszcze wcześniej szy zdajsie 26-27... Eh, dziadostwo!!! :D

Gość to co ja mam
a ja mimo tego,ze robiłam dwa razy test wiec powinnam byc spokojna, to jednak..... 18 dni to cholernie długo,a od dwoch dni rano mam jakies dziwne mdłości i piersi jakby pełniejsze....i powstrzymuje sie,zeby nieisc do lekarza,bo sie boje

Gość tez w pracy
i co? nikomu sie juz nie spóźnia?

Gość elelinka 22
32 dni, i nic :( :( :( :( :(

Gość trzeba cos zrobic
gdzies widziałam topik:jak wywołac okres? moze by tak sprówac....

Gość ej ale
dziewczyny ale to niemożliwe żeby tfutfutfu prawda?? Prezerwatywa+ kończenie na zewnątrz to chyba nie ma możliwości...?? Nic nie pękło...

Gość to co ja mam
eeeee ,na pewno nie,spokojnie.....

Gość ej ale
ja chyba pocwiczę porozciągam ise, ćwiczenia na bioderka... Ugh, i witaminami sięnafaszeruje... Moze taki plusz aktiv z kofeiną jest, hmmm...

Gość to co ja mam
witaminy itp.to chyba raczej jeszcze odwlekają ten moment,ale ćwiczenia sa ok no i seks tez pomaga

Gość ej ale
o kurde, no na sex nie mam szans w tym momencie :( to idęsiępowyginać trochę:)

Gość to co ja mam
to daj potem znac czy Ci te wygibasy pomogły

Gość przepraszambardzo
ej ale gdzie jestes? wygibasy pomogły? na innym forum dziewczyny piszą,zeby sie czekolady najesc to pomoze

Gość Justinka_
Wiecie co,jestem przerażona.Ostatnio okres miałam 20 marca.To na pewno nie ciąża.A więc co?????????????