joannaz 0 Napisano Grudzień 11, 2007 aniu to nic nie zrobisz,bo wlasnie w necie nie ma przypisow, musisz miec knige i juz:/:/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 11, 2007 no cóż, najwyżej będę musiała jakoś iść do tej biblioteki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 11, 2007 kurde,malo zawalu nie dostalam, poszlam do wc,slysze wrzask za chwile, lece, patrze a W...pol brody ma we krwi: jak wrzasnal to....pekl mu kacik ust,boszzzzzz Doslownie i w przenosni czlowiek nawet wysikac sie nie moze isc:/:/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 11, 2007 ania84 ____________witaj:) tak czytam o wymiarach waszych szkrabów i myślę, że nasza Maja to do maluchów nie należy! Dogania już Juleczkę, która ważyła 4kg przy porodzie! Magda__________dlaczego Oleńka taka malutka?taka jej uroda, czy nie jadek? Ucałuj ją mocno, ślicznotkę! My dziś znów musimy do babci. Nie chce mi się. Maja wstała i jęczy w łóżeczku... lecę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Hej! Joannaz------>Oj tak to z tymi Maluchami :) Listkaaa---->po prostu masz dużą kobietkę ;) Aniaania---->no ja niestety Ci też nie pomogę z prawa międzynarodowego :( co innego jakbyś pisała o budżecie powiatu to prędzej... Lady magda--- > ucałuj Oleńkę Ania84, KAsik, wica, malolepsza, oli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 11, 2007 zrobiłam Misiowi kilka zdjęć - już dodane, zapraszamy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Aniu--->ale Michaś pięknie siedzi :) :) :) :) a za ten jego uśmiech to \"dałabym sie pokroić\" :P :P masz naprawdę przeuroczego syna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Justynko--->Jak Adrianek ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 11, 2007 aniu, to jak Michas siedzi i lezy C U D O W N E !!!!!!!! Ps. baba nie dzwonila....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Dzięki:) jak siedzi wygląda jak taki mały cielaczek....wystarczy, że za bardzo zainteresuje się czymś z boku i od razu traci równowagę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Joasiu - myślę, że bedzie zgodnie z Twoim planem i baba nie zadzwoni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 11, 2007 aniu,to co,cielaczek,nie cielaczek---siedzi:) Ja mam nadzieje....ze nie zadzwoni....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Aniu--->może i cielaczek ale bosko siedzi :) strasznie fajnie to wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Joannaz---> też myślę że nie zadzwoni (Tak myślowo odpychasz tą decyzję że kobieta zadzwoni dopiero w terminie jaki Tobie będzie pasował ) :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 11, 2007 joasia :) :) :) no widzisz Twój W. kawał chłopa :D :D lady nie, nie mam rudych włosów :D :D ale na zdjęciu z wózkiem to ja :D :D aniaaania, ja mam na lapku.... bo tez mialam prawo międzynarodowe, ale jka nie potrzeba Ci na wczoraj, to niedługo bede napraiwc lapka i jak sie uda dane odzyskac, to zobacze co ja tam mam, bo znalazłam jeszcze mam \"prywatyzacja i komercjalizacja\" ale nie wiem czy o do tego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 11, 2007 kuswa,takiego posta dlugiego napisalam ......i mi zjadlo, nie mam slow na te caffe ostatnio:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Joannaz---->no taki urok kafeterii :) ale nie załamuj się :P Buziaczki dla Wojtusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 11, 2007 Magda r - na 22.12 muszę oddać ta pracę, to nie musi być nic specjalnego, praca ma być na ok 5 stron, więc muszę to po prostu odbębnić...więc jeśli będziesz miała coś z przypisami to jestem chętna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 11, 2007 przesle ci to co mam a zobaczy sz czy bedzie odpowiadało, bo nawet nie pamietam co tam jest a na may kompie nie moge otworzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 11, 2007 dobrze, dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 11, 2007 aina przeslalalam napisz jak doszlo bo nie wiem czy to Tw. mail.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 11, 2007 juz odpisałam na maila, dostałam, dzięki, ale niestety nic z tego mi się nie przyda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 11, 2007 :( no to przykro mi jak na razie tylko tym dysponuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 11, 2007 dzięki za dobre chęci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 12, 2007 zapraszam na kafe i kawe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Aniaania już pewnie wystygła kawa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 12, 2007 czesc kobitki WIdze kawa na caffe na topie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Witam Wróciłam właśnie ze szpitala ale jeszcze bez dzidzi.Wypuścili mnie bo zawalił się sufit na porodówce i złączyli dwa oddziały i wypisywali dzisiaj wszystkie które jeszcze mogą poczekać a mi nic nie jest więc jestem ale się cieszę w końcu w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 12, 2007 misiowa______o Matko Boska,sufit sie zawalil????Ale jaja, dobrze z.e.....nie jak rodzilas, bo w locie bys to robila:D Szok........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Pani misiowa a że tak zapytam co było nad porodówką ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach