listkaa 0 Napisano Grudzień 20, 2007 lady__- i uściski dla Julki jak ona cudnie śpi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Malolepsza---->Łapie :) i GRATULUJĘ i dalej trzymam mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 20, 2007 buziaczki dla Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Dzirekuje dziewuszki poogladalam bobasy, rany boskie jak tezn czas leci, same slodyczy, moznaby schrupac bez popitki:D DorotkaM___jeszcze raz poki swiezutkie, wtedy najlepiej dzialaja:D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 20, 2007 MALOLEPSZA ------ GRATULACJE OGROMNIASTE ZA BETę :)) udało się hurrra aniaania --- Julkę karmię przez sen... a raczej tak jej podpieram butelkę, że ona sama pije! nie wyciągam jej z łóżeczka bo z pewnością też by się wybudziła! Jeśli przebudzi się o 4 to podaję jej herbatkę do picia! a dopiero nad ranem mleczko. Dzisiaj dopiero o 7.10 dostała i spałyśmy dalej :)) U Julci ząbki na wybiciu się ale nie smaruję jej niczym... od czasu do czasu pogryzie sobie mój palec a Ja jej nim jeźdzę po dziąsełkach... ma strasznie twarde tam gdzie pojawią się pierwsze ząbki! a jak tam przed świętami? jak przygotowania i jak prezenty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 20, 2007 http://www.videownia.pl/index.php?id=6ec7a823afe71b60dd1bdb208d206939 Moja siostra studiuje w Olsztynie, zakochal sie w niej chlopak,nic nie wiedzial o niej....zobaczcie co zrobil.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 20, 2007 link nie dziala, zainteresowanym....podam na GG....szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Joannaz---->link się otwiera tylko ze filmiku nie ma...tylko komentarze...jak możesz to prześlij na gg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 20, 2007 dorotka,wlasnie,juz wysylam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 20, 2007 joanna_______________też poproszę gg 1073771 Małolepsza____jak cudnie, sama nie mogę uwierzyć, że w końcu!!!! Miło jak cholera!!! A Misiowej brak......??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Joasiu---> albo ja jestem jakaś nierozgarnięta (mam nadzieję że tylko dziś :P ) bo stronka się otwiera i widać że ma byś filmik ale zaraz zanika i pojawia się formularz kogo chcesz wkręcić\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Dzień dobry!!!! Joanna - obejrzałam, szok! I jak potoczyła się dalej historia?? Lady - Michaś ok 22-23 też dostaje mleczko na śpiocha i w nocy nie dostaje nic, mleczko pije dopiero ok 6, tyle, że On juz później nie chce spać, jest rannym ptaszkiem po prostu... Misiowa - czekamy, czekamy, choć wiadomo, że na poczatku na kafe czasu nie ma, więc rozumiemy... Listka, Dorotka, Małolepsza, Doth_s, Kasik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 21, 2007 aniu,super ze obejrzalas,niezle nie????\\ Nie wiem co dalej,siostra ma urwanie łba, w wigilie przyjedzie to...ja wezme na...\"przeswietlenie\" Ale...juz tego goscia lubie ,z jajami facet Kurde, W dalej ma ten katar, juz prawie tydzien, powinien sie konczyc :/:/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doth_s Napisano Grudzień 21, 2007 dajcie mi troszke wirusków.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Wiruski dzieciaczkowe dla Doth_s ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Doth_s - a tak w ogóle to co u Ciebie -pisz!!!! Joasiu - najważniejsze, że nie jest gorzej, a katar jak to katar, przynajmniej tydzień musi trwać. Mi link otworzył się bez problemów. Facet pomysłowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 21, 2007 doth_s_________prosze ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doth_s Napisano Grudzień 21, 2007 małolepsza - dziekuję i ogromne gratulacje buziaki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doth_s Napisano Grudzień 21, 2007 A co u mnie? M się zmienił nie do poznania. Od dwóch miesiecy mam męża jakim nie był nigdy. Dopiero teraz dowiedziałam sie czemu, a raczej komu to zawdzięczam. Otóż mamy sąsiadów, których bardzo lubimy. Ona pracuje w pokrewnej mi prokuraturze, on jest dziennikarzem w TVP. Oboje przed 50-tką. Ten sąsiad jest autorytetem dla mojego M i kiedyś po tej całej ostatniej aferze, sąsiad po prostu nagadał mojemu M, że co on, do cholery, wyprawia itd. Podziałało... Jeśli chodzi o nasze starania, to najpierw musiałam wyleczyć te przeklęte klykciny i owulacja przepadła. Ale wierzę, że będzie ok. Skoro mój M potrafił tak sie zmienić... Trzymam kciuki, małolepsza i pozdrawiam Was wszystkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Ja właśnie po krótkim spacerku, kupiłam kilka rzeczy i wróciłam, wszędzie kolejki, Michaś się wkurzał, w dodatku zimno.... Doth_s - no to świetnie!!! Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 21, 2007 dot-h super Ja kupilam fride,bo kataru konca nie widac...Co z tego ze ja mu zakropiek roplami,moze oddychac jak... w nosie od gilunow...az bulgocze,masakra... teraz mam nadzieje ze sie skonczy, jak bakterie beda\"wyssane\";) No i....za 3dni.......moja rodzina przyjezdza, godziny odliczam Ps.Nie wiem czy potem zagladac bedziecie wiec... Niech nadchodzące święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam szczęście i pomyślność, niech moc wiary i siły doda otuchy w zmaganiu się z codziennością. Niech Nowy Rok będzie czasem pokoju i realizacji osobistych zamierzeń. Spokojnych Swiat zycze Wam wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 21, 2007 tesciowa mi kupila dla W do zupek i innych rzeczy: http://allegro.pl/item285664708_braun_mr_4050_r_hc_mikser_sklep_faktura_.html Super,juz sie bawilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 22, 2007 joanna_________--to teraz musisz zupki robić!!! Oj, ja wolę takiego robota nie mieć!!! doth_s_____________####################### ######################################## ############################# ################# ############ ####### ### ## łap !! Jak to nagrał? Dźwięk nagrał czy film??! pozazdrościć sąsiadów z 1ej strony a z 2giej być tak podglądanym czy podsłuchiwanym... cóż... Liczy się, że podziałało! Byliśmy wczoraj na nauce przed chrztem i spowiedzi... A jutro pakowanie. Do 3 stycznia będziemy mieszkać u moich rodziców, bo wyjeżdżają do Egiptu. Ale będę zaglądać, bo mam tam neta. To tymczasem!! Buziaki dla wszystkich!!! Misiowa__________prosimy o info!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 22, 2007 Hej!!! Znowu cały dzień poza domem - rano szkoła - egzamin, jest szansa, że uda się zaliczyć, ale tylko dzięki temu, że mam zgrana grupę i dostałam zadania, ważne by było do przodu;) Potem cały dzień u rodziców i dopiero niedawno dotarliśmy do domu... Joasiu - mam takiego blendera - identycznego, dostaliśmy w prezencie na ślub - SUPER sprawa, bardzo często Go używam, mielę mięsko na klopsy, ubijam pianę, kroję cebulę, czosnek, REWELACJA!!! Misiowa - i jak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 22, 2007 nie wiem czy jeszcze zajrzę, więc składam już teraz: Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Was osób. Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia. Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 23, 2007 listkaaa a ja sie ciesze z tego urzadzenia,bo to susper sprawa do....miliona innych potraw;) Jak pisze Ania:) Jade po mleko i pieluchy,bo potem to cholera wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 23, 2007 Z okazji Świąt życzę Wam kochane i Waszym bliskim: W tym dniu radosnym, oczekiwanym gdzie gasną spory, gają się rany. Życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. Szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochane twarzy, co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Grudzień 23, 2007 Dochodzę dziś do siebie po spotkaniu klasowym. wypiłam 3 piwa i 3 razy już dziś wymiotowałam:( Zaczynam się martwić o misiową.....Miała napisać ona albo mąż choć kilka słów, a tu cisza..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 23, 2007 listkaa ooj biedactwo.... Ja też się martwię Misiową ( ale moze po prostu mąż nie ma czasu dać znać i ona teraz też albo niunia uważa że za wczesnie ) Na te żwięta życzę Wam: Nadziei-by nie opuszczała, Radości-by rozweselała, Miłości-by obrodziła, Dobroci-by zawsze była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 24, 2007 nie ma czasu ani Misiowa,ani jej maz, jak to...swiezo upieczeni rodzice;) ja zdycham,znow migrena,wymiotowalam w nocy, teraz zawroty,mdlosci,bol glowy....Bylam w aptece po dopalacza, to mam...po swietach,nawet gadac mi sie nie chce:( gadalam z aptekarka,pytala sie ile rodzilam, jak powiedzialam ze 35 h powiedziala ze musialo byc sekundowe niedotlenienie, uszkodzil sie jakis nerw: dlatego te migreny( NIGDY przed porodem nie mialam).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach