Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Maria nie będziesz żałować że zdecydowałaś się na Zgierz

Maria bardzo dobrze że odstawiłaś hormony,organizm lepiej wchłania jod

nie stosowałam diety nie powiedzieli odstaw wszystko co zawiera jod

nie miałam diety pierwszy raz nie mówili sól nie ryby nie

Maria sorki tylko po zdaniu dziś wchodzą posty nie wiem czemu mu

w takich sytuacjach telefonem najszybciej i obficie

gutek a mnie jak dzwniłam to pwiedzieli że tylko nie brać prochów

najgorsze jest to że mam apetyt jak wilk i przybrało na boczkach co nieco

Maria Zgierz nie mówią o diecie ,w gliwicach tak ,po operacji mam też apetyt wilczy 12 kg do przodu w nocy też wstaję do koryta

gutek w nocy na szczęście nie wstaje ale przez cały dzień muślę co bytu przegryś na razie zaczęłam podjadać owace ale mam apetyt na słodkości i chyba będzie "marnie" z moją wagąpowiedz mi jak wygląda sprawa piżam i szlafroku

Maria ja od słodkiego nie mogę się opamiętać ,już nie mogę się doczekać tłustego czwartku nie pożałuję sobie pączków ,szlafrok i piżamę dostaniesz są w dobrym stanie ,nie pamiętam ręcznik chyba też dostałam,nie wiem jak jest teraz może ktoś napisze

Maria piżamę dostaniesz jak pójdziesz na izolatkę

gutek dzięki za wszystkie wskazówki a co tyczy pączków to będzie "masakra" dla bioderek

gutek jeszcze jedno pytanie czy w niedzielę też są wypisy może wiesz

Maria z tego co pamiętam w niedzielę nie ma wypisów

gutek mam się stawić we wtorek imam nadzieję że w sobotę mnie wypuszczą to będzie akurat 5 dni chociaż moja Pani konsultant powiedziała że to ma być 6 dni wtedy wychodzi na niedziele jak nie ma wypisów to miała bym być 7 dni czy to możliwe?

Maria nastaw się na poniedziałek ,ale jak by podali jod we wtorek ,to jest szansa że wyjdziesz w piątek u mnie chyba tak było nie 5 dni a cztery ,jod dostałam już w pierwszy dzien ,niektórzy na następny i zaliczyli sobotę i niedziele

gutek z okazji że jutro mamy tłusty czwartek to możemy w taki dzień pofolgować że słodkim myślę że ze cztery pączki zaliczę życzę Ci smacznego i niee liczenia kalorii (czego i sobie życzę hihihi)

Maria pytaj nie ma problemu co będę mogła to podpowiem ,jutro nie liczę kalorii już się nie mogę doczekać ja to z 10 pączków wciągnę spokojnie ,przed operacją słodycze dla mnie nie istniały a, teraz nie wiem dlaczego mam na nie nieopamiętany apetyt

ze słodyczami po operacji też mam problem, składałm o ustalenie niepełnospraności zobaczymy jak do tego podejdą po operacji piersi przez 5 lat byłam w stopniu znacznym a potem w umiarkowanym na stałe czytałam gdzieś w postach że któraś z Pań stawała na komisji i dostała w stopniu słabym czy Ty też składałaś o ustalenie niepełnosprawności a co dotyczy leczenia w Zgierzu to już chyba wiem dość dużo resztę się dowiem na miejsu

składałam,dostałam na 5 lat umiarkowany z tym że miałam też o leczeniu nerwicy w zaleceniach praca w zakładzie chronionym ciekawe gdzie

staję na komisie 28 lutego zobaczymy co będzie gutek a ile pączków zaliczyłaś ja jak na razie 3

28 to już niedługo o jezusicku 11 pączków i gorące gofry o fu ,aż zgagi dostałam

na zgagę polecam migdały są dobre i nie szkodzą kurna ja dojadłm jeszcze dwa

ja w stopniu umiarkowanym mam na stałe ze względu na cycek a teraz może da mi w stopniu znacznym chociaż na rok zawsze to troszku więcej do emerytury coraz więcej myślę o leczeniu w Zgierzu i mam troszku nerwa przed nieznanym i że to taki kawałek drogi a teraz po pączkach na wieczór i na dobre trawienie jabuszko gutek mam nadzieję że owoce mogę mieć w izolatce

Możesz mieć owoce najlepiej żeby były kwaśne i do jedzenia co zechcesz na oddz.jest lodówka zaopatrz się w gumy do żucia po tabletce jodu nie można jeśc dwie godziny gumę możesz żuć odrazu ,tak stres jest nieunikniony tak ma każdy ja to się najbardziej bałam wyników ze stresu nie wszystko dochodziło do mnie co mi mówili,dojazd do Zgierza jest dobry pojedziesz nocnym pociągiem jest około22 jedzie jakieś sześć godzin wykup kuszetkę i pójdziesz hasku konduktor przed zgierzem cię obudzi ja 5 marca jadę do Gliwic na kontrolę i też zaczynam się już trochę denerwować myśle że powinni dac stopien znaczny niektórzy dostali na czas leczenia pielęgnacyjny wpadnie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się