Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homo nie wiadomo

kto ma cyfrówke Kodak Easy Share CX7310 PROSZE WŁAZIC !!!! PILNIE POMOCY !!!!!!!

Polecane posty

Gość homo nie wiadomo

Otórz mam aparat kabelki srelki itd, ale niemam hmmmm to sie chyba mówi oprogramowanie tak? chodzi o to ze jak sie kupuje np. drukarke to w zestawie jest płytka i ja trza zainstalowac aby drukarka działała prawda ?? no i tu mój problem, niemam takiej płytki do aparatu, to sie chyba starownik nazywa, i co ja mam teraz zrobic, jak płytka sie nazywa ??? mozna to sciagnac z neta, albo kupic jak kupic to za ile, i czy wogóle da rade sama płytke prosze o rade a jesli trzeba płytki i ktos jest z bydgoszczy i ja ma i mi miłej dziewczynce wypali to bede bardzoooooooooo wdzieczna za pomoc :):):) bo kurde wszystko mam i zapchany aparat fotami tez, bo zamuliłam z płyta 😭 ostatecznie moge zapłacic za wypalenie płytki, tylko jakas racjonalna kwote :)

Gość homo nie wiadomo
no to zwykły easy share tez maze byc jaka nazwa płytki gdzie w necie mozna sciagnac sterownik????

A po co ci jakies dodatkowe oprogramowanie? Zwykly program do ogladania zdjec ktory zapewne masz na kompie wystarczy!!!! Ja juz tyle rzeczy kupilam do ktorej dolozona byla plyta i ani razu nic nie instalowalam bo to tylko zasmiecanie kompa. Wloz w aparat kabel i przypnij do kompa, a jak go wlaczysz to komp sam Cie poprowadzi. Jak zaczna Ci sie wyswietlac jakies pierdolki to je pozamykaj, wejdz przez \"moj komputer\" do aparatu (bedziesz miala w tabelce razem ze stacja C, stacja D, .....) a potem sobie skopiuj do jakiegos folderu. Powodzenia i bez paniki bo zadne dodatkowe oprogramowania nie sa potrzebne, chyba ze chcesz jakas obrobke zdjec ktora jest na tej plycie ale i tak to mozna wszystko zrobic w innych programach.

Gość homo nie wiadomo
problem w tym ze bez starownika aparat sam nie ruszy, to jest wgrywanie nowego sprzetu, o tak to sie nazywa, i jak kupujesz cos nowego to musisz wgrac nowy sprzet, nbo tak to niby skad komp ma wiedziec co to za sprzet, i własnie to musze wgrac aha a swoja droga jakim programem sciagacie zdjecia na kompa z aparatu ?????

Co ty gadasz? Jak wlaczysz aparat do kompa to komputer sam ci pokaze ze ma cos nowego podlaczonego ... wiec dodajesz ten nowy sprzet. Probowalas juz i nie da sie? Czy narazie teoretycznie rozpatrzasz sprawe? A co do programow do sciagania zdjec to juz Ci napisalam... ale widac nie wierzysz... :) Ale skoro chcesz to posciagaj sobie 2 programy do sciagania zdjec, a potem 2 do obrobki. Widac ze nowa cyfrowka Kodak Easy Share CX7310, hehe i to pierwsza.... \' Pozdrawiam i zycze pomyslnego sciagania programow :)

Gość homo nie wiadomo
nie nowa tylko stara :D ale przedtem ja nie miałam z nia do czynienia 😡 a teraz na mnie to spadlo, a w kompie echo format był, no a ze niema kogos bardziej kompetentnego odemnie to musze to sama zrobic :D:D