Nie ma spania!!! 12 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Wydziedziczyć ją w takim razie Jesteś jednak świnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 40 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Bunia zły napisał: Mnie się nie podoba, wolę tego typu urodę No nie piszesz chyba na poważnie, ten lachon miał dużo wdzięku https://ibb.co/60LxNYJy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Jesteś jednak świnia. Zawszę byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia zły 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: No nie piszesz chyba na poważnie, ten lachon miał dużo wdzięku Na zdjęciach jakoś tego nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 12 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, poza kontrolą napisał: Zawszę byłem No nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 467 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, poza kontrolą napisał: Wydziedziczyć ją w takim razie Tyle mieszkań jej przejdzie koło nosa. Tyle domów i działek. Plus Zelmer z garażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 9 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, bocibot napisał: A podoba sie wam Romy Schneider bo mi jakos zapadła w pamiec, fajna uroda Niemki Nimfetki Pimpetki Właśnie wyglada jak ta od giny matrona wiec mnie średnio. Ale lepsza od matrony z 1930 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Tyle mieszkań jej przejdzie koło nosa. Tyle domów i działek. Plus Zelmer z garażu. Akurat mieszkań, domów, działek mam wystarczająco, zelmery w sumie też mam 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 40 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Właśnie wyglada jak ta od giny matrona wiec mnie średnio. Ale lepsza od matrony z 1930 Zimne sooki matrony są epickie ikoniczne dramatyczne tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 3 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Właśnie wyglada jak ta od giny matrona wiec mnie średnio. Ale lepsza od matrony z 1930 Masz kompleks na jej punkcie. I słusznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Masz kompleks na jej punkcie. I słusznie. Tak zawsze chciałam mieć za szeroki rozstaw oczu niczym crazy frog, nos jak przy fasie i wygladac 20 lat starzej niz mam. To mój urodowy goal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 428 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Tak zawsze chciałam mieć za szeroki rozstaw oczu niczym crazy frog, nos jak przy fasie i wygladac 20 lat starzej niz mam. To mój urodowy goal Ale co cię to obchodzi, co wstawia? Znowu pite i szukasz awantur? Ic stont 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale co cię to obchodzi, co wstawia? Znowu pite i szukasz awantur? Ic stont Ewidentnie. Ja się jej avataru nie czepiam. Gene uważam za piękność, nie każdemu musi się podobać ale takie obrażanie jej jest po prostu zmyślne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale co cię to obchodzi, co wstawia? Znowu pite i szukasz awantur? Ic stont Pic to ty tu najwiecej pijesz lacznie z psiapsi kamieniczna slyszlaam ze podobno masz realny problem , temu innym wciskasz alkoholizm:p a nayebana pogrążająca sie co rusz dżina ci już nie przeszkadza? Edytowano 1 godzinę temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale co cię to obchodzi, co wstawia? Znowu pite i szukasz awantur? Ic stont A to twój temat, praska kompromitacjo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 72 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A to twój temat, praska kompromitacjo? Wystąpili: Paryska tutka Płaska deska Praska kompromitacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 9 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale co cię to obchodzi, co wstawia? Znowu pite i szukasz awantur? Ic stont I sama stad idz gruba jeszcze odpowiedz honorowo na jakiej podstawie nazywasz mnie prostytutka? Masz jakis rigcz amebo? Słucham bo ja znam twoje nazwisko wiec skoros taka odważna to napisz śmiało. Bo jesli tych argumentów nie masz to możesz mieć delikatny problem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 1 godzinę temu Praska tubka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Wystąpili: Paryska tutka Płaska deska Praska kompromitacja Tubka kamieniczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 1 godzinę temu Salowa, wyślesz nudesy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: I sama stad idz gruba jeszcze odpowiedz honorowo na jakiej podstawie nazywasz mnie prostytutka? Masz jakis rigcz amebo? Słucham bo ja znam twoje nazwisko wiec skoros taka odważna to napisz śmiało. Bo jesli tych argumentów nie masz to możesz mieć delikatny problem:) Radzę ci spuścić z tonu. Paryska tutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 1 godzinę temu Ale milusio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Radzę ci spuścić z tonu. Paryska tutko. O jesteś! A juz sie bałem, że poszłaś znowu się nachlać za darmo. Wróć, myślałem, że poszłaś na randkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G i n a napisał: Radzę ci spuścić z tonu. Paryska tutko. Bo co? Zamachniesz sie na mnie? Przecież ty nie jesteś w stanie prosto 2 kroków zrobić już nie wspominając o jaskółce. a ty czemu nazywasz mnie prostytutka? Bo po prostu jesteś glabica powtarzająca tępo po innych ? Bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie wpuszczam do domu ‚znajomych’ z flacha o 3 w nocy z którymi później spędzam czas w barłogu. Jak dodać do tego kontekst o którym dowiedziałam sie wczoraj czyli ze nawet chwilówek już nie dostajesz - to wniosek nasuwa sie jeden - czyżby projekcja z ta tutka? Wiec to ja radze tobie zamknąć pusta jadaczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 1 godzinę temu Evka cevka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 467 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 40 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Akurat mieszkań, domów, działek mam wystarczająco, zelmery w sumie też mam 2. Od przybytku głowa nie boli. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 467 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, poza kontrolą napisał: Ale milusio Rodzina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 3 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Bo co? Zamachniesz sie na mnie? Przecież ty nie jesteś w stanie prosto 2 kroków zrobić już nie wspominając o jaskółce. a ty czemu nazywasz mnie prostytutka? Bo po prostu jesteś glabica powtarzająca tępo po innych ? Bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie wpuszczam do domu ‚znajomych’ z flacha o 3 w nocy z którymi później spędzam czas w barłogu. Jak dodać do tego kontekst o którym dowiedziałam sie wczoraj czyli ze nawet chwilówek już nie dostajesz - to wniosek nasuwa sie jeden - czyżby projekcja z ta tutka? Wiec to ja radze tobie zamknąć pusta jadaczkę Bo jesteś prostacka, infantylna, zarozumiała, bezkrytyczna, bezczelna, i dalej mam wymieniać? Uosabiasz wszystkie najgorsze cechy. Twoja poza na wiecznie wyluzowaną bokiem wychodzi. Skrywają się pod tym potężne kompleksy i braki intelektualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 467 Napisano 1 godzinę temu Co kto teraz pije? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 72 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Co kto teraz pije? Herbata z sokiem winogronowym i cukrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach